Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως να ξέρεις flashavatar πως ο millennium έχει δίκιο, τα 16gb είναι overkill για έναν καθημερινό χρήστη/gamer. Σου μιλάει κάτοχος που παίζει με 6gb ram και για την ώρα του φτάνουν :D

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να κοιτάξει αν δεν θέλει να μην θέλει την msi, η asrock είναι μακράν καλύτερη. Και όποιος προσπαθήσει να πείσει το παιδί το αντίθετο είναι βαθιά νυχτωμένος.

• Like 4
Δημοσ.

Ειχα κανει εδω και καιρο παραγκελια την asrock 970 και περιμενα καο την ειχα πληρωσει.. μετα εγιναν ολα αυτα και ημουνα σε αναμονή.. βρικα ενα παλικάρι που πουλουσε την msi 970 και του ειπα στείλε μου την και μιλησα μια μερα με το μαγαζι να την ακυροσει και να μου στειλει τα λεφτα και μου ειπε οτι του εχει ερθει και μου την εστειλε το πρωί ετσι δεν μπορουσα ουτε το παλικαρι να ακυρώσω ουτε να κανω κατι εννοω ειχα πληρωσει την αλλγ μητρική.. ετσι τωρα εχω και της δυο.. γι αυτο ρωτισα ποια απο της δυο ειναι καλυτερη... για το ερώτημα αμα μου χρειάζεται 16g ειναι η απαντισει ναι.. γιατι ασχολουμε με προγραμματα σε java φτιαχνω server l2 και ασχολουμε και με αλλα παιχνιδια για το κινητό... αρα οταν ανοιγω eclipse/game/photoshop και κανω ολα μαζο γιατο εχω 3 οθόνες η ram ειναι στο 7.5 και καποιες φορες μου την δίνει.. γι αυτο μαφου φτιαχνω νεω pc για ακομα μια φορα το φτιαχνω να μου κρατήσει κανενα δυο χρονια...

Δημοσ.

Τότε πήγαινε σε 16gb, άστα να υπάρχουν για να σου βγουν μπροστά, μην πας ας πούμε σε 12gb, η ραμ είναι καλό να υπάρχει και ειδικά σε pc ανθρώπων που την αξιοποιούν. Πήγαινε στις savage που πρότεινα, φοβερές μνήμες στα 2400mhz και με χαμηλή ψύκτρα. Το καλύτερο που θα έχεις να κάνεις θα ήταν να πουλήσεις την msi ένα 80αρι και βάζοντας ακόμα ένα 30αρι να πάρεις τις μνήμες, κάνεις ένα σημαντικό ποσό απόσβεση και το επενδύεις στις ραμ. Αν την πουλήσεις πιο ακριβά την msi δεν νομίζω να φύγει. Βέβαια κάποιος συνειδητοποιημένος θα αγοράσει με 5 ευρώ επιπλέον την ud3p καινούρια, αλλά δεν βαριέσαι, όλο και κάποιος θα ενδιαφερθεί, έτσι και εξάλλου κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές προτιμήσεις και μπορεί να μην τον πολυνοιάζει το όλο θέμα με τις msi. Όμως εμείς οι συνειδητοποιημένοι του αθλήματος, ξέρουμε για ποιο λόγο να τις αποφεύγουμε και να παρακινούμε και όσους αγοράζουν am3+ μητρική σε αυτό το price range να την αποφύγουν, γιατί πολύ απλά όταν παίρνεις am3+ επεξεργαστή δεν γίνεται να τον αφήσεις στοκ, κυρίως γιατί πρέπει να δυναμώσει αρκετά το single core performance αλλά και επειδή δεν λέει να έχεις black edition unlocked cpu δίχως oc ;).

• Like 1
Δημοσ.

Η MSI μετά την 990FX GD80 (που είχε και αυτή τα θεματάκια της βέβαια, αλλά σαφώς λιγότερα), το παράτησε εντελώς το AM3+.

Στις όποιες υλοποιήσεις κάτω από την προαναφερθείσα βάζει ανεκτούς (για να μην χρησιμοποιήσω καμιά άλλη βαριά λέξη) πυκνωτές που δεν ενδείκνυνται καθόλου για καμιά άλλη χρήση εκτός ίσως του στοκ!

Φίλε δώσε την όπως είπε και ο Mult1C0r3Cpu και δώσε την διαφορά και πάρε τις μνήμες που σου είπε. Έτσι και φθηνότερα θα σου βγεί η αγορά και θα έχεις ξεφορτωθεί την χειρότερη από τις 2.

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξε ένα καινούριο θέμα nick21, δεν θα μπαίνει ο καθένας σε ένα υπάρχον θέμα με συγκεκριμένο τίτλο και θα ρωτάει ότι του καπνίσει. Αν ήταν να μπαίνουμε όλοι σε ενεργά θέματα και να γράφαμε ότι θέλαμε θα γινόταν ένα μπάχαλο, ας διατηρηθεί μια ισορροπία, το insomnia δεν είναι forum της πλάκας αλλά ένα πολύ σοβαρό τεχνολογικό φόρουμ και οφείλουμε να το κρατήσουμε ακμαίο και σε υψηλό επίπεδο ακολουθώντας τους κανόνες του.

• Like 2
Δημοσ.
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια... τα πηρα ολα αυτα που μου πρωτινατε μολης ηρθαν και η ραμ.. λειπον.. εκατσα και το εφτιαξα αλλα υπαρχει ενα μεγαλω προβλιμα.. παω να κανω format τον ssd οστε να περασω driver kai ola ta programata αλλα δεν γινεται μ8υ βγαζει συνεχεια το μήνυμα..

Reboot and select proper boot device.. τι μπορω να κανω; εχω την fatality 970

Δημοσ.

Γεια σας παιδια... τα πηρα ολα αυτα που μου πρωτινατε μολης ηρθαν και η ραμ.. λειπον.. εκατσα και το εφτιαξα αλλα υπαρχει ενα μεγαλω προβλιμα.. παω να κανω format τον ssd οστε να περασω driver kai ola ta programata αλλα δεν γινεται μ8υ βγαζει συνεχεια το μήνυμα..

Reboot and select proper boot device.. τι μπορω να κανω; εχω την fatality 970

Το μήνυμα αυτό στο βγαζει διότι δεν έχεις περάσει Windows ακόμα.

Τι εννοείς να κάνεις φορματ για να περάσεις όλα τα προγράμματα; αφού ο δίσκος είναι αδειος. Βάλε cd Windows και ξεκίνησε την εγκατάσταση. Μετά θα περάσεις drivers και ότι άλλο θες.

Δημοσ.

Ton ssd τον ειχα σε αλλο υπολ.. τωρα εφτιαξα καινούριο.. το θεμα ειναι οτι το εχω σε usd τα Windows και παντα τα κανω απο εκει το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνει να κανω boot

Δημοσ.

Ton ssd τον ειχα σε αλλο υπολ.. τωρα εφτιαξα καινούριο.. το θεμα ειναι οτι το εχω σε usd τα Windows και παντα τα κανω απο εκει το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνει να κανω boot

Εχεις βαλει boot priority το usb stick; Εμφανιζει καποια ενδειξη οταν ανοιγει boot options η κατι τετοιο;

Δημοσ.

Το usd ειναι οκ.. το εκανα τεστ και σε αλλο υπολογιστη.. με αυτη την μητρικη μου το εμφανίζει πρωτη φορα... αυτο ειναι το θεμα και ολα ειναι καινουρια.. μονο ο ssd που τον εκανα clean πρην τον βαλω στο pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...