arkan13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 καλησπερα σε ολη τη παρεα.μολις ηρθε στα χερια μου ενα λενοβο G40 καινουργιο το οποιο σερνεται,δεν μπορω ουτε να σερφαρω.δυστηχως η γνωσεις μου ειναι μηδαμινες με τα λαπτοπ και δεν ξερω τη να το κανω.θα ηθελα μια βοηθεια για να ξεκινησω απο καπου.ευχαριστω εκ τον προτερων
Kostas93 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/6660045/Lenovo-G40-30-N2840-2GB-500GB-W8.htmlαυτο είναι?
arkan13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 οχι ειναι 11 ιντσες και ειναι αυτο που εδειναν με το κουπονι της κοινωνικης αληλεγγυης,εαν σε βοηθαει αυτο
plpapadopoulos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πατσαβούρι κοινώς με χάλια δίσκο και επεξεργαστή. Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις (που δε στο συνιστώ), καλό είναι να κάνεις αλλαγή του δίσκου με SSD για να δείς διαφορές. Διαφορετικά σκότωσέ το σε κάποιον λιγότερο απαιτητικό και πάρε ένα πιο αξιοπρεπές λάπτοπ, αλήθεια δεν έχεις άλλες επιλογές.
arkan13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 και πως γινεται η αλλαγη του δισκου με ssd? και ποσο κστιζει επισης?ευχαριστω εχω ενα τοσιμπα εξωτερικο δισκο 750 γιγα κανει?
nikοs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Απ τα λίγα που δεν αξίζει να δώσεις δεκάρα.Πούλατω κανά 100-150 τσόνταρε κι άλλα 200 και πάρε κανα σοβαρό λαπτοπ!
Kostas.karras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 στειλε ποιο μοντελο ακριβως... τι εγινε ρε παιδια???τοσο πολυ σερνεται που ακομα δεν εχει απαντησει??
Kostas93 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 και πως γινεται η αλλαγη του δισκου με ssd? και ποσο κστιζει επισης?ευχαριστω εχω ενα τοσιμπα εξωτερικο δισκο 750 γιγα κανει? η αλλαγή του δίσκου με ssd είναι εύκολη συνήθως. Για αρχή βρες ποιο ακριβώς είναι το λάπτοπ που πήρες. Στη συνεχεια ίσως σου βρούμε βίντεο με το μοντέλο σου που δείχνει ακριβώς πως αλλάζει. Φυσικά στη συνέχεια θα χρειαστεί να του ξαναπεράσεις windows ή όποιο λειτουργικό χρησιμοποιείς. Ο toshiba που λες δεν κάνει, ένας ssd των 120gb θα σου κοστίσει ~60 ευρώ. Τα λάπτοπ που δίναν δεν άξιζαν, αλλά δε συνιστώ να το πουλήσεις από την άποψη ότι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν είναι σωστό. Δε θα αναλύσω το γιατί, υπάρχουν επιχειρήματα και απο τη μία πλευρά και από την αλλη. Αν όμως δεν σε εξυπηρετεί, κάνε ότι καταλαβαίνεις, απλά εγω δε μπορώ να στο προτείνω. Το σημαντικό είναι να μας πεις ποιο είναι το ακριβές μοντέλο. Ίσως με έναν ssd (+ραμ αν έχεις μόνο 2gb) να σουλουπωθεί κάπως η κατάσταση. 1
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Περίμενε καινούργιο laptop και ουτε να σερφάρεις δεν γίνεται κατι αλλο παίζει , δες λίγο την υγεία του δίσκου με το hdsentinel και βγάλε ολα τα άχρηστα προγράμματα που πιθανόν έχει απο την εταιρία του κατασκευαστή και το επιβαρύνουν
Kostas.karras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ρε παιδια ,ο τυπος εφτιαξε το θεμα και εξαφανιστηκε,αμφιβαλλω αν διαβασε τις απαντησεις μας..
Raiko Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ρε παιδια ,ο τυπος εφτιαξε το θεμα και εξαφανιστηκε,αμφιβαλλω αν διαβασε τις απαντησεις μας.. Ακομα θα φορτωνει το λαπτοπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα