dimitris0010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Γεια σας, εχω ενα lenovo g50, και εγκατεστησα τα windows 7, ενω οταν το πηρα ειχε windows 8.1 . Και τωρα θελω να εγκαταστησω ξανα την προηγουμενη εκδοση των windows.Αλλα δε μου εχουν δωσει καποιο cd ή κατι τετοιο.Υποθετω πως πρεπει να βρισκονται τα windows στο lenovo (F:) δισκο . Θελω να μου πειτε πως να κανω format και να βαλω τα windows 8.1 τα οποια ειχε αρχικα το laptop .
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Κανονικά υπάρχει το recovery partition που εχει το λειτουργικό εκτός και αν έκανες format τον δίσκο και χάθηκε το recovery , οπως και να εχει δές πως εδώ http://support.lenovo.com/us/en/documents/ht036037
dimitris0010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δε μπορεσα να το βρω, να επισυμανω οτι τα windows 7 τα εχω εγκαταστησει σε εναν καινουργιο σκληρο δισκο, και δεν εχω σβησει τιποτα απο τον παλιο
TheELF Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μπορείς να κάνεις κλώνο τα 8.1 στον νέο ssd και να είναι όπως πριν,αν θες να κρατήσεις και τα 7 πρέπει να κάνεις πρώτα διαμερίσματα και να κάνεις τον κλώνο σε άδειο διαμέρισμα.
dimitris0010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ναι και πως βαζω στον καινουργιο ssd τα παλια windows? μηπως ειναι στο bios ή στον παλιο δισκο?
Dexterpap Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ναι και πως βαζω στον καινουργιο ssd τα παλια windows? μηπως ειναι στο bios ή στον παλιο δισκο? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Acronis για να κάνεις και να κάνεις clone disk οπως αναφερει και παραπανω ο TheElf. Και μετα γράφεις το acronis ενα dvd και κανεις boot απο αυτο ωστε να πατήσεις restore image απο το acronis και να το περασεις στον ssd.
dimitris0010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δεν υπαρχει πιο ευκολος τροπος; π.χ. να ρωτησω : αφου δε μου εδωσαν cd για τα windows 8.1 οταν αγορασα το laptop δε θα επρεπε να υπαρχει καπου μεσα στο bios ή στον παλιο lenovo (F:) δισκο τα windows 8.1;
Dexterpap Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δεν υπαρχει πιο ευκολος τροπος; π.χ. να ρωτησω : αφου δε μου εδωσαν cd για τα windows 8.1 οταν αγορασα το laptop δε θα επρεπε να υπαρχει καπου μεσα στο bios ή στον παλιο lenovo (F:) δισκο τα windows 8.1; Αυτο που λες ειναι το recovery partition που ειναι μεσα στο δισκο που ηταν εγκατεστημενα τα 8.1. Αρα αυτο δεν γινεται που λες. Μονο με καποιο προγραμμα απο κανει το acronis που υπαρχουν πολλα και με την ιδια διαδικασια.
dimitris0010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δε μπορω να εγκαταστησω το recovery partition? εφοσον εχω τον παλιο σκληρο δισκο ωσ εξωτερικο?
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ε αμα έχεις τον καινούργιο δίσκο επάνω λογικό ειναι να μην υπάρχει partition , το recovery partition με τον λειτουργικό ειναι στον παλιό δίσκο σε αυτο που ήρθε με το laptop
dimitris0010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ναι τον παλιο δισκο που ηρθε με το laptop τον εχω για εξωτερικο δισκο και μπορω να χρησημοποιησω τα αρχεια του, αρα μαλλον και το recovery partition αλλα δεν ξερω πού ειναι και πώς λειτουργει.
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Όχι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν εξωτερικό δίσκο πρέπει να ειναι στον κύριο δίσκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα