Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια  εχω υπολογιστη με q6600 cpu,καρτα γραφικων Geforce 9600 gt 512 mb,2gb+2gb DDR2 800MHZ RAM,2 HDDS,MOBO BLOODIRON P-45 SERIES.Ο επεξεργαστης ειναι καινουργιος στο συστημα μετα απο αλλαγη απο dual-core e7400.Ολα καλα με την εγκατασταση και τα λοιπα αλλα απο την αλλη μερια αρχισε να ανεβαζει θερμοκρασιες τυπου 55-58 βαθμοι σε idle και 65-69 σε gaming.Μετα απο λιγη ερευνα σκεφτηκα οτι παει στο καλο μαλλον θα φταιει η παστα,αλλα απο την αλλη διαπιστωσα οτι η gpu μου θελει 400 watt recommended και με την αναβαθμιση της cpu τωρα προστεθηκαν αλλα 35 περιπου watt.Πιστευετε οτι η υπερθερμανση οφειλεται στο τροφοδοτικο μου,μηπως ειναι ανεπαρκες?(350watt ειναι).

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια  εχω υπολογιστη με q6600 cpu,καρτα γραφικων Geforce 9600 gt 512 mb,2gb+2gb DDR2 800MHZ RAM,2 HDDS,MOBO BLOODIRON P-45 SERIES.Ο επεξεργαστης ειναι καινουργιος στο συστημα μετα απο αλλαγη απο dual-core e7400.Ολα καλα με την εγκατασταση και τα λοιπα αλλα απο την αλλη μερια αρχισε να ανεβαζει θερμοκρασιες τυπου 55-58 βαθμοι σε idle και 65-69 σε gaming.Μετα απο λιγη ερευνα σκεφτηκα οτι παει στο καλο μαλλον θα φταιει η παστα,αλλα απο την αλλη διαπιστωσα οτι η gpu μου θελει 400 watt recommended και με την αναβαθμιση της cpu τωρα προστεθηκαν αλλα 35 περιπου watt.Πιστευετε οτι η υπερθερμανση οφειλεται στο τροφοδοτικο μου,μηπως ειναι ανεπαρκες?(350watt ειναι).

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Η αλήθεια είναι ότι παίζεις με την τύχη σου με αυτό το τροφοδοτικό, αλλά οι θερμοκρασίες δεν ωφείλονται εκεί, Λογικά έχεις την χαμηλή ψύκτρα της Ιντελ, σωστά? Aυτή που έιχε ο 7400. Χωρίς τον πυρήνα χαλκού. Αυτό φταίει ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι παίζεις με την τύχη σου με αυτό το τροφοδοτικό, αλλά οι θερμοκρασίες δεν ωφείλονται εκεί, Λογικά έχεις την χαμηλή ψύκτρα της Ιντελ, σωστά? Aυτή που έιχε ο 7400. Χωρίς τον πυρήνα χαλκού. Αυτό φταίει ;)

Ευχαριστω για την απαντηση!!Εκει παλευω να σωσω λιγα watts βγαζωντας το dvd drive μπας και μειωθει λιγο η καταναλωση,βλεπουμε..Εισαι σωστος ναι!Αυτην εχω,την stock.Δηλαδη τελικα δεν ειναι θεμα παστας ουτε τροφοδοτικου οι υψηλες θερμοκρασιες..Φταιει λοιπον η ψυχτρα.Μπορεις σε παρακαλω να μου προτεινεις φιλε μου μια ταιριαστη για τον q6600 ψυχτρα για να εχω ησυχο το κεφαλι μου οταν ανοιγω παιχνιδια και πιο βαριες εφαρμογες?Σε ευχαριστω και παλι που ασχοληθηκες. :)

Δημοσ.

Αν δεν θες να δώσεις πάνω απο 20 ευρώ πάρε την AIDOS ή αν θες μέχρι 30 την 212 ;)

Αν θες μπορούμε να βρούμε και μια στοκ με πυρηνα χαλκού με τα μισά λευτά, αλλά δεν θα είναι πολύ ήσυχη...

Ανάμεσα σε αυτές τις 3, ότι πληρώνεις παίρνεις ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα παω με 1 απ'τους δυο aftermarket που μου εστειλες.Δεν νομιζω να προτιμησω stock..καθαρα λογω θορυβου.Ευχαριστω φιλε μου!Μου ξεμπλεξες τα μπουτια μου!Καλο απογευμα να εχεις :)

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο pc της υπογραφής μου. Σε idle είναι στους 45 βαθμούς ~ και σε full δεν έχει ξεπεράσει τους 60 με την 212 evo

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο pc της υπογραφής μου. Σε idle είναι στους 45 βαθμούς ~ και σε full δεν έχει ξεπεράσει τους 60 με την 212 evo

Πολυ αξιοπιστος ειναι σιγουρα και αυτος ο cooler!Εχω ακουσει καλα λογια.Τον συγκαταλεγω σιγουρα στους υποψηφιους ;)

Δημοσ.

επίσης για κανένα λόγο η 9600 δεν θέλει 400w.

400 είναι για ολο το σύστημα.

Αυτό έλειπε δηλαδή αν ήθελε τόσο οι άλλες πόσα τροφοδοτικά θα ήθελαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...