Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8320 να πάρεις πάει άνετα 4,4-4,5ghz από εκεί και πάνω παίζει ρόλο το κομμάτι πόσο ψηλά μπορεί να πάει.

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον απο οσες πληροφοριες εχω δει μεσα στο φορουμ και γενικως στο Internet --->8320 παει μεχρι 4.5ghz και απο εκει και πανω αν παει θα σε κοψει η θερμοκρασια γιατι θελει περισσοτερα volt. ---->παει μεχρι 4.8-5ghz με καλη ψυξη και μετρια volt. --->8370 σε ολες τις περιπτωσεις που ειδα κλοκαρουν το ιδιο με 8350 αλλαμε χαμηλοτερα volt και καλητερη θερμηκη συμπεριφορα. αυτα

• Like 1
Δημοσ.

8370 σε ολες τις περιπτωσεις που ειδα κλοκαρουν το ιδιο με 8350 αλλαμε χαμηλοτερα volt και καλητερη θερμηκη συμπεριφορα. αυτα

Θα ήθελα να μου απαντήσει ο φίλος cliobaccarra

γιατί ο 8370 σε overclock έχει χαμηλοτερα volt και καλύτερη θερμική συμπεριφορά, εφόσον θεώρησε ότι τον παραπληροφόρησα.

Δημοσ.

Παιδια δεν ασχολουμε με oc απλος θελω να κανω αναβαθμισει οστε να ειναι γρηγορος και στα παιχνιδια και στον προγραματισμο που ασχολουμε.

Δημοσ.

Αν το παλικάρι ασχοληθεί με μεσαίο-μεγάλο oc καλύτερα να κοιτάξει τον 95w FX 8320E.

Αυτοί δεν ανεβάινουν λιγότερο αφού έχουν lower leakage transistors?

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελα να μου απαντήσει ο φίλος cliobaccarra

γιατί ο 8370 σε overclock έχει χαμηλοτερα volt και καλύτερη θερμική συμπεριφορά, εφόσον θεώρησε ότι τον παραπληροφόρησα.

Βρε χριστιανε μου που τα είδες αυτά; βγήκε κάποιος και είπε ότι το x μεγαλύτερο του ψ και εσύ τον πιστέψες; Εγώ αυτό που λέω είναι πως 8320, 8350, 8370, 9370, 9590 είναι τα ίδια cpu. Από εκεί και πέρα το τι κομμάτι θα σου τύχει και πόσο o.c τραβάει το κάθε cpu και σε τι volt είναι καθαρά θέμα τύχης. Όσο πιο τυχερός είναι κάποιος και ο επεξεργαστής του ανεβαίνει με λιγότερα volt θα έχει και πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Φυσικά όσον αφορά τους 9370 και ειδικά τους 9590 είναι τεσταρισμενοι από την AMD ότι παίζουν σωστά στην αναγραφομενη συχνότητα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως ο 9370 κάνει καλύτερο o.c από τον 8350 και ο 8350 καλύτερο από τον 8320. Το o.c είναι καθαρά θέμα τύχης, τι κομμάτι θα του κάτσει. Τώρα όσον αφορά τον ts αν θέλει να πιάσει μια συγκεκριμένη συχνότητα και δεν θέλει να ψάχτει- ρισκάρει ας πάρει ότι θέλει
  • Like 3
Δημοσ.

Συνήθως χρειάζεται λιγότερο vcore για τις ίδιες συχνότητες.

Δηλαδή με τον 8320Ε μπορείς να πας στα 4.5GHz ας πούμε, με λιγότερο vcore και χαμηλότερες θερμοκρασίες, από ότι με έναν 8320?

Δημοσ.

