8elwADSL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μια χαρά είναι και αυτή τον ανεβάζει άνετα και παραπάνω τον 8320 παρτην.
Sheogorath Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μια χαρά είναι και αυτή τον ανεβάζει άνετα και παραπάνω τον 8320 παρτην. Μην προτείνουμε MSI σε AM3+ ρε παιδιά ειδικά για OC!! Είναι προβληματικές με αδύναμα VRM! Οχι φίλε μου, μην την πάρεις αυτή 4
flashavatar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δηλαδή αμα απο 3.5 που ειναι τον παω απλος 4. Οχι να κανω μεγαλω oc. Ετσι και αλλιος δεν θελω να κανω μεγαλω μικρο θελω..
Sheogorath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δηλαδή αμα απο 3.5 που ειναι τον παω απλος 4. Οχι να κανω μεγαλω oc. Ετσι και αλλιος δεν θελω να κανω μεγαλω μικρο θελω.. Αν θες να το ρισκάρεις με μια μέτρια προς άσχημη μητρική για OC, ότι θες, δεν θα σε αναγκάσω. Consider yourself warned 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Flashavatar η msi 970 gaming είναι φρου φρου και αρώματα, εξωτερικά όμορφη μητρική, εσωτερικά όμως όχι και τόσο όμορφη. Όταν παίρνεις fx δεν μπορείς να περιοριστείς μόνο στα 4 ghz, θα θες να πας ψηλότερα και το εμπόδιο στην όλη υπόθεση θα είναι η msi που θες ντε και καλά να αγοράσεις. Αν πάρεις msi και κάνεις και oc τελείωσε κάποια στιγμή θα την πάρεις στο χέρι, φοράει κάκιστα nikos mosfets που είναι υπεύθυνα για την τροφοδοσία του επεξεργαστή και αποτέλεσμα της ποιότητάς τους είναι η υπερθέρμανσή τους και το σκάσιμο αν ζοριστούν υπερβολικά. Δεν αξίζει για να γλυτώσεις 3 ευρώ να πας στην msi, όταν υπάρχει η 970 fatal1ty performance την οποία τυγχάνει να την έχω πιάσει στα χέρια μου και να έχω δει τι κάνει και έχω μόνο να πω πως ότι προσφέρει δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα λεφτά. Πολύ καλή ποιότητα, πολύ καλή κάρτα ήχου, , εύχρηστο bios, υποστήριξη μέχρι 220w tdp το οποίο συνεπάγεται ότι είναι αρκετά overclockable. Όχι δεν με πληρώνει η asrock, απλά τυγχάνει να την έχω δοκιμάσει μαζί με fx 8320 και έχω να πω πως σε αυτά τα χρήματα είναι ότι καλύτερο. Ο φίλος που έχει τον 8320 με την asrock στο ίδιο δίλλημα ήταν, όταν όμως πήρε την asrock στα χέρια του κατάλαβε ότι έκανε μια καλή αγορά. 2
flashavatar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ωραια απάντηση... ευχαριστο αδερφε.. μου έλυσες το δίλημμα..
flashavatar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Mult μια ερωτισει θελω να κανω. Γιατι msi ειναι στο ταχιδρομιο αλλα το ιδιο και η asrock γιατι πριν απο ενα 2ωρ την βρικα διαθέσιμη..Η ascrock με την 570gtx θα εχει καλυτερο συγχρονισμό απο την msi ; ασε το oc στην ακρη. Τωρα αγορασα και της δυο..
NT1G Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μόνο εσύ ξέρεις τι εννοείς με το "καλύτερο συγχρονισμό". 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τι συγχρονισμός και πίτσες μπλε , ότι μητρική και να πάρεις και ότι κάρτα και να βάλεις το ίδιο θα δουλεύει, δεν θα υπάρχει διαφορά. Και με την asrock και με την msi το ίδιο θα δουλεύει το μηχάνημα με την gtx 570, απλά το πράγμα έχει ως εξής, ότι η asrock είναι ανώτερη μητρική από την msi, αυτό, πρόβλημα δεν θα έχεις με την καμία με την κάρτα σου. Απλό .
8elwADSL Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ενταξει δεν είναι και η καλύτερη μητρική που υπάρχει η 970 gaming αλλά μπορεί να κλοκαρει μια χαρά και πιο πάνω από τα 4ghz. Δειτε τα πρώτα ποστ και τις εικόνες http://www.overclock.net/t/1501416/msi-970-gaming-anyone 1
Sheogorath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τι συγχρονισμός και πίτσες μπλε , ότι μητρική και να πάρεις και ότι κάρτα και να βάλεις το ίδιο θα δουλεύει, δεν θα υπάρχει διαφορά. Και με την asrock και με την msi το ίδιο θα δουλεύει το μηχάνημα με την gtx 570, απλά το πράγμα έχει ως εξής, ότι η asrock είναι ανώτερη μητρική από την msi, αυτό, πρόβλημα δεν θα έχεις με την καμία με την κάρτα σου. Απλό . Οταν οι controllers (ram / pci express) ήτανε πάνω στις μητρικές και όχι στο CPU (πχ 775 κτλ) οι MSI ήταν πιο αργές σταθερά σε games/benches, μπορεί και 3-5% Τώρα που οι μητρικές είναι απλά η βάση και η δουλειά έχει πάει στον επεξεργαστή, δεν νομίζω να έχει διαφορά εκτός απο πιθανόν τον δίσκο.
flashavatar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Γεια σας παιδια.. Τελικά πηρα και της δύο μητρικες. Θελω να μου πείτε ποιες ram στα 16g να παρω αλλα να ειναι καλες και γρήγορες με το pc που εχω κανει... 8320 amd εχω και ηδροψυξη και καρτα γραφικον 570gtx...
KNSM Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ο 8350 ποσο oc μπορει να παρει με την Giagabyte 990FXA-UD3 και αεροψυξη την Raijintek Themis?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 KNSM τώρα καλοκαίρι μέχρι τα 4.2, χειμώνα ίσως 4.4 και καλύτερα με έναν ανεμιστήρα ακόμη να κάνει pull. Flashavatar οι καλύτερες ram 16gb στα λεφτά τους: http://www.skroutz.gr/s/5416650/Kingston-HyperX-Savage-16GB-DDR3-2400MHz-HX324C11SRK2-16.html
Millennium Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Γεια σας παιδια.. Τελικά πηρα και της δύο μητρικες. Θελω να μου πείτε ποιες ram στα 16g να παρω αλλα να ειναι καλες και γρήγορες με το pc που εχω κανει... 8320 amd εχω και ηδροψυξη και καρτα γραφικον 570gtx... Πήρες και τις δύο; Μάλιστα. Οι savage που πρότεινε ο multicorecpu είναι πολύ καλές αλλά χρειάζεσαι 16gb; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα