cliobaccarra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Για δοκιμασε να κλεισεις το fast boot και το boot failure guard
cliobaccarra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τα εχω δωκιμαση ολα αυτα Παιζει να φταιει και το stick σου τοτε, να μην ειναι σωστο bootable.
AETOLOFITIS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 οταν ξεκιναει ο υπολογιστης πρεπει να εχει επιλογη με το f11 ή το f12 για επιλογη boot πατα απο εκει το στικ σου.
3DJIN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 ρε μπας και εβαλες το στικ σε μπλε θυρα usb3? σε ορισμενες παλιες μητρικες δεν πιανει χωρις driver για usb3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Από πότε έχει να κάνει ο driver του usb στο bios ;
flashavatar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια το εφτιαξα... τωρα υπαρχει αλλο θεμα που μου το εκανα δυο φορες απο το πουθενα.. μου εκλεισε το πκ δυο φορες και οταν παω να ξεκινιση δεν ξεκιναει... λετε να μην σηκωνει το τροφοδοτικο
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο τροφοδοτικό έχεις ; Επίσης κλείσε το αυτόματο oc της asrock και το turbo core για καλύτερες θερμοκρασίες. Το turbo core θα το δεις στις ρυθμίσεις, το βάζεις disable και τέλος. Τώρα, το αυτόματο oc κλείνει με την εξής μέθοδο, θα δεις στις ρυθμίσεις για το oc τέρμα κάτω μια ρύθμιση που λέει αν θυμάμαι καλά cpu voltage και μέσα στο κουτάκι έχει την επιλογή +50mv, αλλάζεις την επιλογή +0mv και κλείνει. Μην σου φαίνεται περίεργο, είχε πέσει στα χέρια μου και είναι πολύ περίπλοκη μητρική.
flashavatar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 το turbo core που ακρινως θα το βρω ? ανοιξα το προγραμμα F- STREAM TUNING να κατεβασω αυτο που εχω σημαδεψη με κοκκινο ?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Από το bios φίλε τα πειράζεις αυτά, βγάλε τέτοιου είδους προγράμματα, είναι άχρηστα παντελώς και μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν και όχι να ρυθμίσουν σωστά το pc σου. Όσον αφορά ρυθμίσεις του hardware μόνο από το bios, έτσι γίνεται σωστά η σίγουρη δουλειά. 2
flashavatar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 οκ αδερφε... πες μου ακρινως τι να ακυροσω απο τα bios για να το κανω
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 οκ αδερφε... πες μου ακρινως τι να ακυροσω απο τα bios για να το κανω Στα έγραψα παραπάνω φίλε, στο πρώτο μήνυμά μου, διάβασε να δεις.
flashavatar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 το εφτιαξα και αυτο.. τωρα η θεμοκρασια ειναι 20 ειναι μια χαρα... εχω παρει αυτη εδω http://www.thermaltake.com/Cooling/Liquid_Cooler_/All_in_One/C_00002345/Water_3_0_Ultimate/Design.htm ηθελα να ρωτισω κατι αλλο... εχω δυο οθονες lg οταν βαζω το hdmi δεν μου το αναγνωριζει η οθονη.. εχω αυτην εδω την γραφικον http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=449&lang=de
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα