Shogo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Ασχετο ποσο καιρο εχεις την tv? Τα Χριστούγεννα την αγόρασα καινούργια ούτε ένα μήνα
postfire Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2020 στις 2:14 ΠΜ, postfire είπε γιατι μου μυριζεται θεμα ασυμβατοτητας κονσολα με την tv? κατι με τα hz παιζει. εισαι αθηνα φιλε?να ερχοσουν με την κονσολα σου να το δουμε στην τιβι μου τελικα επιβεωθηκαν οι φοβοι μου κριμα στο παιδι ποτ εδωσε τοσα λεφτα παρε την lg βρει λυση αλλιως να την βαλουν στο κ... τους Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από postfire 1
d_gkal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Πωωωωω φρίκη. Να θες να χαρείς την κονσόλα και να μη μπορείς. Να την δώσει πίσω; Αλλα δε νομίζω να τη δεχτεί το κατάστημα. 🙄 1
optimus prime Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, postfire είπε τελικα επιβεωθηκαν οι φοβοι μου κριμα στο παιδι ποτ εδωσε τοσα λεφτα παρε την lg βρει λυση αλλιως να την βαλουν στο κ... τους Ωπα φιλε κατσε γιατι εσυ γκαζωσες,ακομα δεν ξερουμε σιγουρα εαν το προβλημα ειναι της τηλεορασης.. Το οτι το xbox και στην δικη μου τηλεοραση χρειαστηκε hard reset για να μας δωσει την αναλυση σαν επιλογη σημαινει οτι μπορει αυτο να ειναι προβληματικο.. Οταν αναφερεις ασυμβατοτητα ειναι σαν να λες οτι τηλεορασεις με εισοδο 2.1 δεν μπορουν να συνδεθουν με xbox. Δεν υφισταται τετοιο θεμα.. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από optimus prime 2
postfire Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Ωπα φιλε κατσε γιατι εσυ γκαζωσες,ακομα δεν ξερουμε σιγουρα εαν το προβλημα ειναι της τηλεορασης.. Το οτι το xbox και στην δικη μου τηλεοραση χρειαστηκε hard reset για να μας δωσει την αναλυση σαν επιλογη σημαινει οτι μπορει αυτο να ειναι προβληματικο.. Οταν αναφερεις ασυμβατοτητα ειναι σαν να λες οτι τηλεορασεις με εισοδο 2.1 δεν μπορουν να συνδεθουν με xbox. Δεν υφισταται τετοιο θεμα.. εχεις δικιο αλλα για την συγκεκριμενη τιβι αναφερομουν οτι εχει καποιο θεμα γενικα
ELVOU Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Παντως παιδια εχω την ιδια ΤV σε 65" και το ONE X και δεν εχει κανενα προβλημα..... 1
optimus prime Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Θα ξερουμε την αλλη εβδομαδα σιγουρα που θα του παω το ps4 pro. Εαν το pro δωσει 4κ σημαινει οτι το xbox εχει προβλημα, Εαν οχι ειναι θεμα της tv. Μόλις τώρα, ELVOU είπε Παντως παιδια εχω την ιδια ΤV σε 65" και το ONE X και δεν εχει κανενα προβλημα..... Eχεις το τελευταιο firmware φιλε μου? 1
optimus prime Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Ενταξει θα πω στον Βασιλη οτι το xbox ειναι για service.. 1
Shogo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα,τελικά είναι θέμα τηλεόρασης,περιμένω να έρθουν να την μαζέψουν 3
postfire Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Shogo είπε Παιδιά καλησπέρα,τελικά είναι θέμα τηλεόρασης,περιμένω να έρθουν να την μαζέψουν οποτε να μην βιαζεσαι αλλη φορα να βαζεις ειρωνικα χαμογελακια σε αυτους που προσπαθουν και προσφερονται να σε βοηθησουν😉 ελπιζω να βγαλεις ακρη με την tv καλη επιτυχια Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από postfire 1
d_gkal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 20 hours ago, Shogo said: Παιδιά καλησπέρα,τελικά είναι θέμα τηλεόρασης,περιμένω να έρθουν να την μαζέψουν Το συγκεκριμένο κομμάτι που πήρες εσύ ή όλη η σειρά;
Shogo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, postfire είπε οποτε να μην βιαζεσαι αλλη φορα να βαζεις ειρωνικα χαμογελακια σε αυτους που προσπαθουν και προσφερονται να σε βοηθησουν😉 ελπιζω να βγαλεις ακρη με την tv καλη επιτυχια Για άλλη μια φορά δεν ειρωνεύτηκα κανέναν...σε ευχαριστώ 3 λεπτά πριν, d_gkal είπε Το συγκεκριμένο κομμάτι που πήρες εσύ ή όλη η σειρά; Περιμένω τηλέφωνο για ραντεβού δεν ξέρω ακόμα λεπτομέριες 1
postfire Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Shogo είπε Για άλλη μια φορά δεν ειρωνεύτηκα κανέναν...σε ευχαριστώ Περιμένω τηλέφωνο για ραντεβού δεν ξέρω ακόμα λεπτομέριες παντως απαραδεκτη τοσα λεφτα τηλεοραση και να εχει τετοια θεματα ενημερωσε αν θες τι θα γινει στην συνεχεια να δουμε και την αντιδραση της lg Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από postfire
Shogo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, postfire είπε παντως απαραδεκτη τοσα λεφτα τηλεοραση και να εχει τετοια θεματα ενημερωσε αν θες τι θα γινει στην συνεχεια να δουμε και την αντιδραση της lg Ναι άσε είμαι φουλ γκαντεμόσκυλο.. εννοείται θα ενημερώνω το thread με την εξέλιξη της πορείας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα