Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου χάλασε το UPS, και επειδή το καλοκαίρι συμβαίνουν συχνές διακοπές λέω να πάρω ένα άλλο ώστε να μην κινδυνεύω. Θα βάλω σε αυτό τον υπολογιστή της υπογραφής και την οθόνη.

Αυτό που είχα ήταν ένα παλιό που μου είχαν δώσει, οπότε δεν το είχα ψάξει. Είναι 1000VA αλλά δεν ξέρω αν χρειάζομαι τόσα.

Αυτό που χρειάζομαι από αυτό είναι λίγα λεπτά ώστε να κλείσω με ασφάλεια τον υπολογιστή και αν γίνεται να υπάρχει αρκετή ενέργεια ώστε αν γινει αναβάθμιση στο μέλλον (π.χ. HDD -> SSD + HDD που θα γίνει όποτε μπορώ) να διαθέτει την επιπλέον ενέργεια και να μην κλείνει. Χρήματα μέχρι 100€ άντε λίγα περισσότερα αν τα αξίζει.

Όποιος μπορεί, ας μου προτείνει κάποιο.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι τα έφτυσε η μπαταρία/ες και αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς εύκολα να την/ις αλλάξεις (12V 7.2A και δυνατότερη 12V 9A στις ίδιες διαστάσεις)

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι ότι τα έφτυσε η μπαταρία/ες και αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς εύκολα να την/ις αλλάξεις (12V 7.2A και δυνατότερη 12V 9A στις ίδιες διαστάσεις)

Εντάξει θα δω αν μπορώ, αλλιώς θα βρω κανένα να ξέρει, αφού είναι και πιο οικονομικό.

Χρειάζομαι πιστεύεις δυνατότερη μπαταρία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...