dimitrisrs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ερωτηση αν ξερει κανεις . Εχω στα χερια μου ενα σκληρο για λαπτοπ http://www.e-shop.gr/western-digital-320gb-wd3200bevt-25-scorpio-blue-sata-p-PER.303000 (δεν τον πηρα απο το eshop απλα για τις info το βαζω) λοιπον ο κυριος απο υγεια και τα λοιπα ειναι οκ. αν τον εχω μονο για αποθηκευση σαν εξωτερικο ειμαστε οκ , οταν ομως κανω εγκατασταση win7 και οτι αλλο λειτουργικο εχω δοκιμασει ζεσταινεται μεχρι και 55 και καμια φορα φτανει και τους 60+ και αρχιζει τα κολληματα, τι γινεται? Την εγκατασταση την κανω κανονικα οπως την κανω και στον ssd και σε εναν αλλο 60αρη 10ετιας και δουλευουν ρολοι. Επισης οταν συνδεω το καλωδιο του λαπτοπ περισευουν μερικα πινακια που ειναι ξεχωριστα τι παιζει με αυτα? Ο ρολος τους?
SPANK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Σε αυτο που έχεις κυκλωμένο σε συνδέουμε τιποτα επάνω το καλώδιο sata θέλεις για δεδομένα και το αλλο για ρεύμα , εσυ βάζεις κατι σε αυτο που εχει κύκλο ? Απο εκει και πέρα εισαι σίγουρος οτι τα κολλήματα που εχεις ειναι απο τον δίσκο ?
dimitrisrs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αφου με τους αλλους 2 δουλευει κανονικα με τα ιδια win υποθετω οτι τα κανει ο δισκος. Σ αυτο που κυκλωσα οχι δεν βαζω τιποτε,
stefant24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αφου με τους αλλους 2 δουλευει κανονικα με τα ιδια win υποθετω οτι τα κανει ο δισκος. Σ αυτο που κυκλωσα οχι δεν βαζω τιποτε, Καλησπέρα φίλε μου για τις θερμοκρασίες του σκληρού μπορείς να τις ρυθμίσεις μέσω του λογισμικού του υπολογιστή ή εγκαθιστώντας το ανάλογο πρόγραμμα μιας και υπάρχουν ένα σωρό από τέτοια.
dimitrisrs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου για τις θερμοκρασίες του σκληρού μπορείς να τις ρυθμίσεις μέσω του λογισμικού του υπολογιστή ή εγκαθιστώντας το ανάλογο πρόγραμμα μιας και υπάρχουν ένα σωρό από τέτοια. Το εχω κανει και αυτο αλλα τιποτε πεφτουν λιγο απο τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων και ο δισκος παραμενει το ιδιο. Αφου οταν τον βγαζω για να βαλω αλλον καιει. Βασικα με αυτον ολο το λαπτοπ καιει απο κατω.
stefant24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το εχω κανει και αυτο αλλα τιποτε πεφτουν λιγο απο τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων και ο δισκος παραμενει το ιδιο. Αφου οταν τον βγαζω για να βαλω αλλον καιει. Βασικα με αυτον ολο το λαπτοπ καιει απο κατω. Πω πω κατάλαβα μην ανησυχείς και αύριο μέρα είναι και θα συνεχίσουμε
dimitrisrs Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ok. Θα περιμενω μηπως βρουμε γιατι το κανει. Ευχαριστω
dimitrisrs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Παιδιά καλησπέρα αν θέλετε κλείδωστε το γιατι το λαπτοτ τέλος μάλλον κάρτα γραφικών γιατί έχω άσπρη οθόνη. Δοκιμασία και με hdmi αν βγάζει εικόνα αλλά τίποτε . Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα