chrkain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 καλησπέρα η οθόνη μου έχει μια πράσινη κατακόρυφη γραμμή τι μπορεί να έχει πάθη
k_skidrow Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 δοκιμασε αν μπορεις να συνδεσεις το pc με μια αλλη οθονη. αν το προβλημα παραμενει λογικα ειναι η καρτα γραφικων. ή δοκιμασε να κανεις το αντιθετο,συνδεσε την οθονη σε ενα αλλο pc-laptop και δες.
chrkain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 τα έχω κανί και τα 2 τώρα έχω αλί οθόνη στο pc το πρόβλημα παρμένη ευχαριστώ
k_skidrow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 αλλαξες την οθονη το προβλημα παραμενει οποτε λογικα ειναι προβλημα του συστηματος σου και κατα πασα πιθανοτητα φταιει η καρτα γραφικων σου γιαυτο. δοκιμασε να συνδεσεις την τωρινη σου οθονη με την onboard του υπολογιστη σου και οχι με την καρτα γραφικων που ειναι τωρα συνδεδεμενη και πες μου.
chrkain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 μαλών το έθεσα λάθος δεν φταίει η κάρτα άλλα η οθόνη και στον άλω υπολογιστή το κανί αυτό έβαλα μια αλί οθόνη και δεν μου παρουσίασε πρόβλημα η κάρτα ευχαριστώ
k_skidrow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ωραια,οποτε το προβλημα σου λυθηκε,ηταν η οθονη. αυτη που χρησιμοποιησες και ηταν κομπλε,δικια σου ειναι; ή πρεπει να αγορασεις καινουργια οθονη;
chrkain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 είναι δική μου άλλα την χρησιμοποιώ σε άλλο pc τώρα με αφτί που έχει το πρόβλημα τι μπορώ να κάνω πρέπει να αγοράσω καινούργια
k_skidrow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ειναι μεσα στην εγγυηση; εαν δεν ειναι δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι. αναγκαστικα καινουργια.
chrkain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δύστυχος την έχω 8 χρονιά τι είναι αφτί ι πράσινη γραμμική ξερής
mitsus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μπορει να φταιει το flex (το καλωδιο που δινει εικονα στο πανελ), πανελ, καποιο προβλημα στην πλακετα. Πηγαινε την,αν θες, σε εναν ηλεκτρονικο να την δει και να σου πει. Να ξερεις ομως, οι περισσοτεροι, χρεωνουν κανα 20ευρω για την διαγνωση εστω και αν αποφασισεις να μην την φτιαξεις.
k_skidrow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εαν δεν ειναι τουλαχιστον 22αρα σε 1080p αναλυση δεν αξιζει να ασχοληθεις πλεον. Μαζεψε 120-130 ευρω και παρε μια καινουργια να κανεις την δουλεια σου,γιατι βλεπω ψαχνεις και για καρτα γραφικων σε αλλα θεματα.
Millennium Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 chrkain Κάτι off-topic.Δε ξέρω αν στο παν αλλού αλλά έχεις στημένο σύστημα με i7 κτλπ με τροφοδοτικό που δεν είναι αξιόπιστο (αν ισχύει η υπογραφή).
chrkain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 chrkain Κάτι off-topic.Δε ξέρω αν στο παν αλλού αλλά έχεις στημένο σύστημα με i7 κτλπ με τροφοδοτικό που δεν είναι αξιόπιστο (αν ισχύει η υπογραφή). το έχω 5 χρόνια σε 2 μίνες θα το αλλάξω μου άρχισε και μου κανί νερά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα