Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Θα ηθελα να ρωτισω τι γνωμη εχετε γι αυτον τον επεξεργαστή. Σκεφτομαι μετα το καλοκαιρι να αλλαξω μονο μητρική και επεξεργαστή. Δεν θελω ιντελ. Με amd εχω ποσα χρονια απλος σκεφτομαι να παρω αυτον η καποιο ποιο ακριβο που ειναι στα 4.7 αντι στα 4.3..

Δημοσ.

Δεν αξίζει ο 8370 είναι πολλά τα 220€ για λίγο overclock από το εργοστάσιο οπότε η παίρνεις 8320 και τον ανεβάζεις εσύ ή πας για i5 που είναι πιο δυνατός στις περισσότερες χρήσεις από οποιονδήποτε FX.

• Like 2
Δημοσ.

Παρε τον 8320 καλυτερα, με καποιες ρυθμισεις θα καταφερεις να τον ανεβασεις μεχρι 4500 ανετα. Απο εκει και πανω και αναλλογα το κομματι μπορει να χρειαστεις καλυτερη ψυχτρα.

Επισης για ποια μητρικη σκεφτεσαι;

• Like 1
Δημοσ.

επειδη δεν  εχει καμια διαφορα παρα μονο στην τιμη στον προτεινω. Απλα ο 8370 ειναι πιο ψηλα χρονισμενος out of the box κατι που μπορεις πολυ ευκολα να το πετυχεις μονος σου, ειδικα με αυτην την ψυχρα που σκεφτεσαι να παρεις.

Ποια μητρικη σκεφτεσαι να αγορασεις;

Δημοσ.

Δηλαδή αμα παρω τον 8320 απλος να του κανω εγω μικρες ρυθμίσεις οστε να ειναι ποιο γρήγορος και θα ειναι μια χαρα χωρης κανενα πρόβλημα ;

Εδω βλεπω οτι λεει οτι παει απο 3.5 σε 4 δεν παει παραπάνω

Δημοσ.

αν στοχος σου ειναι να τον πας στα 4.5 τοτε και ο 8320 πιστευω ανετα θα σε παει. Αν στοχος σου ειναι το καλυτερο δυνατο ο 8370 εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ανεβει... ειναι οπως σου ειπαν απο πανω θεμα "κομματιου" μπορει ενας 8320 να ανεβαινει περισσοτερο απο εναν 8370.

Οσο για μητρηκη οποια και να παρεις θα ανεβει στα 4.5 κατα την γνωμη μου καλυτερα θα ηταν μια με ψυξη στα vrm

η πρωτη που σου ειπε ο clio εχει και καλη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...