Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι αυτο και οχι ενα Μ4 Aqua στα 230 ευρω ; 

Καλο χρυσο το Μ4 Aqua AΛΛΑ δεν εχει την ποιοτητα της XIAOMI.Παρε ενα στα χερια σου και θα καταλαβεις.

Δημοσ.

Ισως το πιο κορυφαιοκινητο που ειχα ποτε το Mi4 ... με stable δεν κανει κιχ μπαταρια 3 μερες  ...απιστευτο...απο ποιοτητα δεν το πιανει ουτε το iphone.

• Like 3
Δημοσ.

τι καλύτερο έχει το mi3?

Το mi3 έχει snapdragon800 που νομίζω πως έχει καλύτερες επιδόσεις από το 615 και επίσης είναι όλο από αλουμίνιο

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί αυτήν την πατάτα και όχι το mi3 που είναι πιο φτηνό με καλύτερα specs?

Εκτός και αν μου διέφυγε κάτι, οπότε διαφωτίστε με.

Που ακριβώς υστερεί φίλε Tragic? To μόνο καλύτερο που βλέπω στο mi3 είναι cpu και gpu. Εδώ τα specs τους: Mi3 και Mi4i. Στο Mi3 βλέπω πολύ χοντρά bezels πάνω κάτω σε σχέση με το mi4i. Επίσης στο gearbest το mi4i είναι φτηνότερο. Που το βρήκες φτηνότερο το mi3?

Και εδώ συγκριτικό mi3, mi4, mi4i

• Like 1
Δημοσ.

Το mi3 έχει snapdragon800 που νομίζω πως έχει καλύτερες επιδόσεις από το 615 και επίσης είναι όλο από αλουμίνιο

ελάχιστα καλύτερος,και δεν είναι απο αλουμίνιο,επίσης το mi4i έχει μικρότερες διαστάσεις,ελαφρύτερο,ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία,καλύτερη οθόνη,4G και φυσικά είναι dual sim  

Δημοσ.

Πρέπει να πέσει όμως λίγο η τιμή του 260-270€ είναι πολλά παίρνω G2 με αυτά τα λεφτά.

$232 κάνει,που είδες 260 ευρώ 

Δημοσ.

Εγώ το αγόρασα από το honorbuy στα 265. Ευρωπαϊκή εγγύηση, τζάμπα μεταφορικά και άφιξη σε 3-5 εργάσιμες.

Τζάμπα μεταφορικα πως τα καταφερες γιατι απο την ευρωπαικη αποθηκη τσιμπαει ασχημα στα μεταφορικα ο Honorbuy.

Δημοσ.

Τζάμπα μεταφορικα πως τα καταφερες γιατι απο την ευρωπαικη αποθηκη τσιμπαει ασχημα στα μεταφορικα ο Honorbuy.

Μπες στην κεντρική τους σελίδα και θα το δεις.

post-61606-0-07235800-1435230891_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...