συνφωνω πως 8320 8350 8370 ειναι το ιδιο chip αλλα η εταιρια διαχωριζει τα μοντελα αναλογος το bining δηλαδη ειναι αυτο που λεμε το αν σου κατσει....ο 8370 εχει το καλητερο bining με λιγα λογια και ο 8320 το χειροτερο τωρα αυτο πεζει ρολο με τι oc θελει να ασχολιθει ο καθενας.

flashvatar εφοσων λες πως δεν θα ασχολιθεις με oc η δικια μου προταση ειναι να παρεις τον 8350 που ειναι stock στα 4ghz μιας και 8320 ειναι πιο αργος και ο 8370 εχει και αυτος 4ghz και ειναι μονο στο oc καλητερος.τωρα αν θες κατι ακομα καλητερο απο τους fx θεωρω μονοδρομο το overclocκ και οχι την σειρα 9χχχ για οικονομικους και μονο λογους

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια..εγω δεν κανω oc γιατι δεν μου χρειαζεται ακομα.. εχω τον amd phenom x4 3.4 ειναι παρα πολυ καλος για τα λεφτα του οταν τον αφορασα.. εχω 16ram.

Περα απο ολο αυτο θελω να τον αλλσξω γιατι οταν δουλευω με 2 eclipse ανοιχτα το lol και ενα τεστ σερβερ αρχιζει και μου κολαει..αλλα αυτο το κανει μονο αστην αρχει.. απλος θελω ποιο γρήγορο επεξεργαστη για να κανω καλυτερη δουλεια και να βαλω και 32ram... γι αυτο μολις ειδα τον amd στα 4.3 σας ρωτισα..

Δημοσ.

Να πληρωσει καποιος 60 ευρω παραπανω για ιδιο επεξεργαστη μηπως και αναφερω μηπως(γιατι απο οσα εχω δει δεν ισχυει κατι τετοιο) και κανει καλυτερο o.c το θεωρω κοροιδια. Συγκεκριμενα στην περιπτωση που ο ts δεν εχει σκοπο να τον παει πανω απο 4500.

Δημοσ.

Cliobaccara αδερφε δεν πιστευω να τον παω παραπανο για κανενα λογο.. απλος θελω να ξερω τι ρυθμισεις να κανω μολις τον παρω οστε να ειναι οκ στα 4.5 και χωρίς κανενα προβλημα να κανει μπαμ η να μου καει στον επομενο μηνα

Δημοσ.

συνφωνω πως 8320 8350 8370 ειναι το ιδιο chip αλλα η εταιρια διαχωριζει τα μοντελα αναλογος το bining δηλαδη ειναι αυτο που λεμε το αν σου κατσει....ο 8370 εχει το καλητερο bining με λιγα λογια και ο 8320 το χειροτερο τωρα αυτο πεζει ρολο με τι oc θελει να ασχολιθει ο καθενας.

flashvatar εφοσων λες πως δεν θα ασχολιθεις με oc η δικια μου προταση ειναι να παρεις τον 8350 που ειναι stock στα 4ghz μιας και 8320 ειναι πιο αργος και ο 8370 εχει και αυτος 4ghz και ειναι μονο στο oc καλητερος.τωρα αν θες κατι ακομα καλητερο απο τους fx θεωρω μονοδρομο το overclocκ και οχι την σειρα 9χχχ για οικονομικους και μονο λογους

Semiconductor manufacturing is an imprecise process, sometimes achieving as low as 30% yield.[2] Defects in manufacturing are not always fatal, however; in many cases it is possible to salvage part of a failed batch of integrated circuits by modifying performance characteristics. For example, by reducing the clock frequency or disabling non-critical parts that are defective, the parts can be sold at a lower price, fulfilling the needs of lower-end market segments.

This practice occurs throughout the semiconductor industry on products such as CPUs, RAM and GPUs.

Αυτό εννοούσα, αλλά δεν με κατάλαβε ο cliobaccarra, με γενικότητες μου απαντά νομίζοντας ότι έθιξα τους fx, που και εγώ ο ίδιος είμαι κάτοχος ενός 8350

• Like 2
Δημοσ.

η διαφορά τιμής μεταξύ 8320 και των άλλων 2 είναι αρκετά μεγάλη για να σε αποθαρρύνει να κοιτάξεις αλλού.
Η λογική ότι οι άλλοι 2 μπορεί να είναι καλύτερα κομμάτια μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση καθώς είναι και θέμα τύχης σε τι κομμάτι θα πέσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...