Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτό το τροφοδοτικό, το σύστημα όλο κινδυνεύει.

Είναι κρίμα να πάθεις ζημιά.

Ακόμα κι αν τη σηκώνει ονομαστικά, δεν νομίζω πως είσαι ασφαλής.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι οχι οχι και εσυ ρε Κωστα εχεις βομβα...

Το τροφοδοτικο δεν ειναι 450 αλλα 184βαττ (εχω ανοιξει ενα και ειδα τις διοδους στο rectifier.

Μπορει και να δουλεψει αλλα μην το δοκιμασεις.

Αν θες βρες μεταχειρω thermaltake 350 (σειρα 101) με 10-15 ευρω που ειναι σκυλια (εχω δυο) ή κανενα καινουριο στα 40 ευρω, αν και δεν νομιζω να αξιζει...

Αυτα απο μενα, μην το δοκιμασεις καν...

• Like 1
Δημοσ.

Οχι οχι οχι και εσυ ρε Κωστα εχεις βομβα...

Το τροφοδοτικο δεν ειναι 450 αλλα 184βαττ (εχω ανοιξει ενα και ειδα τις διοδους στο rectifier.

Μπορει και να δουλεψει αλλα μην το δοκιμασεις.

Αν θες βρες μεταχειρω thermaltake 350 (σειρα 101) με 10-15 ευρω που ειναι σκυλια (εχω δυο) ή κανενα καινουριο στα 40 ευρω, αν και δεν νομιζω να αξιζει...

Αυτα απο μενα, μην το δοκιμασεις καν...

OTI ΠΕΙΣ!!!κοιτα βασικα σκεφτηκα και το αλλο..να μην παρω αλλη καρτα γραφικων..οτι και να παρω agp θα παραμεινει..λεω καλυτερα να παρω μητρικη (μεταχειρισμενη)που να δεχεται pcie,και να βαλω την gtx285 που συζητουσαμε τις προαλλες ( http://www.insomnia.gr/topic/573718-προβλημα-με-gtx-285/?p=54097774 )ελπιζωντας πως θα δουλεψει και εννοειται αλλαζωντας τροφοδοτικο!!τι λες?

Δημοσ.

OTI ΠΕΙΣ!!!κοιτα βασικα σκεφτηκα και το αλλο..να μην παρω αλλη καρτα γραφικων..οτι και να παρω agp θα παραμεινει..λεω καλυτερα να παρω μητρικη (μεταχειρισμενη)που να δεχεται pcie,και να βαλω την gtx285 που συζητουσαμε τις προαλλες ( http://www.insomnia.gr/topic/573718-προβλημα-με-gtx-285/?p=54097774 )ελπιζωντας πως θα δουλεψει και εννοειται αλλαζωντας τροφοδοτικο!!τι λες?

Φυσικά αξίζει περισσότερο ένα καινούριο ακόμα και με Cely ;)

Το παλιό βάλε το αγγελία στα 40-60 ευρώ για να κάνεις απόσβεση :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...