Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έγινε πατέρας και πλέον το Fiat Punto του 2000 που έχω, πέραν του ότι μου βγάζει προβληματάκια, δε βολεύει στις μετακινήσεις με τον μικρό. Έτσι άρχισα να ψάχνομαι για καινούργιο 5θυρο αυτοκίνητο. Έχω δυο φίλους μηχανικούς, ο ένας δουλεύει στην Mercedes και η συμβουλή του ήταν αποκλειστικά να πάρω Mercedes. Ο άλλος προτιμάει τα Γερμανικά αυτοκίνητα γενικώς.

Τα κριτήριά μου είναι τα εξής:

• Έως 15000 ευρώ (+3000 αν είναι καλή προσφορά)
  • Τριετίας το παλιότερο
  • Ευρύχωρο αλλά όχι station, σε hatchback ή sedan
  • Βενζίνη
  • >100hp
  • Ευκολοεύρετα ή/και οικονομικά ανταλλακτικά
  • Σκουρόχρωμο

Η χρήση του θα είναι κυρίως εκτός πόλεως, θέλω να είναι και άνετο για μακρινά ταξίδια (έως και 3000 χλμ)

Μέχρι τώρα είχα καταλήξει μεταξύ Audi A3, Hyundai i30 και VW Polo TSi. Θα ήθελα όμως κάποιες προτάσεις ακόμα να εξετάσω.

Δημοσ.

Κατ αρχας να σου ζησει το νεογεννητο !!!Το θεμα Γερμανικα vs Ιαπωνικα είναι μεγαλη ιστορια με την κάθε πλευρα να εχει τις αποψεις της  

Εγω σαν φιλο Ιαπωνας στα ΙΧ θα σου προτενα σε αυτά τα λεφτα καιανετα βρίσκεις Honda ή Toyota

Κοιτα για το Honda Civic που ειχα σε 5πορτο .Πολύ καλο αμαξι 1800 κυβικα και 140 ιππους

Δημοσ.

Στα προτεινόμενα δεν το έχεις αλλά ένα Kia Ceed (μοντέλο 2011) που έχω σε 5 θύρο είναι πολύ καλά κανένα πρόβλημα από θέμα μηχανικό και γενικά ποτέ στο service έτσι στα ξαφνικά (έχει μετατροπή και καει και υγραέριο) είναι 1.600 και 125 ίππους σκιλύ αμάξι δεν με απογοητεύει ποτέ ούτε σε επιταχύνσεις ούτε σε τίποτα.Τωρά από τεστ που έχει φάει τραβάει και με 5 προσπέραση με το καλημέρα,κρατήματα τα πιο καλά σε αμάξι που έχω οδηγίσει,τιμόνι μαλακό όσο πρέπει για να έχεις τον σωστό έλενχο απο θόρυβο τίποτα μέσα στην καμπίνα αλλά ούτε εξωτερικά,πορπα γκαζ μεγάλο και ευρύχορο χοράει καλό πράμα μέσα,πολύ ξεκούραστο σε ταξίδια καθώς πάω με την παρέα μου κανα 2 μερο που και που και μου έχουν πει και αυτοι ότι είναι πολυ΄ευρύχωρο και έτσι.Τώρα βέβαια μπορείς να πας να κάνεις test drive όπου εκεί αν πέσεις σε σωστό πολιτη θα σε αφήσει να δοκιμάσειες τα πάντα.

Δημοσ.

Κανε μια χάρη στον εαυτό σου και την οικογένεια σου και πάρε ένα MB...

παραδειγμα: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6466280/ή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6392953/

με 18.000 βρίσκεις του 2013 με <25000χλμ και αν εισαι λιγο τυχερός και δε καιγεσαι μπορεί να βρεις και το A180 cdi που ειναι αψογο

Στο ιδιο μοτιβο επισης πετρελαιάκι μαζεμένο και (μεχρι ώρας) απροβλημάτιστο σα μοντελο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6496267/ ή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6054404/

Δημοσ.

Κατ αρχας να σου ζησει το νεογεννητο !!!Το θεμα Γερμανικα vs Ιαπωνικα είναι μεγαλη ιστορια με την κάθε πλευρα να εχει τις αποψεις της  

Εγω σαν φιλο Ιαπωνας στα ΙΧ θα σου προτενα σε αυτά τα λεφτα καιανετα βρίσκεις Honda ή Toyota

Κοιτα για το Honda Civic που ειχα σε 5πορτο .Πολύ καλο αμαξι 1800 κυβικα και 140 ιππους

Να'σαι καλά. Τα Honda δεν μου αρέσουν και τόσο. Απο Toyota μόνο το Avensis πιστεύει πλησιάζει τα κριτήριά μου. Θα το έχω υπόψιν.

Στα προτεινόμενα δεν το έχεις αλλά ένα Kia Ceed (μοντέλο 2011) που έχω σε 5 θύρο είναι πολύ καλά κανένα πρόβλημα από θέμα μηχανικό και γενικά ποτέ στο service έτσι στα ξαφνικά (έχει μετατροπή και καει και υγραέριο) είναι 1.600 και 125 ίππους σκιλύ αμάξι δεν με απογοητεύει ποτέ ούτε σε επιταχύνσεις ούτε σε τίποτα.Τωρά από τεστ που έχει φάει τραβάει και με 5 προσπέραση με το καλημέρα,κρατήματα τα πιο καλά σε αμάξι που έχω οδηγίσει,τιμόνι μαλακό όσο πρέπει για να έχεις τον σωστό έλενχο απο θόρυβο τίποτα μέσα στην καμπίνα αλλά ούτε εξωτερικά,πορπα γκαζ μεγάλο και ευρύχορο χοράει καλό πράμα μέσα,πολύ ξεκούραστο σε ταξίδια καθώς πάω με την παρέα μου κανα 2 μερο που και που και μου έχουν πει και αυτοι ότι είναι πολυ΄ευρύχωρο και έτσι.Τώρα βέβαια μπορείς να πας να κάνεις test drive όπου εκεί αν πέσεις σε σωστό πολιτη θα σε αφήσει να δοκιμάσειες τα πάντα.

Αν και ΚΙΑ (με ό,τι συνεπάγεται αυτό), καλή πρόταση, ευχαριστώ.

Μπα. Πρώτον είναι αυτόματο, και έπρεπε να το είχα αναφέρει ότι δε θέλω αυτόματο. Αλλά δεν μου αρέσει σαν αμάξι.

Κανε μια χάρη στον εαυτό σου και την οικογένεια σου και πάρε ένα MB...

παραδειγμα: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6466280/ή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6392953/

με 18.000 βρίσκεις του 2013 με <25000χλμ και αν εισαι λιγο τυχερός και δε καιγεσαι μπορεί να βρεις και το A180 cdi που ειναι αψογο

Στο ιδιο μοτιβο επισης πετρελαιάκι μαζεμένο και (μεχρι ώρας) απροβλημάτιστο σα μοντελο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6496267/ ή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6054404/

Mercedes είναι εγγύηση για μένα, και δεν το έχω αποκλείσει, ίσως τα ξανασκεφτώ. Ψήθηκα με αυτά που μου έστειλες!

Δημοσ.

Πρόσφατα έγινε πατέρας και πλέον το Fiat Punto του 2000 που έχω, πέραν του ότι μου βγάζει προβληματάκια, δε βολεύει στις μετακινήσεις με τον μικρό. Έτσι άρχισα να ψάχνομαι για καινούργιο 5θυρο αυτοκίνητο. Έχω δυο φίλους μηχανικούς, ο ένας δουλεύει στην Mercedes και η συμβουλή του ήταν αποκλειστικά να πάρω Mercedes. Ο άλλος προτιμάει τα Γερμανικά αυτοκίνητα γενικώς.

Τα κριτήριά μου είναι τα εξής:

• Έως 15000 ευρώ (+3000 αν είναι καλή προσφορά)
  • Τριετίας το παλιότερο
  • Ευρύχωρο αλλά όχι station, σε hatchback ή sedan
  • Βενζίνη
  • >100hp
  • Ευκολοεύρετα ή/και οικονομικά ανταλλακτικά
  • Σκουρόχρωμο

Η χρήση του θα είναι κυρίως εκτός πόλεως, θέλω να είναι και άνετο για μακρινά ταξίδια (έως και 3000 χλμ)

Μέχρι τώρα είχα καταλήξει μεταξύ Audi A3, Hyundai i30 και VW Polo TSi. Θα ήθελα όμως κάποιες προτάσεις ακόμα να εξετάσω.

Ο μηχανικος σου ξερει τι λεει παρε ΜΒ και μην σε νοιαζει τιποτα ειδακα αν μιλαμε για εκτος πολης μην το συζητας καν.

Καλα οσο για τα ι30,πολο , Α3 δεν σχολιαζω...

Εχεις παει ποτε ταξιδι με κατι τετοιο ?   http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6597810/

ή   http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5988501/

Εχω το 211 που σου δειχνω το οποιο το ειχα σκισει σε ταξιδια οντως αλλη διασταση.Ειναι απο τα τοπ σε ταξιδια κατα την γνωμη μου.Εμπνεει πολυ εμπιστοσυνη σου δειχνει οτι δεν θα σε κρεμασει οτι και να γινει. Το μονο κακο επειδη δεν καταλαβαινει τιποτα το κοντερ εγραφε κατι ξεγυρισμενα 220 χωρις καν να το καταλαβω.

Το 212 τωρα ,το εχω οδησει ( δεν το εχω στην κατοχη μου απλα μου δωθηκε η ευκαιρια απο φιλο) το ιδιο καλοφτιαχμενο οπως ο προκατοχος του το 211. Περισσοτερες τεχνολογιες γενικα αξιζει καθε ευρω.

Τα αμαξια που εδειξα ειναι τυχαια.

Οτι θες για μερσεντες μπορω να σε βοηθησω.

Επειδη δεν εισαι οπως καταλαβα ουτε κανενας κοντρακιας ουτε 20χρονος θες κατι που να παρεχει ασφαλειας και χωρους για την οικογενεια σου.

Τωρα οτι και να λεμε η Mercedes ειναι κορυφη σε θεματα ασφαλειας και αξιοπιστιας.

Βασικες συμβουες :

1. Eπειδη καποιοι νομιζουν οτι 100000= αμαξι για πεταμα και εχει φαει τα ψωμια του . Στα Mercedes δεν ισχυει αυτο . Στα 100000χλμ ενα ΜΒ ειναι "αστροτο" . Το συγκεκριμενο Ε ειναι φτιαγμενο με μια καλη συντηρηση να πιανει ευκολα 500000χλμ.

2. πηγαινε σε καποιο καλο συνεργειο να το δεις που ξερει απο ΜΒ(θα δει καπακι μοναδα ξερουν αυτοι) αν θες σου προτεινω σε πμ τα εχω γυρισει ολα και εχω αποψη.

3. Πηγαινε ταξιδι και θα με θυμηθεις και θα λες κοιτα τον πουστη που ειχε δικιο !

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αν ήμουν ο μπάρμπας στην φωτό, θα έπερνα τέτοιο αμάξι. Βλαχοδήμαρχος. :P  Όλα κακάσχημα μπρος στην  Giulietta. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπα. Πρώτον είναι αυτόματο, και έπρεπε να το είχα αναφέρει ότι δε θέλω αυτόματο. Αλλά δεν μου αρέσει σαν αμάξι.

Υπαρχει και σε μη αυτοματο

Αλλα το αυτοματο ειναι TCT με paddles στο τιμονι και για χειροκινητες αλλαγες

1400αρι με 170 αλογα 7,7''  0-100  και συστημα DNA δε βρισκεις παντως

AlfaRomeoGiulietta4.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες χαλαρώστε με τις ΜΒ της προηγούμενης δεκαετίας.

Παγκοσμίως γνωστό το ότι σαπίζανε τα πιο πολλά,προβλήματα στον εγκέφαλο,διαρροές,

Δημοσ.

Παγκοσμίως γνωστό το ότι σαπίζανε τα πιο πολλά,προβλήματα στον εγκέφαλο,διαρροές,

δεν ξερω που τα εχεις δει αυτα αλλα ετσι και αλλιως με σηματακι bmw απο κατω δεν θα ελεγες καλο λογο ηταν σιγουρο.

Τα προβληματα που βγαζουν ειναι στα πλαισια του καθε αυτοκινητου. Εχουν αποδειξει οτι με μια καλη συντηρηση βαζουν κατω σε χλμ τα παντα...μονο καποιες bmw αντεχαν εξισου σε χλμ ολα τα αλλα αστα να πανε.

προβληματα στον εγκεφαλο ? wtf? δηλαδη τι καιγοταν ας πουμε? ή εννοεις κατι αλλο ?

Δημοσ.

το μονο που εχω δει και ακουσει ειναι στο Ε200Κ του 96-01... εκει ειχε προβληματα ναι, σίγουρα όμως δε συγκρίνονται με τα ζόρια που τραβανε τα N43 μοτερ των E87 & E90...

δεν ξερω που τα εχεις δει αυτα αλλα ετσι και αλλιως με σηματακι bmw απο κατω δεν θα ελεγες καλο λογο ηταν σιγουρο.

Τα προβληματα που βγαζουν ειναι στα πλαισια του καθε αυτοκινητου. Εχουν αποδειξει οτι με μια καλη συντηρηση βαζουν κατω σε χλμ τα παντα...μονο καποιες bmw αντεχαν εξισου σε χλμ ολα τα αλλα αστα να πανε.

προβληματα στον εγκεφαλο ? wtf? δηλαδη τι καιγοταν ας πουμε? ή εννοεις κατι αλλο ?

Ολα τα αυτοκινητα βγάζουν προβλήματα, και κακα τα ψέματα όσο πιο ηλεκτρονικό και εξελιγμένο ειναι βγαζει και περισσότερα...

Το σηματακι του palawiaris δε λεει κάτι... και εγω αυτές τις δύο μαρκες εχω προτιμήσει στα αυτοκίνητα μου μεχρι σήμερα και ισα ισα αν κάποιο μου εχει βγαλει θεματακια ειναι το bmw που το μοτερ αυτό βγήκε μεσα σε ελαχιστους μήνες για να "κερδισει" την αγορά και δεν βγηκε καλο ρε παιδί μου...

πιστεψε με ομως, η οδηγική εμπειρία των δύο εταιρειών δε συγκρίνεται με αλλα αυτοκίνητα (και εχω οδηγήσει πολλά λόγω δουλεια/διακοπών/συγγενών κλπ)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...