Dysfuntional Genius Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καταρχάς καλήσπερα! Είμαι σχετικά νέος σαν ενεργό μέλος αυτού του φόρουμ γιαυτό συγχωρήστε με αν το πρόβλημα μου ανήκει σε άλλη κατηγορία! Έχω πρόβλημα με την ταχύτητα του ιντερνετ! Αν για παράδειγμα εγώ παίζω λολ και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας χρησιμοποιει το ιντερνετ απο καποια αλλη συσκευη για να ακουσει μουσικη απο το youtube η για να δει καποια ταινια online τότε τα ping μου ανεβαινουν απο 70 σε 300+! Ειναι λογικο αυτο? Εχω δει φιλους μου που εχουν 3 παραθυρα ανοιχτα και τα ping ουτε καν ανεβαινουν....και εχουμε την ιδια συνδεση! υπαρχει τροπος να κανω κατι γιαυτο χωρις να επικοινωνησω με τον παροχο της συνδεσης μου?
La_MoRt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Τι σύνδεση έχεις ποιος είναι ο πάροχος σου. Το ρούτερ πόσο καιρό το έχεις;
Dysfuntional Genius Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εχω hol και το ρουτερ το εχω γύρω στον 1,5 χρόνο!
mastoras007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 24αρα είναι? η αλήθεια είναι οτι οντος οταν ανοίγεις μια σελίδα πχ youtube αν έχεις μικρή γραμή πχ 2-4 mbbs τραβάει πολύ ιντερνετ τα πρώτα 1-2 δευτερόλεπτα με αποτελεσμα να ανεβάζεις πίνκ στο λολ. Τωρα άν είναι 24 άρα δέν νομίζω να έχεις ιδιέτερο πρόβλημα αλλά δέν πάυει να υσχίει αυτό που είπα.
Dysfuntional Genius Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ναι 24αρα ειναι και μου φαίνεται ότι στο τέλος θα καταλήξω να επικοινωνήσω με τον παροχο μου!
vbous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Επικοινώνησε με τον πάροχο και ζήτα να μετατρέψουν την γραμμή σου σε fastpath. Σίγουρα θα δείς βελτίωση.
Dysfuntional Genius Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 τι ειναι αυτο? θα εχω καποια παραπανω χρεωση?
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 χρέωση όχι ΑΛΛΑ θα χάσεις έως 2Μbit κατέβασμα θα κερδίσεις -10 εως -30ms ping στην καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα