Red21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Οριστε εδω και τιμη amazon.uk για να καταλαβετε τι θα παρουμε!!! Τ αφεντικο τρελαθηκε χαριζει δεν πουλαει!!!
AlienTechGR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Name: Χριστόφορος Σαλαγάρας Message:Καλησπέρα σας, Σας ζητάμε συγνώμη. Στο προϊόν που παραγγείλατε είχε γραφτεί άλλη τιμή λόγω ανθρώπινου λάθους. Η παραγγελία σας θα ακυρωθεί. Ζητάμε την κατανόησή σας!! Στην διάθεση σας οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε... View: http://www.mrcheap.gr/index.php?dispatch=orders.details&order_id=5458 Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά Ε όχι ρε γαμώτο,όχι ρε...αυτό δεν το περίμενα.
th3rul3r Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ειλικρινης παντως ειπε ανθρωπινο λαθος και ενημερωσε αμεσα
MrCheap.gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Θα θέλαμε να ζητήσουμε Συγνώμη σε όλους τους αναγνώστες του insomnia. Δυστυχώς είχε καταχωρηθεί άλλη τιμή από την πραγματική, λόγω ανθρώπινου λάθους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλες οι παραγγελίες. Βασικός μας στόχος είναι η άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση του πελάτη και σε καμία περίπτωση η εξαπάτηση του. Ζητάμε την κατανόηση σας Η ομάδα του MrCheap.gr 28
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Υπάρχει ειλικρινά κάνεις που πίστεψε ότι θα πάρει i7-5930k με.... €36.00??? Ε δεν νομίζω.... Εγώ πάντως συνεχίζω με το Τζόκερ!
leros2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πείτε καμια καλή μητρική για να τον ζευγαρώσω 1
othon.gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Λίγο περίεργο πάντως που ανακάλυψαν ότι η "ζημιά" έγινε μέσω του Insomnia και έκαναν εγγραφή για να δικαιολογηθούν. Σε παρόμοια τεχνολογικά φόρα δεν είδα παρόμοια ανακοίνωση...
runner69 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Λίγο περίεργο πάντως που ανακάλυψαν ότι η "ζημιά" έγινε μέσω του Insomnia και έκαναν εγγραφή για να δικαιολογηθούν. Σε παρόμοια τεχνολογικά φόρα δεν είδα παρόμοια ανακοίνωση... Οταν πατας ενας link, ο αλλος μπορει να δει απο ποιο site προηλθες. Αν λοιπον η μεγαλυτερη κινηση ηρθε απο το insomnia που ειναι και το πιο "λογικο" λογω της ειδικη κατηγοριας προσφορων, αυτο θα το ειδαν και αρα δεν ειναι δυσκολο να το εντοπισουν-ανακαλυψουν. 1
othon.gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Οταν πατας ενας link, ο αλλος μπορει να δει απο ποιο site προηλθες. Αν λοιπον η μεγαλυτερη κινηση ηρθε απο το insomnia που ειναι και το πιο "λογικο" λογω της ειδικη κατηγοριας προσφορων, αυτο θα το ειδαν και αρα δεν ειναι δυσκολο να το εντοπισουν-ανακαλυψουν. Ναι, άλλο είχα στο νου μου και άλλο πόσταρα. Στην ώρα ήθελα να αναφερθώ που το ανακάλυψαν, αλλά απ' όπου και να το κοιτάξεις, το αποτέλεσμα είναι ότι τελικά τζίφος η δουλειά
panos2171 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Προσωπικά το συγκεκριμένο site δεν το ξερα και το μαθα από αυτό το λάθος. Φαντάζομαι δεν ήμουν ο μόνος... 1
john_dr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το Insomnia υποτίθεται είναι ένα πολύ μεγάλο site για τα Ελληνικά δεδομένα. Μπορεί ο άνθρωπος που έχει το μαγαζί ή κάποιος υπάληλός του να έχει και λογαριασμό εδώ. Καθόλου παράξενο να δούμε ποστ του μαγαζιού εδώ. 2
rounsmith Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Προσωπικά το συγκεκριμένο site δεν το ξερα και το μαθα από αυτό το λάθος. Φαντάζομαι δεν ήμουν ο μόνος... Έψαχνα εγώ χθες για cpu intel και μου τον έβγαλε τρίτο σε τιμή σε αναζήτηση που έκανα Ούτε και εγώ το ήξερα χαχα
Salvation81 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Προσωπικά το συγκεκριμένο site δεν το ξερα και το μαθα από αυτό το λάθος. Φαντάζομαι δεν ήμουν ο μόνος... Αυτο ακριβως...Πραγματικα πιστευω πως θεματα με τετοια "τρανταχτα" λαθη θα πρεπει να διαγραφονται απευθειας για να μην γινεται "δωρεαν" promotion ορισμενων καταστηματων (και μετα με ενα συγνωμη αλλα εφταιγε η γραμματεας μας την γλυτωνουν λαδι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις