Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω για ένα τρόπο (προφανώς πρόγραμμα) με το οποίο θέλω να "φωτογραφίζει" το screen του PC (μέσα σε game) και αν συμβεί οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό να ενεργοποιεί ένα πλήκτρο στο keyboard (Esc). Δηλαδή κάτι σαν ανυχνευτή αλλαγής χρώμματος (pixel).

Για την ακρίβεια παίζω ένα java game και μία στο τόσο (πολύ σπάνια δηλαδή) βγάζει ένα μήνημα στο chat. Μετά από κάποια λεπτά όμως το μήνημα εξαφανίζεται. Εγώ θέλω να είμαι εκεί όταν το μήνημα αυτό εμφανίζεται στην οθόνη, αλλά μιας και είναι πολύ σπάνιο να συνμβεί δεν είναι εύκολο να κάθομαι πάνω από το PC μέχρι να εμφανιστεί. Η ιδέα μου ήταν να αφήνω το PC ανοιχτό με το game να τρέχει ενώ εγώ λείπω από το σπίτι, και όταν εμφανίζει αυτό το μήνημα να πατάει αυτόματα το πλήκτρο Esc, και να παγώνει έτσι το game (με το μήνημα στην οθόνη) μέχρι να γυρίσω και να ξαναπατήσω Esc για να ξεκινήσει και πάλι το game να τρέχει.

Μιας και το μήνημα που με ενδιαφέρει περιέχει και ροζ γράμματα τα οποία είναι ιδιαίτερο χρώμμα για το game, σκέφτηκα μήπως γίνεται με καποιο πρόγραμμα το οποίο να ψάχνει για pixels με ροζ χρώμμα και όταν βρει κάποιο να ενεργοποιεί το Esc.

Ψάχνοντας στο net έπεσα επάνω σε αυτό: http://www.auto-clicker.com/2011/09/color-change-detector/

Φαινόταν καλό πρόγραμμα (αν και αντί να πατάει κάποιο πλήκτρο στο keyboard άνοιγε το notepad, το οποίο έκανε την ίδια δουλειά με το Esc, δηλαδή ανάγκαζε το game να παγώσει) αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει όταν είσαι μέσα και κάποιο game. Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να τσεκάρει πάντα το desctop για το συγκεκριμένο χρώμμα αγνοώντας το game. Εγώ ψάχνω για κάτι που τσεκάρει ακριβώς ότι βλέπεις στο screen, συμπεριλαμβανομένων των games που είναι ανοιχτά, για την εμφάνιση του καθορισμένου χρώμματος.

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...