thanoskkk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Διαθέτω 450-500 ευρώ για ένα PC με σκοπό κυρίως το gaming. Ξέρω ότι δεν είναι πολλά τα χρήματα αλλά σκοπεύω στο μέλλον να το αναβαθμίσω. Οθόνη-πληκτρολόγιο-ποντίκι έχω, με νοιάζει μόνο ο πύργος δηλαδή. Θα ήθελα η σύνθεση να είναι απο κατάστημα Αθήνας ( plaisio-msystems π.χ) και η συναρμολόγηση να γίνει στο κατάστημα. Λειτουργικό σύστημα δεν με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!
kougi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Για καλυτερη αποδοση του υπολογιστη γενικα (boot time, χρονος για να ανοιξουν τα προγραμματα, read/write speed κλπ) βαζεις αυτον τον ssd http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sv300s37a-120g-v300-120gb-sata3-25-retail-p-PER.345373και στο μελλον βαζεις και εναν δευτερο hdd μεγαλυτερης χωρητικοτητας για να εγκαθιστας τα παιχνιδια σου. Δες πως τρεχει το gta v σε παραπανω απο ικανοποιητικα settings, σε αυτον τον επεξεργαστη (overclocked) και αυτην την καρτα γραφικων. Τα υπολοιπα που εχει βεβαια ειναι καλυτερα (και πιο ακριβα) απο την παραπανω συνθεση αλλα δε θα υπαρχουν και τεραστιες διαφορες. 1
Raiko Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Την καρτα αγορασε την απο το σκρουτζ και παρε μια 280 (200 ευρω και βαλτην μονος σου,εινα απλο).Η συγκερκριμενη mb δεν ειναι για πολυ oc οποτε σκεψου για asrock z97 anniversary που εχει και ετοιμα profiles αν δεν ξερεις απο overclock
kougi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν εβαλα mb για oc γιατι δεν αναφερει κατι σχετικο οποτε υπεθεσα οτι δε θα ασχοληθει καθολου με το σπορ. Κατα τ αλλα θα συμφωνησω, μπορεις να παρεις μονο την gpu απο σκρουτζ και να την βαλεις μονος σου ειναι πολυ απλο, απλα σου εκανα μια ολοκληρωμενη συνθεση απο ενα καταστημα
Raiko Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Στο βιντεο που ποσταρες τρεχει με 4.4ghz για αυτο και εβαλα z97.Βεβαια ο συγκεκριμενος ειναι διπυρηνος και farcy4 πρεπει να το patchareis για να τρεχει.Αλλα νομιζω ιντελ συμφερει γιατι βαζεις εναν ι5 αργοτερα και εισαι αρχοντας. 2
thanoskkk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, μπορώ να βάλω την κάρτα μόνος μου, παλιά έστηνα ολόκληρο το κουτί απλά πλέον δεν ασχολο'υμαι γιαυτό και έγραψα για τη συναρμολόγηση στο κατάστημα.
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Για τι παιχνίδια ενδιαφέρεσαι κυρίως και τι οθόνη έχεις; Εγώ σου προτείνω να μη πας για κανένα λόγο σε G3258+τέτοιες κάρτες για σύγχρονο gaming.Θα χεις stuttering και fps dips με αυτόν τον επεξεργαστή ακόμα και με oc και όταν το καταλάβεις θα κοιτάς για κάτι άλλο όπως και άλλοι (και θα ξοδέψεις και άλλα χρήματα δηλαδή).Ψάξε το καλύτερα.
thanoskkk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Για τι παιχνίδια ενδιαφέρεσαι κυρίως και τι οθόνη έχεις; Εγώ σου προτείνω να μη πας για κανένα λόγο σε G3258+τέτοιες κάρτες για σύγχρονο gaming.Θα χεις stuttering και fps dips με αυτόν τον επεξεργαστή ακόμα και με oc και όταν το καταλάβεις θα κοιτάς για κάτι άλλο όπως και άλλοι (και θα ξοδέψεις και άλλα χρήματα δηλαδή).Ψάξε το καλύτερα. Mmo's κυρίως παίζω, το ξέρω ότι δεν έχουν τις ίδιες απαιτήσεις όπως τα fps αλλά χρειάζονται gpu&cpu ειδικά σε περιπτώσεις με πολύ κόσμο σε κάποιο battleground η σε κάποιο raid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα