Chris_85 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Φυσικά και το έχω πιάσει. Ειδικά σαν αίσθηση, με το περίεργο του σχήμα, δε μου λέει τίποτα. Για μένα τοπ παραμένει το 4s, και σε ποιότητα και σε εμφάνιση. Τώρα το γούστο του καθενός είναι υποκειμενικό. 1
Masma Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Κακα τα ψεματα i phone εγω δεν θα επαιρνα εξετιας οτι θελω android αλλα πρεπει να το παραδεχτουμε οτι και γρηγορα και ποιοτικα(αντοχη στο χρονο) και καλη κατασκευη εχουν. Μαλλον θα παει για i lhone 5s. Το m8 τρομερο αλλα δεν του αρεσει επειδη το μεγεθος του φτανει κινητα με οθονη 5,5 ιντσες εξετιας των ηχειων και των bezel 1
kostas8080 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Κακα τα ψεματα i phone εγω δεν θα επαιρνα εξετιας οτι θελω android αλλα πρεπει να το παραδεχτουμε οτι και γρηγορα και ποιοτικα(αντοχη στο χρονο) και καλη κατασκευη εχουν. Μαλλον θα παει για i lhone 5s. Το m8 τρομερο αλλα δεν του αρεσει επειδη το μεγεθος του φτανει κινητα με οθονη 5,5 ιντσες εξετιας των ηχειων και των bezel Είναι όμως <στενό> κινητό στο πλάτος και κάθετε καλά στο χέριδεν είναι κάπως <μικρό > το 5s για τα σημερινά δεδομένα ειδικά τώρα που ολα σχεδόν τα κινητά είναι 5 - 5,5 ιντσες
kataramenos32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Κακα τα ψεματα i phone εγω δεν θα επαιρνα εξετιας οτι θελω android αλλα πρεπει να το παραδεχτουμε οτι και γρηγορα και ποιοτικα(αντοχη στο χρονο) και καλη κατασκευη εχουν. Μαλλον θα παει για i lhone 5s. Το m8 τρομερο αλλα δεν του αρεσει επειδη το μεγεθος του φτανει κινητα με οθονη 5,5 ιντσες εξετιας των ηχειων και των bezel Ε τοτε και το 5s τεραστιο θα του φανει,οι 4" ειναι παρα πολλες.Ας δει κανενα στις 3.5 και κατω...(jesus εδω μεσα πια) 1
Masma Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Kataramenos δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλει ακριβως... Ο ανθρωπος ειπε οτι θελει μεχρι 5 μαχ οθονη. Το S5 εχει 5,1 αλλα η διαφορα με το m8 η με αλλα κινητα των 5,5 δεν ειναι μικρη.... Οποτε ειναι καθα προσωπικο το θεμα. Τωρα εσυ που βασιζεις αυτο το "jesus εδω μεσα " δεν ξερω. Αππρρω τι σε ενοχλεισε 1
voldemort Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 4 ιντσες ειναι πολυ μικρο.Τι θα το κανει τοσο μικρο κινητο;κυαλια θα θελει για σερφαρισμα.
kataramenos32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Kataramenos δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλει ακριβως... Ο ανθρωπος ειπε οτι θελει μεχρι 5 μαχ οθονη. Το S5 εχει 5,1 αλλα η διαφορα με το m8 η με αλλα κινητα των 5,5 δεν ειναι μικρη.... Οποτε ειναι καθα προσωπικο το θεμα. Τωρα εσυ που βασιζεις αυτο το "jesus εδω μεσα " δεν ξερω. Αππρρω τι σε ενοχλεισε 4 ιντσες ειναι πολυ μικρο.Τι θα το κανει τοσο μικρο κινητο;κυαλια θα θελει για σερφαρισμα. Αυτο ακριβως με ενοχλησε.Ειναι δυνατον στο 1ο ποστ να αναφερεις οτι το θελει για internet κτλ και μετα να μου λες οτι θα παρει 4αρα οθονη.Σκεψου λιγο πως ακουγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα