Lnk Hlk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα....έριξα μια ματιά στο forum, δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα μην ανοίγω το topic αδικα. Τα φώτα σας απο τους γνώστες.... Θέλω να προχωρήσω σε αγορά scooter κ έχω καταλήξει σ'αυτά τα δύο. Εσείς ποιό έχετε ή θα αγοράζατε? Όποιος έχει γνώση, εμπειρία ή απλά γνώμη, ας μου την πεί. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ πολύ ..
petaw-se-oneiro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Οι εντυπώσεις μου απο το agility το κανονικό (πρίν το 16+) μοντέλο δεν είναι και οι καλύτερες. Δεν ξέρω αν αλλεξε τίποτα ποιοτικά. Για το sym ναι, εντάξει, καλό είναι.Με περίπου 100€ ακόμα όμως παίρνεις αυτό (που κατα την γνώμη μου το σαμπανιζέ είναι κουκλί) και είναι και πολύ οικονομικότερο απο τα άλλα 2 σε κατανάλωση.
Lnk Hlk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο 16+ εαν διαβάζεις τα χαρακτηριστικά του. Το suzuki που μου πρότεινες, δεν μου αρέσει καθόλου Απο κατανάλωση ναι, έχουν ένα θεματάκι αλλα οκ. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου..
petaw-se-oneiro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αλλαγές εννοώ στην ποιότητα και όχι στην εμφάνιση. Εγω προσωπικά θα αγοραζα το συμ μόνο και μόνο λόγω της ποιότητας και της εξυπηρέτησης μετά (καλή αντιπροσωπεία όσον αφορά ανταλλακτικά, service κλπ) αν και εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο το kymco.
Lnk Hlk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Κ μένα μου αρέσει λίιίγο περισότερο το Kymco σε εμφάνιση. Γι αυτό ζήτησα λίγη βοήθεια....μπάς κ καταλήξω ..
VonLoutsos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το NEW Symphony Sr 150 ( έτσι το αναφέρει ο Γκοργκόλης, ρίξε του μια ματιά ) μου αρέσει αρκετά ως μηχανάκι και φαίνεται οτι έχει νέο κινητήρα. Γενικά την συμπαθώ ως μάρκα την SYM περισσότερο από την KYMCO αν και είχαν μανουριάσει τον ξάδερφο που έχει το HD200i και πέταγαν το μπαλάκι η εδώ αντιπροσωπεία με τα κεντρικά. Αλλά στο τέλος βρέθηκε λύση.
Lnk Hlk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου. M αρέσει λίγο περισσότερο ρε γαμώτο το νέο agility 16+ αλλα δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2015 από Lnk Hlk
petaw-se-oneiro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το συμ εχει και πολυ καλυτερη αντιπροσωπεια σε σχεση με το κυμκο παντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα