Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Kαλησπερα..Σας γραφω αν και εκ των προτερων ξερω οτι δυσκολα θα μου πειτε καποια λυση γιατι εχω δοκιμασει τα παντα και δεν γινεται τιποτα...Οπως και να εχει το θεμα ειναι το εξης: Εχω μια web cam Logitech Hd c920 και με καποιες επαφες απο το skype οταν εχουμε καμερα ανοιχτη και οι δυο κανει Loading στην αρχη και οταν συνδεεται εγω βλεπω κανονικα τον συνομιλητη και τον ακουω ενω εκεινος ακουει μονο τη φωνη μου δεν με βλεπει καθολου ενω εγω βλεπω τη δικη μου εικονα της καμερας παγωμενη.Το περιεργο ειναι οτι δεν συμβαινει με ολες τις επαφες μου αυτο παρα μονο με ορισμενες ενω παλαιοτερα δεν μου συνεβαινε αυτο και με αυτες τις ορισμενες επαφες που τωρα κολλαει.. Εχω δοκιμασει τα παντα,να αλλαξω θεση usb κατα τη διαρκεια της βιντεοκλησης να μειωσω η να αυξησω το focus της καμερας απο της ρυθμισεις να αλλαξω την εκδοση του skype και να κατεβασω μια παλαιοτερη αλλά δεν αλλαζει τιποτα. Μεχρι και την αναλυση της καμερας εχω αλλαξει την εχω μικρυνει απο τις ρυθμισεις αλλά τιποτα. Χρησιμοποιω τα windows 8.1 64 bit και η αναλυση οθονης ειναι 1366χ768 και εχει μεσα μια amd radeon και εχει εγκατεστημενο το directx11 ( αν παιζουν καποιο ρολο ολο αυτα) ΥΓ..Η καμερα οταν την εχω ανοιχτη για φωτο η εγγραφη βιντεο λειτουργει κανονικα επισης λειτουργει αν την ανοιξω σε καποιο web site κτλ Ειναι θεμα Usb τελικα ειναι θεμα καμερας?η οχι δηλ το να αλλαξω web cam και να παρω μια χαμηλοτερης αναλυσης θα βοηθησει ? μηπως ας πουμε η συγκεκριμενη δεν ειναι απολυτως συμβατη με το skype?
voldemort Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Η καμερουλα σου ειναι αστερι και μην σκεφτεσαι ανοησιουλες να την αλλαξεις,να αλλαζεις αναλυση κλπ...σε τι υπολογιστη(χαρακτηριστικα)την εχεις; Προφανως οπως καταλαβαινω το προβλημα ειναι στον Skype.Εγω προσωπικα ειχα πολυ πιο τρελα πραγματα ως παρενεργειες του.Με τον καιρο και τις αναβαθμισεις εστρωσε. Δοκιμασε καποια αλλη εφαρμογη να επικοινωνησεις με τις ιδιες επαφες.Εαν στο ξανακανει...τα λεμε τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα