splash18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδες... πως μπορω να απενεργοποιησω να γινονται αυτόματες ενημερώσεις στο iPhone 6 ? μου ηρθε ο λογαριασμος VODAFONE και επαθα πλακα εμεινα με 30 mb ελευθερα
xtraktor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ρυθμισεις------iTunes & App Store και απενεργοποιείς τα δεδομένα δικτύου έτσι ώστε να γίνονται ενημερώσεις μονό όταν βρίσκεσαι σε δίκτυο wifi 1
splash18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 σε ευχαριστω πολύ ! από εδώ και περα θα μου βγαινουν ειδοποιήσεις ώστε να επιλεγω εγω φανταζομαι ποτε και αν θελω να κανω ενημερώσεις ετσι ?
xtraktor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 σε ευχαριστω πολύ ! από εδώ και περα θα μου βγαινουν ειδοποιήσεις ώστε να επιλεγω εγω φανταζομαι ποτε και αν θελω να κανω ενημερώσεις ετσι ? αν κλείσεις τους διακόπτες όλους ναι αλλιώς αν αφήσεις ανοιχτούς μονό τους πάνω θα αναβαθμίζει τις εφαρμογές μονό όταν βρίσκεσαι σε ασύρματο δίκτυο 1
ramarg Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Mε τον τρόπο που του είπατε απλά δεν θα γίνονται αναβαθμίσεις μέσω cellular. Αν θες να σβήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις (ειδικά σε περίπτωση που θες να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στις αναβαθμίσεις,γιατί μπορεί να θες να κρατήσεις κάποια apps σε παλαιότερες εκδόσεις) πας ρυθμίσεις,itunes k appstore και κλεινεις τις αυτόματες ενημερώσεις. 1
xtraktor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Mε τον τρόπο που του είπατε απλά δεν θα γίνονται αναβαθμίσεις μέσω cellular. Αν θες να σβήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις (ειδικά σε περίπτωση που θες να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στις αναβαθμίσεις,γιατί μπορεί να θες να κρατήσεις κάποια apps σε παλαιότερες εκδόσεις) πας ρυθμίσεις,itunes k appstore και κλεινεις τις αυτόματες ενημερώσεις. το ανέφερα παραπάνω (κλείσιμο όλων των διακοπτών) απλα δεν μπόρεσα χθες να ανεβάσω το αντίστοιχο screenshot που έβαλες εσύ 1
ramarg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 το ανέφερα παραπάνω (κλείσιμο όλων των διακοπτών) απλα δεν μπόρεσα χθες να ανεβάσω το αντίστοιχο screenshot που έβαλες εσύ Να μην εξαφανιζόταν κιόλας καλά θα ήταν !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα