talos_2002 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Κι αυτοί, γιατί τσιγκουνεύονται την διάρκεια καθυστέρησης,αναίρεσης;Γράφεις ένα μήνυμα όπως αυτό που ανέφερε ο agamoi-thytai, ώσπου να ηρεμίσεις και να σκεφτείς τι γλυκόλογο θα γράψεις, ε θέλεις την ώρα σου.
nzeppos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αμήν. Επιτέλους. Btw το gmail for work δεν φαίνεται να έχει πάρει ακόμα τη νέα ρύθμιση (δεν ξέρω μήπως πρέπει να ενεργοποιηθεί από τους admins). 1
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το θέμα ειναι να την αναιρεσουμε την αποστολη πριν το διαβασει ο αλλος το μήνυμα. Με προσβαση στο διαδικτυο που εχουμε ολοι απο τα κινητα μας τα μειλ τα παιρνουμε και τα διαβάζουμε πολυ γρήγορα. Πανε οι εποχες του "να παω στο σπιτι , να ανοιξω τον υπολογιστή να δω τα μειλ". Για πριν το πάρει ο παραλήπτης λέει το θέμα
darkdragon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν το στέλνει καν το γράμμα πριν περάσει ο χρόνος που έχεις - μπορείς να επιλέξεις! Θεωρώ εκεί κοντά στο ενάμισι λεπτό τον καλύτερο χρόνο σφαλείας. Δεν είναι στιγμιαίο μύνημα το γράμμα! Τόσο απλό που έπρεπε να το είχε απαρχής στο gmail το Google.
sugardad78 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Από τα αγαπημένα beta Features του Lab, χαίρομαι που έγινε στανταράκι, με έχει σώσει αμέτρητες φορές χρόνια τώρα ! 1
marios_geo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 το email ειναι ταχυδρομιο και οχι αμεσο μυνημα σχεδον ποτε δεν διαβαζουμε τα email μας αμεσος μολις μας ερχονται εκτος και αν προκειται για επαγγελματικα οπου εκει θα το βαζαμε πχ 2 λεπτα Όπως κάνεις και με ένα γράμμα. Το γράφεις, το σαλιωνεις και το ρίχνεις στο κουτί. Αν μετά θες κάτι αν αλλάξεις, παίρνεις στο κυνήγι τον ταχυδρομο.
insome Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Για πιο ακριβή αναλογία στέκεσαι μπροστά στο κουτί και περιμένεις 30 δευτερόλεπτα για να το ρίξεις. Αν το ονομάζανε αποστολή με χρονοκαθυστέρηση ή κάπως έτσι θα ήταν πιο κατανοητός ο μηχανισμός. Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά. Αν κάτι σταλεί δεν γυρίζει πίσω.
21century Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή όπως και συμφωνώ με φίλο παραπάνω ότι χρειάζεται περισσότερο και στο fb γιατί έχουν γίνει πολλές πατάτες...μέχρι λογαριασμούς χακάρουν...
SV1EOD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Κανονικά θα έπρεπε να έχει την δυνατότητα να το κάνεις edit ακόμα καi να το σβήσεις αν δεν το έχει ανοίξει ο παραλήπτης. Η microsoft με το outlook και τον exchange server έχει αυτή την δυνατότητα από το 2000: https://support.office.com/en-ca/article/Recall-or-replace-an-email-message-that-you-sent-35027f88-d655-4554-b4f8-6c0729a723a0 Μου το είχαν δείξει το παραπάνω χαρακτηριστικό live σε σεμινάριο για το Outlook πριν πολλά χρόνια
frap73 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Στο είχαν δείξει "εντός" του ιδίου Exchange mail server ή ίσως μεταξύ Exchange που μιλούσαν το δικό τους πρωτόκολλο. Γενικά, όταν φύγει σε ξένο server μέσω SMTP δεν υπάρχει επιστροφή.
calculator Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το χρησιμοποιώ χρόνια, τα 10 δευτερα είναι αρκετά συνήθως για να σκεφτείς, όπα ήθελα να πω κάτι ακόμα, ή ως από ποια διεύθυνση το έστειλα γμτ; Το παραπάνω σου καθυστερεί τις αποστολές.. Κοτσάνα είπες. Λέμε να έχεις τη δυνατότητα και αν θέλεις να την χρησιμοποιείς. Αν εγώ θέλω να έχω μια ώρα, εσένα τι σε πειράζει.
pest Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα. Απ'ότι έχω καταλάβει απλά βάζει μια καθυστέρηση στην αποστολή του email. Δεν το στέλνει και μετά το ακυρώνει, γιατί αυτό νομίζουν πολλοί σύμφωνα με τα σχόλια τους. (ϊσως το κάνει αυτό αν το στείλεις στον εαυτό σου) Σε μένα έχει φανεί χρήσιμο όταν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις βάλει το συνημμένο αρχείο. Επίσης αν δε θέλεις να περιμένεις την καθυστέρηση που έχεις ορίσει απλά πατάς στα εισερχόμενα ή σε κάποιο άλλο tab και το στέλνει.
SV1EOD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Στο είχαν δείξει "εντός" του ιδίου Exchange mail server ή ίσως μεταξύ Exchange που μιλούσαν το δικό τους πρωτόκολλο. Γενικά, όταν φύγει σε ξένο server μέσω SMTP δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν αντιλέγω. Απλά θεωρώ ότι θα μπορούσε να υπάρχει σαν δυνατότητα γενικώς.
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν το κάνουν και οι πάροχοι αυτό να μειωθούν οι χωρισμοί??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα