Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι αυτοί, γιατί τσιγκουνεύονται την διάρκεια καθυστέρησης,αναίρεσης;
Γράφεις ένα μήνυμα όπως αυτό που ανέφερε ο agamoi-thytai, ώσπου να ηρεμίσεις και να σκεφτείς τι γλυκόλογο θα γράψεις, ε θέλεις την ώρα σου.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αμήν. Επιτέλους.

Btw το gmail for work δεν φαίνεται να έχει πάρει ακόμα τη νέα ρύθμιση (δεν ξέρω μήπως πρέπει να ενεργοποιηθεί από τους admins).

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα ειναι να την αναιρεσουμε την αποστολη πριν το διαβασει ο αλλος το μήνυμα. Με προσβαση στο διαδικτυο που εχουμε ολοι απο τα κινητα μας τα μειλ τα παιρνουμε και τα διαβάζουμε πολυ γρήγορα. Πανε οι εποχες του "να παω στο σπιτι , να ανοιξω τον υπολογιστή να δω τα μειλ".

Για πριν το πάρει ο παραλήπτης λέει το θέμα :)

Δημοσ.

Δεν το στέλνει καν το γράμμα πριν περάσει ο χρόνος που έχεις - μπορείς να επιλέξεις!

Θεωρώ εκεί κοντά στο ενάμισι λεπτό τον καλύτερο χρόνο σφαλείας.

Δεν είναι στιγμιαίο μύνημα το γράμμα!

Τόσο απλό που έπρεπε να το είχε απαρχής στο gmail το Google.

Δημοσ.

Από τα αγαπημένα beta Features του Lab, χαίρομαι που έγινε στανταράκι, με έχει σώσει αμέτρητες φορές χρόνια τώρα !

• Like 1
Δημοσ.

το email ειναι ταχυδρομιο και οχι αμεσο μυνημα

σχεδον ποτε δεν διαβαζουμε τα email μας αμεσος μολις μας ερχονται εκτος και αν προκειται για επαγγελματικα οπου εκει θα το βαζαμε πχ 2 λεπτα

Όπως κάνεις και με ένα γράμμα. Το γράφεις, το σαλιωνεις και το ρίχνεις στο κουτί. Αν μετά θες κάτι αν αλλάξεις, παίρνεις στο κυνήγι τον ταχυδρομο.

Δημοσ.

Για πιο ακριβή αναλογία στέκεσαι μπροστά στο κουτί και περιμένεις 30 δευτερόλεπτα για να το ρίξεις.

Αν το ονομάζανε αποστολή με χρονοκαθυστέρηση ή κάπως έτσι θα ήταν πιο κατανοητός ο μηχανισμός.

Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά. Αν κάτι σταλεί δεν γυρίζει πίσω.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή όπως και συμφωνώ με φίλο παραπάνω ότι χρειάζεται περισσότερο και στο fb γιατί έχουν γίνει πολλές πατάτες...μέχρι λογαριασμούς χακάρουν...

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να έχει την δυνατότητα να το κάνεις edit ακόμα καi να το σβήσεις αν δεν το έχει ανοίξει ο παραλήπτης.

Η microsoft με το outlook και τον exchange server έχει αυτή την δυνατότητα από το 2000:

https://support.office.com/en-ca/article/Recall-or-replace-an-email-message-that-you-sent-35027f88-d655-4554-b4f8-6c0729a723a0

Μου το είχαν δείξει το παραπάνω χαρακτηριστικό live σε σεμινάριο για το Outlook πριν πολλά χρόνια

Δημοσ.

Στο είχαν δείξει "εντός" του ιδίου Exchange mail server ή ίσως μεταξύ Exchange που μιλούσαν το δικό τους πρωτόκολλο.

Γενικά, όταν φύγει σε ξένο server μέσω SMTP δεν υπάρχει επιστροφή.

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ χρόνια, τα 10 δευτερα είναι αρκετά συνήθως για να σκεφτείς, όπα ήθελα να πω κάτι ακόμα, ή ως από ποια διεύθυνση το έστειλα γμτ; Το παραπάνω σου καθυστερεί τις αποστολές..

Κοτσάνα είπες. Λέμε να έχεις τη δυνατότητα και αν θέλεις να την χρησιμοποιείς. Αν εγώ θέλω να έχω μια ώρα, εσένα τι σε πειράζει.

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα. Απ'ότι έχω καταλάβει απλά βάζει μια καθυστέρηση στην αποστολή του email.

Δεν το στέλνει και μετά το ακυρώνει, γιατί αυτό νομίζουν πολλοί σύμφωνα με τα σχόλια τους. (ϊσως το κάνει αυτό αν το στείλεις στον εαυτό σου)

Σε μένα έχει φανεί χρήσιμο όταν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις βάλει το συνημμένο αρχείο.

Επίσης αν δε θέλεις να περιμένεις την καθυστέρηση που έχεις ορίσει απλά πατάς  στα εισερχόμενα ή σε κάποιο άλλο tab και το στέλνει.

Δημοσ.

Στο είχαν δείξει "εντός" του ιδίου Exchange mail server ή ίσως μεταξύ Exchange που μιλούσαν το δικό τους πρωτόκολλο. Γενικά, όταν φύγει σε ξένο server μέσω SMTP δεν υπάρχει επιστροφή.

Δεν αντιλέγω. Απλά θεωρώ ότι θα μπορούσε να υπάρχει σαν δυνατότητα γενικώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...