Προς το περιεχόμενο

hdd external recover

Dhmhtrhsg2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα πριν λίγο καιρό  είχα ένα θεματάκι με το λάπτοπ που είχε  windows  και δεν έκανε μπουκάρισμα γιατί έβγαζε κάποιο σφάλμα  ο δίσκος ..

Έχω αγοράσει μια θήκη για να βάλω τον δίσκο μέσα και ως εξωτερικός δίσκος πλέον να μπορέσει να διαβαστεί από το  macbook  και να ανακτήσω αρχεία .. 

Το θέμα είναι ότι τα αρχεία τα διαβάζει.. δείχνει δηλαδή την θέση του στον δίσκο άλλα όταν πατάω να ανήκει κάποια εικόνα αργεί πάρα πολύ και τις περισσότερες φορές δεν καταφέρνει καν να την ανοίξει ..

Έχετε να προτείνετε κάποιον τρόπο κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθήσει με αυτό !?

Windows pc  δεν έχω οπότε ότι γίνει θα γίνει από  mac ..

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .

Δημήτρης .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα πριν λίγο καιρό  είχα ένα θεματάκι με το λάπτοπ που είχε  windows  και δεν έκανε μπουκάρισμα γιατί έβγαζε κάποιο σφάλμα  ο δίσκος ..

Έχω αγοράσει μια θήκη για να βάλω τον δίσκο μέσα και ως εξωτερικός δίσκος πλέον να μπορέσει να διαβαστεί από το  macbook  και να ανακτήσω αρχεία .. 

Το θέμα είναι ότι τα αρχεία τα διαβάζει.. δείχνει δηλαδή την θέση του στον δίσκο άλλα όταν πατάω να ανήκει κάποια εικόνα αργεί πάρα πολύ και τις περισσότερες φορές δεν καταφέρνει καν να την ανοίξει ..

Έχετε να προτείνετε κάποιον τρόπο κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθήσει με αυτό !?

Windows pc  δεν έχω οπότε ότι γίνει θα γίνει από  mac ..

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .

Δημήτρης .

Λογικά δεν τα διαβαζει λογο ασυμβατοτητας στο format των δισκων. Δοκιμασε το Tuxera NTFS

Όχι δε νομίζω πως φταίει αυτό. Το OS X διαβάζει μια χαρά δίσκους NTFS. Πρόγραμμα (πχ Paragon NTFS for Mac ή Tuxera NTFS)  χρειάζεται για να ΓΡΑΨΕΙ σε δίσκο NTFS.

Προφανώς το πρόβλημα είναι πως ο δίσκος έχει πρόβλημα. Ο Dhmhtrhsg2 λέει πως έβγαζε κάποιο σφάλμα πριν ακόμα τον βάλει στο Mac.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...