Προς το περιεχόμενο

Λευκές λάμπες vw golf

d4mage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αντικαταστήσω τις λάμπες αυτοκινήτου με κίτρινο χρώμα σε λευκό και θέλω να μου προτείνετε μάρκα και τον τύπο ( νομίζω H7 ). Επίσης εάν με την αλλαγή λέει να αλλάξω και τις λάμπες πορείας. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

PHILIPS H7 X-treme Vision +100%

Αλλιώς Osram Night Breaker Unlimited 110% επίσης πολύ καλές.

Kαίγονται εύκολα.

Όσο κατεβαίνουν τα % στα μοντέλα τους τόσο πιο δύσκολα καίγονται αλλά πέφτει και κάτι τις η ποιότητα λένε

Τις τσιμπάω από ebay με κανα 20ρικο το ζευγάρι.

• Like 1

Θέλω να αντικαταστήσω τις λάμπες αυτοκινήτου με κίτρινο χρώμα σε λευκό και θέλω να μου προτείνετε μάρκα και τον τύπο ( νομίζω H7 ). Επίσης εάν με την αλλαγή λέει να αλλάξω και τις λάμπες πορείας. 

Πάρε αυτές που λέει ο palawiaris. OXI μην πειράξεις τις πορείας. Και ΜΗΝ βάλεις xenon μετασχηματιστές και λοιπές κινεζιές εαν το αυτοκίνητο δεν έχει Projector φανάρια. Το μόνο που θα κάνεις θα είναι να τυφλώνεις τους απέναντι.

• Like 1

Καλες αυτες οι 100%++ λαμπες, ειχα δοκιμασει τις OSRAM και οντος ειδα διαφορα, αλλα καιγονται στον 1 χρονο περιπου και ειναι πολυ σπαστικο. Τις εργοστασιακες τις ειχα 8 χρονια, η Osram με αφησαν στους 13-15 μηνες και μαλιστα σε οδηγηση σε εθνικη οδο, οποτε επιστροφη παλι σε απλες για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Είχα philips vision κάτι h4 τις είχα κάπου 2 χρόνια κ τις εβγαλα όταν έβαλα ,xenon . Ένας φίλος είχε οσραμ κ αυτές πολύ καλές .Σε καμία περίπτωση μην βάλεις πάνω από 55watt κ αν θες άλλες λάμπες για ν βλέπεις καλύτερα τσεκαρε τα φανάρια σου σε ένα ηλεκτρολόγοι .Μεγάλη διάφορα..

Είχα philips vision κάτι h4 τις είχα κάπου 2 χρόνια κ τις εβγαλα όταν έβαλα ,xenon . Ένας φίλος είχε οσραμ κ αυτές πολύ καλές .Σε καμία περίπτωση μην βάλεις πάνω από 55watt κ αν θες άλλες λάμπες για ν βλέπεις καλύτερα τσεκαρε τα φανάρια σου σε ένα ηλεκτρολόγοι .Μεγάλη διάφορα..

Tι θα ελέγξει ο ηλεκτρολόγος;

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ;

Εχει ενα μηχανημα κ ελεγχει τα φωτα σου ( κατι σαν αυτο του κτεο ) ,

Αναλογα τα ρυθμίζει και σου λεει αν ειναι τιμιος εισαι οκ ,το φαναρι σου θελει πεταμα , θελει αλλη λαμπα κτλ

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εχουμε το ιδιο αμαξι εγω ειχα βαλει της Philips Crystal Vision.Hμουν απολυτα ευχαριστημενος και σαν χρωμα φωτισμου ειναι παρομοιο με τα εργοστασιακα Xenon κιτρινιζουν λιγο.Μετα απο λιγο καιρο αλλαξα τα φαναρια και  εβαλα χenon και στην μεγαλη σκαλα εχω βαλει την Diamond vision που εχει απολυτο ασπρο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...