Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εφτιαξα και αυτο..  τωρα   η θεμοκρασια ειναι 20 ειναι μια χαρα... 

εχω παρει αυτη

εδω http://www.thermaltake.com/Cooling/Liquid_Cooler_/All_in_One/C_00002345/Water_3_0_Ultimate/Design.htm

ηθελα να ρωτισω κατι αλλο... εχω   δυο οθονες lg  οταν  βαζω το hdmi δεν μου το αναγνωριζει  η οθονη.. 

εχω  αυτην εδω την γραφικον http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=449&lang=de

Απλά επειδή ασχολείται κόσμος και μπορεί να υπάρχει και κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα με εσένα, καλό θα ήταν άμα δεν βαριέσαι να αναφέρεις και ποιο ήταν το πρόβλημα στην κάθε περίπτωση, καθώς και την λύση του.

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-970a-ud3p-retail-p-PER.526958Πολύ καλη μητρική, δυνατη, με πολλές δυνατότητες για oc, πριν λίγους μηνες στησαμε με εναν φιλο μου πισι με αυτήν και τον 8320 και πραγματικα πεταει το συστημα
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-970a-ud3p-retail-p-PER.526958Πολύ καλη μητρική, δυνατη, με πολλές δυνατότητες για oc, πριν λίγους μηνες στησαμε με εναν φιλο μου πισι με αυτήν και τον 8320 και πραγματικα πεταει το συστημα

Οι μητρικές είναι ικανές, πλήρεις, αξιόπιστες και άλλα διάφορα επίθετα ως προς την λειτουργικότητά τους, ωστόσο δυνατές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν μιας και δεν έχουν κάτι που να υποδεικνύει την ισχύ τους. Η συγκεκριμένη όσες ρυθμίσεις και να έχει για oc δεν είναι μητρική για oc, κατά μέσο όρο πάνω από 4.5 ghz δεν πάει τους οκταπύρηνους fx για τον λόγo ότι ζητάει υπερβολικά υψηλές τιμές ρεύματος για κάτι παραπάνω από τα 4.5. Τέλος πάντων, που κολλάει η 970a ud3p σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω :o.

• Like 1
Δημοσ.

Οι μητρικές είναι ικανές, πλήρεις, αξιόπιστες και άλλα διάφορα επίθετα ως προς την λειτουργικότητά τους, ωστόσο δυνατές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν μιας και δεν έχουν κάτι που να υποδεικνύει την ισχύ τους. Η συγκεκριμένη όσες ρυθμίσεις και να έχει για oc δεν είναι μητρική για oc, κατά μέσο όρο πάνω από 4.5 ghz δεν πάει τους οκταπύρηνους fx για τον λόγo ότι ζητάει υπερβολικά υψηλές τιμές ρεύματος για κάτι παραπάνω από τα 4.5. Τέλος πάντων, που κολλάει η 970a ud3p σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω :o.

Αφου τα ξερεις,γιατι πεφτεις παλι στο ιδιο λαθος?Τα παντα εξαρτωνται απο το κομματι.Την ud3p εχω και εγω και στα 4.5 τον 8320 τον ετρεχε με αρκετα λιγοτερο ρευμα απο οτι ετρεχε η Asrock extreme 9 ενος αλλου συμφορουμιτη στα 4.4 τον δικο του 8320.Δηστυχως πανω απο τα 4.5 δεν μπορεσα να παω λογω ψυκτρας μιας και απο τα 4.5 και μετα αρχιζουν να ξεχωριζουν τα καλα κομματια.Η gigabyte ειναι πολυ καλη μητρικη απλα ειναι λιγο ιδιοτροπη,αμα βρεις τι παιζει ειναι κομπλε.Οκ δεν θα πιασεις την συχνοτητα που θα πιασεις με μια 9αρα η με μια sabertooth αλλα τηρουμενων των αναλογιων(τιμη) αξιζει πραγματικα.

Παει το offtopic γονα,σε καθε θεμα που διαβαζω γινεται χαμος.lol

• Like 1
Δημοσ.

Η MSI μετά την 990FX GD80 (που είχε και αυτή τα θεματάκια της βέβαια, αλλά σαφώς λιγότερα), το παράτησε εντελώς το AM3+.

Στις όποιες υλοποιήσεις κάτω από την προαναφερθείσα βάζει ανεκτούς (για να μην χρησιμοποιήσω καμιά άλλη βαριά λέξη) πυκνωτές που δεν ενδείκνυνται καθόλου για καμιά άλλη χρήση εκτός ίσως του στοκ!

Φίλε δώσε την όπως είπε και ο Mult1C0r3Cpu και δώσε την διαφορά και πάρε τις μνήμες που σου είπε. Έτσι και φθηνότερα θα σου βγεί η αγορά και θα έχεις ξεφορτωθεί την χειρότερη από τις 2.

Την είχα την gd80 αλλα δεν.....Δυστυχώς για 8350 και πάνω μην πω 8320 και πάνω μόνο asrock και asus

• Like 1
Δημοσ.

Αφου τα ξερεις,γιατι πεφτεις παλι στο ιδιο λαθος?Τα παντα εξαρτωνται απο το κομματι.Την ud3p εχω και εγω και στα 4.5 τον 8320 τον ετρεχε με αρκετα λιγοτερο ρευμα απο οτι ετρεχε η Asrock extreme 9 ενος αλλου συμφορουμιτη στα 4.4 τον δικο του 8320.Δηστυχως πανω απο τα 4.5 δεν μπορεσα να παω λογω ψυκτρας μιας και απο τα 4.5 και μετα αρχιζουν να ξεχωριζουν τα καλα κομματια.Η gigabyte ειναι πολυ καλη μητρικη απλα ειναι λιγο ιδιοτροπη,αμα βρεις τι παιζει ειναι κομπλε.Οκ δεν θα πιασεις την συχνοτητα που θα πιασεις με μια 9αρα η με μια sabertooth αλλα τηρουμενων των αναλογιων(τιμη) αξιζει πραγματικα.

Παει το offtopic γονα,σε καθε θεμα που διαβαζω γινεται χαμος.lol

Το ξέρω πολύ καλά πως όλα εξαρτώνται από το κομμάτι αλλά και η μητρική έχει τον ρόλο της μην το ξεχνάμε, ωστόσο ήθελα να μιλήσω αποκλειστικά για την πλειοψηφία των gigabyte 970a ud3p.

Δημοσ.

Την είχα την gd80 αλλα δεν.....Δυστυχώς για 8350 και πάνω μην πω 8320 και πάνω μόνο asrock και asus

Τέλος το offtopic guys αλλά that's my point exactly!

Ώρες , ώρες σκέφτομαι τι θα έκανε ο 8320 που μου έκαψε η ΔΕΗ με το τέρας Extreme 9 και νευριάζω...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...