Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 καλησπέρα πριν λίγο καιρό είχα ένα θεματάκι με το λάπτοπ που είχε windows και δεν έκανε μπουκάρισμα γιατί έβγαζε κάποιο σφάλμα ο δίσκος .. Έχω αγοράσει μια θήκη για να βάλω τον δίσκο μέσα και ως εξωτερικός δίσκος πλέον να μπορέσει να διαβαστεί από το macbook και να ανακτήσω αρχεία .. Το θέμα είναι ότι τα αρχεία τα διαβάζει.. δείχνει δηλαδή την θέση του στον δίσκο άλλα όταν πατάω να ανήκει κάποια εικόνα αργεί πάρα πολύ και τις περισσότερες φορές δεν καταφέρνει καν να την ανοίξει .. Έχετε να προτείνετε κάποιον τρόπο κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθήσει με αυτό !? Windows pc δεν έχω οπότε ότι γίνει θα γίνει από mac .. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Δημήτρης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 καλησπέρα πριν λίγο καιρό είχα ένα θεματάκι με το λάπτοπ που είχε windows και δεν έκανε μπουκάρισμα γιατί έβγαζε κάποιο σφάλμα ο δίσκος .. Έχω αγοράσει μια θήκη για να βάλω τον δίσκο μέσα και ως εξωτερικός δίσκος πλέον να μπορέσει να διαβαστεί από το macbook και να ανακτήσω αρχεία .. Το θέμα είναι ότι τα αρχεία τα διαβάζει.. δείχνει δηλαδή την θέση του στον δίσκο άλλα όταν πατάω να ανήκει κάποια εικόνα αργεί πάρα πολύ και τις περισσότερες φορές δεν καταφέρνει καν να την ανοίξει .. Έχετε να προτείνετε κάποιον τρόπο κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθήσει με αυτό !? Windows pc δεν έχω οπότε ότι γίνει θα γίνει από mac .. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Δημήτρης . Λογικά δεν τα διαβαζει λογο ασυμβατοτητας στο format των δισκων. Δοκιμασε το Tuxera NTFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Όχι δε νομίζω πως φταίει αυτό. Το OS X διαβάζει μια χαρά δίσκους NTFS. Πρόγραμμα (πχ Paragon NTFS for Mac ή Tuxera NTFS) χρειάζεται για να ΓΡΑΨΕΙ σε δίσκο NTFS. Προφανώς το πρόβλημα είναι πως ο δίσκος έχει πρόβλημα. Ο Dhmhtrhsg2 λέει πως έβγαζε κάποιο σφάλμα πριν ακόμα τον βάλει στο Mac. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα