Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε λειτουργικο pc βάζω την  καρτα παταω να ανοιξει και δεν έχω εικόνα δεν λειτουργεί η κάρτα  ούτε κάποια ανεμιστηράκια το τροφοδοτικό είναι 750watt να μην αρκεί ?η πρόβλημα της κάρταs?

Δημοσ.

Η κάρτα έχει δοκιμαστεί σε αλλο pc αν λειτουργεί ?

σήμερα την παρέλαβα αγοράστηκε από αγγελία από το ινσομνια. το παλικάρι μου είπε ότι είναι σε καλή κατάσταση μου έστειλε και γράφημα από τεστ, οπότε ακόμα θέλω να πιστευω ότι δεν θα φταιει η καρτα

Δημοσ.

Το γράφημα απο το τέστ δεν λέει κατι γιατι μπορεί να ειναι απο αλλη κάρτα ή πιο παλιά οχι οτι αμφιβάλλω οτι δεν δουλεύει αλλα δεν ξέρεις καμια φορά .... δοκίμασε την και σε αλλο pc και σιγουρέψου οτι εχεις συνδέσει ολα τα ρεύματα τώρα αν πάλι δεν κάνει κατι ειναι νεκρή ....

Δημοσ.

Το γράφημα απο το τέστ δεν λέει κατι γιατι μπορεί να ειναι απο αλλη κάρτα ή πιο παλιά οχι οτι αμφιβάλλω οτι δεν δουλεύει αλλα δεν ξέρεις καμια φορά .... δοκίμασε την και σε αλλο pc και σιγουρέψου οτι εχεις συνδέσει ολα τα ρεύματα τώρα αν πάλι δεν κάνει κατι ειναι νεκρή ....

οταν ειναι με το 8pin καλώδιο η καρτα λειτουργει το pc αν και δεν εχω εικονα και δουλευει και το ανεμιστιρακι τισ καρτασ οταν βαζω και το 6pin καλωδιο τοτε ειναι

που δεν λειτουργει ουτε το ανεμιστηρακι της καρτας ουτε και καποια ανεμιστηρακια απο το pc

Δημοσ.

to 6pin απο τροφοδοτικο το 8pin ανταπτορα το τροφοδοτικό το άνοιξα το έλεγξα για πυκνωτές όλα καλά

xilence 750w modular gaming edition

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σου βγαζει 8 pin; Αλλον adapter δοκιμασες;

Φανταζομαι εχεις δοκιμασει και με τα 2 bios της καρτας γραφικων εχει διακοπτη η 7970

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σου βγαζει 8 pin; Αλλον adapter δοκιμασες;

Φανταζομαι εχεις δοκιμασει και με τα 2 bios της καρτας γραφικων εχει διακοπτη η 7970

το τροφοδοτικο εχει θεση  pcie 8pin αλλά δεν το έχω το καλώδιο για αυτό έχω τον αντάπτορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...