Masma Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Eνας φιλος θελει να αγορασει ενα τηλεφωνο και βρισκεται στο εξης διλημμα. Ας πουμε οτι τα βρισκει στην ιδια τιμη. Δεν θελω να αναλυσεις περι ios και android διοτι ξερω την "ελευθερια" που σου δινει το adroid και οτι ειναι αντικειμενικα καλυτερο λειτουργικο. Ομως δεν εαγοραζω εγω. Αυτος δεν εχει θεμα καθως θεωρει πως θα ειναι ευαριστημενος και με τα 2. Βεβαια δεν εχει κανει χρηση ios αλλα του αρεσει πολυ λεει... Παρολα αυτα του αρεσει και το S5. Tα κριτηρια που βαζει ειναι τα εξης 1)ποιοτητα κατασκευης-ομορφη συσκευη 2) κινητο που θα του κρατησει περισσοτερο καιρο χωρις προβληματα και κοληματα 4)Γρηγορη πλοηγηση στο ιντρνετ και γενικα καλη εμπηρεια χρησης 3)Καλη αντιπροσωπια( και τα 2 νομιζω εγω οτι εχουν) Να προσθεσω οτι δεν ειναι ιδιετερα απαιτητικος χρηστης. Παιχνιδια δεν παιζει . Ασχολειται με ιντερνετ κυριως (e -mail κλπ.) Το θελει και για τη δουλεια του. Υ.Γ. Θα επαιρνε note καθως του αρεσει το πενακι αλλα το απεκλυσε λογο μεγεθους.!
conkal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δεν ειναι ιδιας κατηγοριας κινητα. το S5 ειναι ενα επιπεδο πανω . 1
GianniSM Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ, δεν είναι ίδιας κατηγορίας. Μεταξύ των 2 χωρίς καμία συζήτηση το Σάμσουνγκ 1
kostas8080 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Φιλε,μην το σκέφτεσαι... καμια από τις 2 συσκευές, υπάρχουν πολύ καλύτερες συσκευές σε αυτές τις τιμές... Τοs 5 έχει 360,Το αποκλειουμε διότι : 1)δεν είναι και τόσο ποιοτικό 2)αρκετα κολληματα αλλα στα +: 1)καλή κάμερα 2)καλή μπαταρία 3)αδιάβροχο σε αυτά τα λεφτά : 1)Lg g flex 2(385) 2)Huawei ascend mate 7(345,αλλά είναι τεράστιο) 3)Asus zenfone 2(380) 4)lg g3 16gb(285) 5)lg g3 32gb(315) Στα χρήματα αυτά πιστεύω πως καλυτερη επιλογή είναι το gflex 2, διαφορετικά lg g3 32gb
Chris_85 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δύσκολη απόφαση.. Πρέπει να αποφασίσει αν τον ενδιαφέρει η αυτονομία, οι διαστάσεις, η μεγαλύτερη/μικρότερη οθόνη κτλ.
dialer1453 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Κανένας δεν ασχολήθηκε με τα κριτήρια που έθεσε ο φίλος, ουτε ρώτησε πιο είναι πιο vfm ή "παραμετροποιήσιμο". Και στα 4 όμως που έθεσε το iphone υπερέχει σημαντικά και ξεκάθαρα. 1
Masma Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το κινητο οπως ειπα πιο πριν δεν ειναι για ενα. Ξεκαθαρα θα παρει ενα απο τα 2. Του αρεσουν. Τωρα διαφωνω εγω η εσεις ειναι δικο του θεμα. Εγω του προτεινα απο τα 2 το samsung galaxy S5. Απλα για τα κριτηρια που εθεσα πιο πανω(δικα του κριτηρια) ψαχνουμε την καλυτερη λυση απο τα 2. Κωστα συμφωνω 100% μαζι σου αλλα οπως ειπα αλλος θα το αγορασει οποτε ας μεινουμε στην επιλογη των 2 κινητων αυτων
dialer1453 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Στην ποιότητα κατασκευής το iphone καθαρά. Στην ομορφιά είναι υποκειμενικό. Αντοχή στο χρόνο και πάλι το iphone, τόσο λόγω αναβαθμίσεων όσο και μεταπωλητικής αξίας. Κολλήματα και εμπερία χρήσης και πάλι ανώτερη λόγω του ios. Δεν υπάρχει δίλημμα αν αυτά είναι τα κριτήρια. Αν έλεγες ότι θέλει να παίζει με custom roms κτλ τότε πιθανόν να άλλαζε το πράγμα, άλλα όπως το θέτεις δεν βλέπω καν λόγο ύπαρξης του θέματος.
Masma Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Στην ποιότητα κατασκευής το iphone καθαρά. Στην ομορφιά είναι υποκειμενικό. Αντοχή στο χρόνο και πάλι το iphone, τόσο λόγω αναβαθμίσεων όσο και μεταπωλητικής αξίας. Κολλήματα και εμπερία χρήσης και πάλι ανώτερη λόγω του ios. Δεν υπάρχει δίλημμα αν αυτά είναι τα κριτήρια. Αν έλεγες ότι θέλει να παίζει με custom roms κτλ τότε πιθανόν να άλλαζε το πράγμα, άλλα όπως το θέτεις δεν βλέπω καν λόγο ύπαρξης του θέματος. H αληθεια ειναι πως ενω προτειμω εγω το S5 με αυτα που ζηταει μαλλον το i phone ειναι καλυτερη επιλογη. Βεβαια απο την αλλη δεν ειναι συγκρισημα οπως ειναι τα παιδια πιο πανω το S5 ειναι 1 επιπεδο πιο πανω.
Chris_85 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 1. Ποιότητα κατασκευής/εμφανιση - αλουμίνιο vs πλαστικό με εξίσου καλή συναρμογή, αδιάβροχο και dustresistant. Υποκειμενικό ζήτημα. 2. Αντοχή στο χρόνο - αφαιρουμενη μπαταρία και SD. Αναβαθμίσεις παίρνουν και τα δύο. 3. IOS vs Android. Και δη touchwiz. 1-0. 4. Σέρβις. Τα iPhone από παροχους νομίζω πάνε στην αρβατο. 5. Πλοήγηση / ταχύτητα τα θέματα είναι redraws και στα 2 και μικρή οθόνη στο iPhone. Γενικότερα smooth και τα 2. Σε αυτά τα λεφτά πρέπει να περιμένει να δει αν τον βολεύει το g4.
demflou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καθαρα αναμεσα στα δυο πας για iPhone. Οχι γιατι ειναι τοσο καλη συσκευη αλλα γιατι ειναι αθλιο σαν τηλεφωνο το s5. Ειδικα τωρα με το lollipop εμφανιζεται το ενα προβλημα μετα το αλλο και το τηλεφωνο σερνεται, το εχει φιλος μου γι´ αυτο στο λεω. Τωρα αν θες προτασεις και σε αλλες συσκευες εγω θα προτεινα και HTC M8 που ειναι αρκετα καλη επιλογη μιας και η καμερα δεν ειναι στις απαιτησεις του φιλου σου! 1
kataramenos32 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν το θέλει για ίντερνετ κτλ όπως λες θα βγάλει τα μάτια του σε 4αρα οθόνη αλλά και το S5 δεν θα το πρότεινα με τα προβλήματα που έχει βγάλει
kostas8080 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 πραγματικά αν δεν τον ενδιαφέρει η μετρια camera του m8 ας το βάλει αυτό στην λίστα των προτιμήσεων... πες του να το δει και αυτο... ειδικά από κοντά σε κανένα μαγαζί... Τι iPhone τι s6 σαν την ποιότητα του htc τίποτα
Chris_85 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Σιγά την ποιότητα.. Σαν το 4s μέχρι στιγμής τίποτα..
kostas8080 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Σιγά την ποιότητα.. Σαν το 4s μέχρι στιγμής τίποτα.. μάλλον δεν το έχεις πιάσει στα χέρια σου το m8... και σαν εμφάνιση και σαν αίσθηση στο χέρι είναι κορυφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα