WaterQueen Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, Προσπαθώ να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι στον υπολογιστή, χρησιμοποιώντας τον epsxe simulator. Δυστυχώς όμως, συνέχεια crashάρει... Ενώ κάνει σωστά την εγκατάσταση, και μπορώ και μπαίνω στο αρχικό μενού του παιχνιδιού, και ενώ μπορώ να ρυθμίσω και τα settings του παιχνιδιού, όταν πατάω play, βγάζει σφάλμα ο simulator (has stopped working...) και κλείνουν όλα... Έχω δοκιμάσει διαφορετικά bios και plug ins αλλά και πάλι δεν... Το σύστημά μου τρέχει σε Windows 7 32, η κάρτα γραφικών είναι η NVDIA Geforce GT 630 και ότι άλλο θέλετε ρωτήστε... PS Δεν είμαι και πολύ σίγουρη για το αν έπρεπε να βάλω εδώ αυτό το θέμα... Αν είναι λάθος πείτε το. Ευχαριστώ
ADHD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δοκιμασε να κλεισεις το DEP ετσι http://www.thewindowsclub.com/disable-data-execution-preventionκαι μετα καντο run το emulator σαν admin, update τα directx και την visual C++ σε latest version επισης. Αλλα παιχνιδια σε emulator στο κανουν αυτο?? Αν οχι και δεν πιασουν τα παραπανω δοκιμασε να κατεβασεις αλλη εκδοση του παιχνιδιου. Γενικα τωρα οι emulators ειναι λιγο hit or miss απο τη δικη μου εμπειρια, μπορει καποιο παιχνιδι να σκαλωσει η γενικα να μην τρεχει καλα ενω αλλα τελεια. 1
WaterQueen Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ άλλα παιχνίδια σε emulator... edited
ADHD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ναι το παιχνιδι ομως μπορει να εχει αρκετα versions, αλλα αν δεν εχεις δοκιμασει αλλα τοτε να εισαι σιγουρος οτι εκανες σωστα install τον epsxe μπορεις να δεις καποιο video στο youtube οπως εδω σιγουρα να ειναι latest version οποτε κατεβασε τον ξεχωριστα οχι πακετο με το torrent. Μετα δοκιμαζεις και καποιο αλλο game για σιγουρια και κανεις και αυτα που ειπα. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο προς το παρον. 1
WaterQueen Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Να σε ρωτήσω κάτι άλλο... Τα αρχεία που κατεβαίνουν με το παιχνίδι, είναι cd imgs και δεν γίνεται να διαχωρίσω τον espxe από αυτά. Επομένως, προφανώς, χρειάζομαι ένα αρχείο, το οποίο θα μπορεί να παίζει ένας οποιοσδήποτε emulator. Τώρα κατέβασα τον psX, αλλά, πρέπει να βρω το παιχνίδι σε μορφή psX και να το τρέξω με το emulator? Αυτή είναι η κεντρική ιδέα αυτών των προγραμμάτων; Π.χ παίρνω ένα οποιοδήποτε cd για PSx και το τρέχω στο pc με τη βοήθεια αυτών των προγραμμάτων;
ADHD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Τι εννοεις να διαχωρισεις? Αλλο πραγμα ο emulator σεταρισμενος και αλλο τα παιχνιδια, απλα τα εχεις σε ενα folder και διαλεγεις καθε φορα ποιο θελεις να τρεξει. Χρειαζεσαι το παιχνιδι στην μορφη που διαβαζει ο emulator αν καταλαβαινω καλα την ερωτηση, πχ θελει .iso θα ψαξεις το παιχνιδι σε torrent σε .iso μορφη ναι αυτη ειναι η βασικη ιδεα. Το epsxe οταν το ειχα αφησει ηθελε και plugins ξεχωριστα, αν δεν κανεις σωστο σεταρισμα δεν θα τρεξει. Δες μερικα tutorial αλλα δεν ξερω αν ειναι up to date με την τωρινη εκδοση. http://www.wikihow.com/Use-a-Playstation-Emulator http://www.fantasyanime.com/emuhelp/emuhelp_epsxe.htm 1
John-lamia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 να υπενθυμίσω οτι το παιχνιδι αυτο εχει βγει και για υπολογιστη.......
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 να υπενθυμίσω οτι το παιχνιδι αυτο εχει βγει και για υπολογιστη....... Κάποια πηγή για αυτό; Από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει έκδοση του (original) Silent Hill που να έχει βγει επίσημα για PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα