sadsouls Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πηρα ενα πληκτρολογιο πριν απο 3 βδομαδες ακριβως επειδη το ειχε σε προσφορα http://www.e-shop.gr/pliktrologio-natec-nkg-0554-genesis-rx22-backlight-gaming-p-PER.572301 . Ολα ενταξει μεχρι χθες , οπου οταν επαιζα pes 2015 και ειχα να αλλαζει πασα με το Χ . Μετα απο κανα 10λεπτο παιχνιδιου το κουμπι εσπασε . Ενα δοντακι βασικα που κολαει με το πληκτρολογιο . Γινεται να βρω ανταλλακτικα ή πρεπει να κανω καμια πατεντα ? (Δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να το βαλω και ετσι το εβαλα εδω . Αν ειναι λαθος κλειδωστε το και πειτε μου πρεπει να το ποσταρω ) Ευχαριστω
teo20net Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Εκτός κι αν σε έκαναν μολυβοθήκη απο τα γκόλ και του έριξες κανένα κοπάνημα που φαίνεται. Αλλιώς, επιστροφή και αντικατάσταση εντός εγγύησης. Τέλος, αν δεν σου το αντικαταστήσουν, αγοράζεις σακούλες Sanitas απο κοντικό παντοπωλείο και το συσκευάζεις με παραλήπτη τον διπλανό κάδο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2015 από teo20net 1
sadsouls Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Λετε να το καλυψει η εγγυηση το σπασιμο του κουμπιου ? Δε νομιζω . Μηπως μπορω να βρω καπου ανταλλακτικα ?
ShadowSora94 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εφόσον το χρησιμοποιούσες κανονικά(δεν το χτυπούσες) και στα καλά καθούμενα έσπασε, ναι κανονικά κατά την γνώμη μου πρέπει να το πας για αντικατάσταση, και μάλιστα να τους πιέσεις αν αρχίσουν τα μα και τα μου, δεν γίνεται σε normal usage να χαλάει και να μην το αντικαταστήσουν. Για ανταλλακτικά δεν νομίζω να μπορείς να βρεις κάτι.. Edit: Στο βιντεο τους στο YT με το "commercial" του keyboard στο 3ο σχόλιο κάποιος λέει ότι του έσπασε σε μια ώρα και το έκανε replace.
mastoras007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 να το πάς πίσο και μάλιστα να πείς οτι δέν θέλεις το ίδιο και να σου πιστόσουν το ποσό ωστε να αγοράσεις κάποιο άλο.το έχω κάνει 2-3 φορές αυτό με το e shop αλλά χωρίς αν σπάσω κάτι μόνο χαλούσαν. πχ το μικρόφωνο απο τα ακουστικά.
sadsouls Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εφόσον το χρησιμοποιούσες κανονικά(δεν το χτυπούσες) και στα καλά καθούμενα έσπασε, ναι κανονικά κατά την γνώμη μου πρέπει να το πας για αντικατάσταση, και μάλιστα να τους πιέσεις αν αρχίσουν τα μα και τα μου, δεν γίνεται σε normal usage να χαλάει και να μην το αντικαταστήσουν. Για ανταλλακτικά δεν νομίζω να μπορείς να βρεις κάτι.. Edit: Στο βιντεο τους στο YT με το "commercial" του keyboard στο 3ο σχόλιο κάποιος λέει ότι του έσπασε σε μια ώρα και το έκανε replace. Μπορεις να μου στειλεις μια το link απο το βιντεο ? Για να το γυρισω πισω θα πρεπει να εχω και αποδειξη ετσι ?
teo20net Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ναι. Θέλει απόδειξη. Εκτός αν σε θυμούνται (trollάρω εννοείται)
sadsouls Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ενταξει την αποδειξη την εχω . Να τους παρω και ενα τηλεφωνο να τους πω αν γινεται ? Αν γινεται τοτε θα με ρωτησουν αν θελουν να το αντικαταστησουν ή να μου δωσουν τα λεφτα και να παρω καινουριο ?
mastoras007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 καλυτερα ζήτα να πιστοθεί το ποσό και με αυτό το ποσό να πάρεις κάποιο άλο προιόν. Να πάρεις λευτά πίσο δύσκολα. Θα σου πρότεινα να δώσεις πίσο αυτό να σου πιστόσουν το ποσό να βάλεισ κάτι παραπάνο και να πάρεις logitech όποιο μοντελο σου ταιριάζει.
sadsouls Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Βασικα θελω ενα σχετικα φθηνο ( επειδη πριν απο λιγες μερες εφτιαξα pc και δεν υπαρχει αρκετο χρημα ) για τωρα , και στο μελλον ισως παρω ενα ακριβο . Αυτο φαινεται καλο ? http://www.e-shop.gr/pliktrologio-element-kb-1000g-hanzo-gaming-p-PER.212693 , επειδη δεν την πολυξερω την εταιρια .
mastoras007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 τα ακουστικά που βγάζει σε γνωστούς μου χαλάσαν αμέσος τα μικρόφωνα. Προσφέρει πολά εφέ και καθόλου ποιότητα. Ακουσε με πάρε logitech εστο το ποιο φτινο που υπάρχει, εχω πληκτρολόγιο logitech το ποιο φτινο που ηπήρχε πρίν 3 χρόνια 5-6 ευρό άντε 10 να έκανε,κάθε μέρα του ρίχνω μπουνιες απο τα νευρα μου και δέν εχει παθει το παραμικρό..Ψαχνω να πάρω το ίδιο αλλά δεν βγαίνει στην αγορά..μέχρι και στην logitech εστειλα email και δέν έχουν. με 30 ευρό που διαθέτεις μπορείς να πάρεις καλό πληκτρολόγιο, Οπότε εγώ σου προτείνω αυτά 1η επιλογή logitech http://www.e-shop.gr/keyboards-pliktrologia-l?table=PER&category=%D0%CB%C7%CA%D4%D1%CF%CB%CF%C3%C9%CF&filter-2244=1και το 1ο να πάρεις με ενα 10αρικο είναι κλάσεις καλύτερο απο το element που είπες και απο το 1ο που αγόρασες... 2η επιλογή http://www.e-shop.gr/pliktrologio-sharkoon-skiller-pro-p-PER.804638πάρα πολύ καλή εταιρία ποιοτική και αξίζει τα λευτά της, Εχω ποντίκι και ειναι πολυ καλό εχω και πληκτρολόγιο το σκιλλερ αλλά όχι το προ αυτο που σου έχω στο λίνκ το ποιο φτινο. 17 ευρό αρκετά καλο για τα λευτά του απαλό πάτημα με λίγη χρήση οταν το σινιθήσεις είναι κομπλέ πάρε και λίνκ απο αυτό που έχω, http://www.skroutz.gr/s/3209915/Sharkoon-Skiller.html Για να μήν σε μπερδέψω έχω και τα 2 και το σκίλερ και το λοτζιτεκ
sadsouls Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μαλλον θα παω για το 2ο αν ειναι , επειδη θελω φωτισμο . Ευχαριστω
The_Judas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το skiller pro είναι ποιοτικό πληκτρολόγιο, με καλή ποιότητα κατασκευής. Μόνο αρνητικό ίσως τα κάπως μικρά κουμπιά. Είναι πιο καλό ποιοτικά από το απλό logitech. Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο... Αν θέλεις κάτι απλό χωρίς led θα πρότεινα το dell kb212 (αυτό όμως δεν υπάρχει στο e-shop...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα