Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδες...

πως μπορω να απενεργοποιησω να γινονται αυτόματες ενημερώσεις στο iPhone 6 ?

μου ηρθε ο λογαριασμος VODAFONE και επαθα πλακα εμεινα με 30 mb ελευθερα

Δημοσ.

Ρυθμισεις------iTunes & App Store

και απενεργοποιείς τα δεδομένα δικτύου έτσι ώστε να γίνονται ενημερώσεις μονό όταν βρίσκεσαι σε δίκτυο wifi

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω πολύ ! από εδώ και περα θα μου βγαινουν ειδοποιήσεις ώστε να επιλεγω εγω φανταζομαι ποτε και αν θελω να κανω ενημερώσεις ετσι ?

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολύ ! από εδώ και περα θα μου βγαινουν ειδοποιήσεις ώστε να επιλεγω εγω φανταζομαι ποτε και αν θελω να κανω ενημερώσεις ετσι ?

αν κλείσεις τους διακόπτες όλους ναι

αλλιώς αν αφήσεις ανοιχτούς μονό τους πάνω θα αναβαθμίζει τις εφαρμογές μονό όταν βρίσκεσαι σε ασύρματο δίκτυο

• Like 1
Δημοσ.

Mε τον τρόπο που του είπατε απλά δεν θα γίνονται αναβαθμίσεις μέσω cellular. Αν θες να σβήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις (ειδικά σε περίπτωση που θες να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στις αναβαθμίσεις,γιατί μπορεί να θες να κρατήσεις κάποια apps σε παλαιότερες εκδόσεις) πας ρυθμίσεις,itunes k appstore και κλεινεις τις αυτόματες ενημερώσεις.
11312641_950047001683005_514546194720652

• Like 1
Δημοσ.

Mε τον τρόπο που του είπατε απλά δεν θα γίνονται αναβαθμίσεις μέσω cellular. Αν θες να σβήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις (ειδικά σε περίπτωση που θες να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στις αναβαθμίσεις,γιατί μπορεί να θες να κρατήσεις κάποια apps σε παλαιότερες εκδόσεις) πας ρυθμίσεις,itunes k appstore και κλεινεις τις αυτόματες ενημερώσεις.

11312641_950047001683005_514546194720652

το ανέφερα παραπάνω (κλείσιμο όλων των διακοπτών)

απλα δεν μπόρεσα χθες να ανεβάσω το αντίστοιχο screenshot που έβαλες εσύ :D

• Like 1
Δημοσ.

το ανέφερα παραπάνω (κλείσιμο όλων των διακοπτών)

απλα δεν μπόρεσα χθες να ανεβάσω το αντίστοιχο screenshot που έβαλες εσύ :D

Να μην εξαφανιζόταν κιόλας καλά θα ήταν !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...