Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mπραβο στην xiaomi.

Της αναγνωριζω την απλοτητα με την οποια ειναι κατασκευασμενο το κινητο σε θεμα επισκευης και αλλαγης των parts του κινητου,το λειτουργικο,την τιμη,μπαταρια και καμερες στα συγκεκριμενα χρηματα.

Για εμενα(προσωπικα)το φαουλ ειναι στον snap 615 αλλα αν καποιος δεν το λιωνει σε games αλλα θελει ενα smart για Mid χρηση ειναι πιστευω οτι καλυτερο στα χρηματα αυτα.

Πιστευω οτι θα τα παει παρα πολυ καλα ιδιαιτερα αν πεσει λιγο ακομη η τιμη του.(οχι οτι ειναι ακριβο,αλλα αν πεσει καποια ατομα θα μπορεσουν να το αγορασουν πιο ανετα).

Πολυ ωραια συσκευη και ξανα τονιζω οτι μου αρεσε η απλοτητα στην κατασκευη του.

Ενα κινητο που θα παιζει μπαλα μονο του στα 200-250 ευρω.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που ακριβώς υστερεί φίλε Tragic? To μόνο καλύτερο που βλέπω στο mi3 είναι cpu και gpu. Εδώ τα specs τους: Mi3 και Mi4i. Στο Mi3 βλέπω πολύ χοντρά bezels πάνω κάτω σε σχέση με το mi4i. Επίσης στο gearbest το mi4i είναι φτηνότερο. Που το βρήκες φτηνότερο το mi3?

Και εδώ συγκριτικό mi3, mi4, mi4i

Έχεις δίκαιο, μάλλον κοιτούσα ταυτόχρονα την είδηση ενός LG (?) και είδα κάτι για 280$, το λάθος δικό μου.

Δημοσ.

Έχεις δίκαιο, μάλλον κοιτούσα ταυτόχρονα την είδηση ενός LG (?) και είδα κάτι για 280$, το λάθος δικό μου.

Ναι εκείνο το lg όντως είναι tragic! με 720p οθόνη...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...