coby Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Γεια χαρά σε όλους, Έφτασε η στιγμή που φοβόμουν... Να αλλάξω server για το site μου. Λοιπον όπως καταλάβατε δεν το έχω ξανακάνει. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε πως μπορώ να μεταφέρω ένα PhpBB2 Forum χωρίς να χάσω την παραμικρή πληροφορία από την βάση... Παλιότερα πήγα να κάνω convertion από yabb σε phpBB2 και χάθηκαν όλα τα μέλη. Γι'αυτό με ακούτε και λίγο αγχωμένο! Ευχαριστώ...
netrinogr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Aν θυμαμαι καλα στο administration panel έχει μια επιλογή back up database ή κατι παρόμοιο.
coby Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Πάω να κάνω backup μέσα από το control panel του site και κατεβάζει περίπου 1.67mb από ολόκληρη τη βάση που είναι 13mb. Ένα παιδί μου πρότεινε το mysql-front αλλα δεν μπορώ να κάνω remote connect στη βάση... Μάλλον δεν το υποστηρίζει ο server. http://mysqlfront.sstienemann.de./ Στο export της βάσης τι επιλέγω; (δείτε την pic) Ίσως να κάνω λάθος και εκεί... Τέλος πήγα να κάνω backup και από την επιλογή του Forum αλλά εκεί ακόμα χειρότερα μια κατέβαζε 3,71 μια 3,66 mb Έχω φάει κόλλημα... Τέλος το αρχείο που κατέβασα από το control panel πήγα να το περάσω local στη mysql με το phpmyadmin αλλά κολλάει στη μέση...
dominant Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Dior8ose thn sql sto simeio pou kollaei. Isos kati na mhn metatrapike kala.
gvard Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Τέλος το αρχείο που κατέβασα από το control panel πήγα να το περάσω local στη mysql με το phpmyadmin αλλά κολλάει στη μέση... Καλησπέρα, Δοκίμασε να δώσεις το αρχείο στον νέο hosting provider σου και πές τους να το περάσουν χειροκίνητα. Επίσης -αν δεν μπορείς να κάνεις επιτυχώς backup-, ζήτα από τον τωρινό παροχέα σου ένα backup της βάσης για "τυπικούς" λόγους.
coby Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Παιδιά ακούστε τι γίνεται... SSH δεν έχω δυστυχώς... Τους ζήτησα να μου κάνουν εκείνοι backup τη βάση. Την έκαναν αλλά μισή!!! Τέλος πάντων μου έστειλαν το "δύσκολο" μέρος με zip(δεν κατέβαινε με τίποτα) και πήγα και έκανα export όποια πεδία μπόρεσα και τελικά τα καταφερα και έκανα το restore locally με το mysql-front(ΤΕΛΕΙΟ). Τελικά χάθηκαν 1 μέρας posts... Αν φυσικά πετύχω και το restore στο νέο server! Παντως locally όλα ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.