Xarh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Να ρωτήσω κάτι πρακτικό. Τι από τα τρία παρακάτω θα ισχύει : 1) Οποιαδήποτε κάρτα PCI ή PCIe θα κουμπώνει πάνω στη μητρική, και το καλώδιο της επέκτασης της κάρτας γραφικών θα περνάει από πάνω τους; 2) Για οποιαδήποτε επιπλέον κάρτα PCI ή PCIe υπάρχουν τα αντίστοιχα καλώδια προεκτάσεις; 3) Ξεχνάμε οποιαδήποτε επιπλέον PCI ή PCIe κάρτα; Αν όντως υπάρχει τρόπος κουμπώματος επιπλέων καρτών, αν έχουν συμβατικές συνδέσεις για το πίσω μέρος οποιουδήποτε κουτιού, πως θα μεταφερθούν στο "backpanel" (ή στη προκειμένη "frontpanel") του τραπεζιού; Μου φαίνονται συγκεκριμένες...
xteliox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Η ερώτηση είναι: Αν τρως γεμιστά και σου πέσει λίγο στο τραπέζι, κινδυνεύει το σύστημα ή όχι? 3
sokos1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 εεε ρε γλέντια αμα σηκωθείς αποτομα καμιά μέρα..πάνε οι δίσκοι (οι non-SSD που έχεις σώσει όλες τις φωτογραφίες σου)
tsagkas21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 και στο πρωτο penta που σου κανει ks o συμπαιχτης σου εχεις δωσει μπουκετο και εχεις σπασει το τζαμι μαζι με οτι ειναι απο κατω
tsagkas21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Να ρωτήσω κάτι πρακτικό. Τι από τα τρία παρακάτω θα ισχύει : 1) Οποιαδήποτε κάρτα PCI ή PCIe θα κουμπώνει πάνω στη μητρική, και το καλώδιο της επέκτασης της κάρτας γραφικών θα περνάει από πάνω τους; 2) Για οποιαδήποτε επιπλέον κάρτα PCI ή PCIe υπάρχουν τα αντίστοιχα καλώδια προεκτάσεις; 3) Ξεχνάμε οποιαδήποτε επιπλέον PCI ή PCIe κάρτα; Αν όντως υπάρχει τρόπος κουμπώματος επιπλέων καρτών, αν έχουν συμβατικές συνδέσεις για το πίσω μέρος οποιουδήποτε κουτιού, πως θα μεταφερθούν στο "backpanel" (ή στη προκειμένη "frontpanel") του τραπεζιού; Μου φαίνονται συγκεκριμένες... ρε φίλε μη το περνεις πολυ σοβαρα.. μια μαλακια ειναι αυτο το πραγμα που ουτε κουτι δε λεγεται.... 1
feberly Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το καλοκαίρι θα βάζεις και μια σχάρα από πάνω για να κάνεις και bbq χωρίς κάρβουνα Υ.Γ. Αν ναι ξέχασα, μπαίνει και watercooling για να σου κρατάει και δροσερό το φραπέ. Μεγάλε και μενα ψησταρια μου θύμισε μολις το είδα
xteliox Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ..πάντως στην αρχή το πέρασα για ποδοσφαιράκι 1
el97639 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ να αγορασεις ενα τραπεζι ποδοσφαιρακι χωρις ποδοσφαιρακι για το σπιτι? Ειναι οτι πιο γελοιο και κακογουστο εχω δει. Υπαρχουν 1000 λυσεις για κομπιουτερ αλλα αυτο ειναι το χειροτερο. Στην τελικη πηγαινε παρε ενα τραπεζι κ κολα τα ολα απο κατω να μη φαινονται κιολας ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα