NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σας, σε ένα ξενοδοχείο πολύ γνωστού μου προσώπου έχω εγκαταστήσει ήδη 4 access points tp-link wa801nd τα οποία παίζουν πολύ καλά για τα λεφτά που ήθελε να επενδύσει ο ιδιοκτήτης. τώρα θέλω να του βάλω ένα router (μόντεμ για αρχή θα κρατήσω το zte του οτε σε bridge mode αφού η γραμμή dsl είναι κοντά στα 20mbit και δεν έχει πρόβλημα) Αυτό που ζητάω από το ρουτερ είναι: 1. να μπορεί να έχει διαφορετικά υποδίκτυα σε κάθε ethernet port αφού πρέπει οι clients να μην έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές της reception 2. να μπορεί να κόψει p2p και torrents στο ethernet port που είναι συνδεδεμένα τα access points 3. να μπορεί να κάνει bandwidth control ανά συνδεδεμένη IP (αφού dhcp θα είναι το ρουτερ αυτό) και όχι συνολικά σε dhcp range. 4. να έχει και wifi που να μπορεί να δεχτεί όλη την προηγούμενη παραμετροποίηση. είμαι σε σκέψη για ένα mikrotik αλλά δεν έχω καμία εμπειρία με τα εν λόγω μηχανάκια και το menu τους μου φαίνεται ακαταλαβίστικο. κάθε πρόταση δεκτή.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 δες και τα ubiquiti αν σε καλυπτουν.vlans θα μπορουσαν να γινουν και σε Switch για να κοψεις την κινηση προς την reception αν και για μενα τα δυο δικτυα θαπρεπε να ειναι σε τελειως διαφορετικα switch και γενικα εξοπλισμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα