green gordon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Τα φαναρια νοικιαζονται,δεν μπορω εγω να παω να κατσω οπου γουσταρω να ζητιανεψω.Υπαρχει (συμβολαιο) με νοικι κανονικα το οποιο σε κεντρικα φαναρια ειναι μεγαλο.Μπιζνα μεγαλη αυτη και ποτε κανενας δεν εκανε τιποτα για να την τελειωσει. Κατα τα αλλα σε συγκεκριμενο φαναρι στη Μεσογειων ο (ενοικιαστης) απορος πινει καθε πρωι φραπε αγορασμενο και καθε μεσημερι σουβλακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δυστυχώς όσο σκληρό και αν ακούγεται, ο μοναδικός τρόπος να εξαλειφθεί η εκμετάλλευση ανθρώπων (και ιδιαίτερα παιδιών και αναπήρων) που οδηγούνται στην επαιτεία από κάποιους που αποκομίζουν μέσω αυτής της βάρβαρης εκμετάλλευσης σημαντικά ποσά είναι να μην δίνουμε ποτέ χρήματα σε επαίτες. Όσο υπάρχουν έσοδα σε αυτή την βιομηχανία τόσο θα υπάρχει επαιτεία και εκμετάλλευση. Σε άλλες χώρες η επαιτεία είναι παράνομη (ενδεχομένως και εδώ αλλά ξέρουμε πως είναι οι νόμοι εδώ) και πρόβλημα δεν έχει μόνο ο επαίτης αλλά και αυτός που θα δώσει στον επαίτη. Πρέπει κάποια στιγμή και η πολιτεία να επέμβει, είναι άθλιο καθημερινά τόσα βρέφη και παιδιά προσχολικής ηλικίας να βρίσκονται στους δρόμους εξαιτίας κάποιων που τους εκμεταλλεύονται σαν πηγές εσόδων. Στον ηλεκτρικό ειδικά η κατάσταση έχει ξεφύγει. Κάνεις διαδρομή 7 στάσεις και πετυχαίνεις 5 διαφορετικούς. Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες επαιτών όπως οι ναρκομανείς, οι ελεύθεροι επαγγελματίες (με την έννοια ότι το έχουν σαν επάγγελμα αλλά χωρίς να τους εκμεταλλεύεται κάποιος). Θεωρώ πως ούτε σε αυτούς πρέπει κάποιος να δίνει χρήματα για να βοηθάει κάποιον να πάρει την δόση του ή να του δίνει το κίνητρο να συνεχίζει να επαιτεί κατ επάγγελμα. Σε ναρκομανείς ή σε όποιον πει ότι πεινάει χίλιες φορές καλύτερα μια τυρόπιτα, ένα κρουασάν , ένα καρβέλι ψωμί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σε φανάρια, πεζοδρόμια και ΜΜΜ δεν δίνω ποτέ. Άπειρες φορές βλέπω τον άλλον να αφήνει την πατερίτσα και να περπατάει κανονικότατα. Στους ναρκομανείς γιατί να δώσω; Μήπως να τους στρώσω και με ροδοπέταλα τον δρόμο για την πρέζα; Και όσον αφορά τα γυφτάκια, μην ξεγελιέστε, ΔΕΝ πεινάνε. Απλά μ'αυτόν τον τρόπο αυξάνουν λίγο ακόμα τα χρήματα της φαμίλιας τους. Έχετε δει ποτέ από κοντά σπίτια γύφτων; Μόνο τα χαλιά που έχουν θα κάνουν την Μιραράκη να δακρύσει. Βάλτε μαζί και όλα τα χρυσαφικά. Χαχαχ ακόμα και αυτοί που είναι σε τσαντίρια ζουν με επιδόματα του κράτους ένα σωρό. Πιο πολλά χρήματα από μας έχουν. Οπότε όταν θέλω να βοηθήσω, γνωρίζω 2-3 πολύ φτωχές οικογένειες και δίνω ρούχα, παπούτσια κλπ στα κορίτσια τους κάθε χρόνο. Και τρόφιμα πάλι από κοντά. Μέσω εκκλησίας και οργανισμών/φορέων δεν εμπιστεύομαι ότι αυτά που θα δώσω θα φτάσουν στα άτομα που έχουν ανάγκη... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σε φανάρια, πεζοδρόμια και ΜΜΜ δεν δίνω ποτέ. Άπειρες φορές βλέπω τον άλλον να αφήνει την πατερίτσα και να περπατάει κανονικότατα. Στους ναρκομανείς γιατί να δώσω; Μήπως να τους στρώσω και με ροδοπέταλα τον δρόμο για την πρέζα; Και όσον αφορά τα γυφτάκια, μην ξεγελιέστε, ΔΕΝ πεινάνε. Απλά μ'αυτόν τον τρόπο αυξάνουν λίγο ακόμα τα χρήματα της φαμίλιας τους. Έχετε δει ποτέ από κοντά σπίτια γύφτων; Μόνο τα χαλιά που έχουν θα κάνουν την Μιραράκη να δακρύσει. Βάλτε μαζί και όλα τα χρυσαφικά. Χαχαχ ακόμα και αυτοί που είναι σε τσαντίρια ζουν με επιδόματα του κράτους ένα σωρό. Πιο πολλά χρήματα από μας έχουν. Οπότε όταν θέλω να βοηθήσω, γνωρίζω 2-3 πολύ φτωχές οικογένειες και δίνω ρούχα, παπούτσια κλπ στα κορίτσια τους κάθε χρόνο. Και τρόφιμα πάλι από κοντά. Μέσω εκκλησίας και οργανισμών/φορέων δεν εμπιστεύομαι ότι αυτά που θα δώσω θα φτάσουν στα άτομα που έχουν ανάγκη... Είχα δουλέψει περιορισμένου χρόνου σε ΔΥ και έτυχε να πάμε σε κατσιβελοχώρι στην Μακεδονία για κάποια υπόθεση. Οι περισσότεροι τύποι είχαν 5-10.000€ πράματα μέσα στο σπίτι,το οποίο από την άλλη μύριζε κάτουρο και σαπίλα,και 2 BMW έξω.Όλα από τις επιδοτήσεις,τα ναρκοευρά και τις λοιπές παρανομίες. Κάποτε στο ΚΤΕΛ ήταν μια κατσιβελο-"φαμίλια" με την γρια(μάνα; γιαγιά; απλή προαγωγός να είναι η "δασκάλα" και τα 2 παιδιά(αγόρι-κορίτσι) να είναι οι hitters.Κάθε εβδομάδα που πήγαινα στο "χωριό" μου τους πετύχαινα. Ειλικρινά στα 4 χρόνια τους είδα να πάνε από φτωχομπινέδες-αρχάριους σε επαγγελματίες με νορμάλ ρούχα(μάλιστα το αγόρι είχε καλύτερα τζιν από εμένα τον φοιτητή..).Κάθε λίγους μήνες είχαν άλλη ιστορία και όταν πρεζόνια έκαμαν το λάθος να ζητιανεύουν μέσα στην περιοχή τους,όλως περιέργως κάτι άλλοι κατσίβελοι τους αναλάμβαναν.. Όταν τα 2 παιδιά έφτασαν εφηβεία πήραν την δουλειά άλλα. Έτσι ποτέ σε κανέναν στο δρόμο.Μέσω της μάνας,που ξέρει κάποια άτομα που το χρειάζονται, έχω δώσει,ειδάλλως σε κανέναν,προτιμώ να τα πετάξω παρά να τα δώσω στα λαμόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Βασικά άλλο γύφτοι και άλλο τσιγγάνοι... Οι γύφτοι δεν έχουν λεφτά, χρυσό κλπ.. την βγάζουν πέρα με ότι βρουν... κλέβουν χαλκό από καλώδια και το πουλάνε, ζητιανεύουν, παίρνουν κανένα επίδομα για να πηγαίνουν τα παιδιά τους σχολείο, πουλάνε ότι βρουν (κλεμμένα λαχανικά)... πλούσιοι πάντως δεν είναι... Όχι ότι αλλάζει κάτι φυσικά.... έχουν επιλέξει σαν φυλή να ζουν έτσι αφού αδιαφορούν πλήρως να μορφωθούν, να βρουν δουλειές και να γίνουν μέρος της υπόλοιπης κοινωνίας. (Βέβαια υπάρχει έναν φαύλος κύκλος που οι μεγάλοι κάνουν τα παιδιά τους σαν τους εαυτούς τους και έτσι τα μικρά παιδιά που δεν φταίνε σε κάτι έχουν προδιαγεγραμμένο το μέλλον τους χωρίς να μπορούν να ξεφύγουν από αυτό.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Βασικά άλλο γύφτοι και άλλο τσιγγάνοι... Οι γύφτοι δεν έχουν λεφτά, χρυσό κλπ.. την βγάζουν πέρα με ότι βρουν... κλέβουν χαλκό από καλώδια και το πουλάνε, ζητιανεύουν, παίρνουν κανένα επίδομα για να πηγαίνουν τα παιδιά τους σχολείο, πουλάνε ότι βρουν (κλεμμένα λαχανικά)... πλούσιοι πάντως δεν είναι... Όχι ότι αλλάζει κάτι φυσικά.... έχουν επιλέξει σαν φυλή να ζουν έτσι αφού αδιαφορούν πλήρως να μορφωθούν, να βρουν δουλειές και να γίνουν μέρος της υπόλοιπης κοινωνίας. (Βέβαια υπάρχει έναν φαύλος κύκλος που οι μεγάλοι κάνουν τα παιδιά τους σαν τους εαυτούς τους και έτσι τα μικρά παιδιά που δεν φταίνε σε κάτι έχουν προδιαγεγραμμένο το μέλλον τους χωρίς να μπορούν να ξεφύγουν από αυτό.) Όπως και να τους πεις,κατσίβελους,γύφτους,τσιγγάνους,αθίγγανους κ.ο.κ., το θέμα είναι ότι οι άσχημες ομοιότητες στον "πολιτισμό" τους είναι τόσες που όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες. Πραγματικά τέτοια οργανωμένη παιδική εκμετάλλευση δεν έχω δει σε άλλο φύλο/λαό και είναι το κύριο κατάπτυστο χαρακτηριστικών όλων(που έχω δει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πριν μερικά χρόνια κυκλοφορούσε στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς ένας εύσωμος γέρος γύρω στα 65-70, ο οποίος περπατούσε με μία πατερίτσα και κούτσαινε από το ένα πόδι. Γυρνούσε από τραπέζι σε τραπέζι όλες τις καφετέριες του πεζόδρομου και ζητούσε από τον κόσμο να τον λυπηθεί για την αναπηρία του και να αγοράσει ένα από τα στυλό που πουλούσε. Μιά μέρα, καθώς ανηφόριζα προς τον πεζόδρομο τον πετυχαίνω να κατηφορίζει προς την παραλία, με την πατερίτσα στον ώμο και βήμα γρήγορο. Βιαζόταν, φαίνεται, να πάει στις καφετέριες της Αρετσούς. Όχι ότι έδινα ποτέ χρήματα σε ζητιάνους, αλλά καμιά φορά με έπιαναν τήψεις. Από τη στιγμή που είδα αυτό το περιστατικό, ούτε τήψεις νιώθω ούτε τίποτα. Κανά δυο οικογένειες στη γειτονιά που ξέρουμε ότι όντως έχουν πρόβλημα, στη χάση και στη φέξη τους πάμε κανένα πακέτο μακαρόνια, λίγο λάδι και κανένα κοτόπουλο να φάνε. Bonus: Φέτος, έχει κάνει την εμφάνιση του ένας άλλος κύριος στον πεζόδρομο, γύρω στα 60, με κλασική κουμαρόφατσα, ο οποίος ζητάει να αγοράσεις από αυτόν ένα μολύβι. Μια μέρα παρατήρησα ότι τα μολύβια που πουλάει είναι τα @wokr του Πλαισίου. Ε όχι ρε μεγάλε να σου δόσω λεφτά και να μου δόσεις @work μολύβι. Καλύτερα να τα πετάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Kι εσυ κατα των ελληνων μαλλον αν κρινω απο τη ευκολια που πετας τον χαρακτηρισμο. Ποια ευκολία βρε αχαρακτήριστε. Ο άλλος κρίνει το που θα δώσει λεφτά με βάση μόνο την εθνικότητα και το χρώμα...αν δεν ειναι αυτό ο ορισμός του ρατσισμού τότε τι στο διάολο είναι! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πρόσφατα είδα έναν παλιό γνωστό μου σε άθλια κατάσταση να ζητάει χρήματα από τον κόσμο, πριν λίγα χρόνια είχε μια χαρά επιχείρηση και ξοδευε ένα μηνιατικο την βραδιά στα μπουζούκια, με αναγνώρισε και κλασικά μου ζήτησε χρήματα, είδα και έπαθα να τον ξεφορτωθω, ένιωσα άσχημα αλλά έτσι είναι η ζωή, για την εισαγωμενη επαιτεια δεν είναι τυχαίο ότι στις περιόδους των εορτών γεμιζε η πόλη και προφανώς πρόκειται για κάτι οργανωμένο, τελευταία βλέπω αρκετούς νεαρούς που πουλάνε διάφορα για προγράμματα απεξάρτησης κλπ, δεν έχω κάποιο θέμα με αυτό αλλά με την θρασυτητα τους εάν δεν πάρεις κάτι, σου λένε λεφτά για κινητό έχεις για τσιγάρα έχεις για αυτό που πουλάω δεν έχεις; ακόμη μια παθογενεια της κοινωνίας μας με την πολιτεία για ακόμη μια φορά απουσα. Αυτό έχει παραγίνει! Όπως και αυτοί που είναι και καλά από διάφορες οργανώσεις στυλ χαμόγελο του παιδιού κλπ. Όλα ψέματα! Την άλλη φορά ήρθαν στη δουλειά κάτι φοιτητές που θέλανε λεφτά (πουλούσαν κάτι συμβολικό) για να πάνε εκδρομή!!! Ό,τι να 'ναι ο καθένας...παλιά έδινα, τώρα πλέον δεν Επίσης, μην είστε τόσο ρατσιστές με τους γύφτους ρε σεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Zio, στα δυτικά αλλά και σε άλλες περιοχές που μένουν πολλοί γύφτοι, είναι συχνό φαινόμενο να κλεβουν σπιτια, αυτοκίνητα, μεταλλα απο το δρομο (σχαρες, καλωδια, κλπ) και η αστυνομία δεν κάνει ποτέ τίποτα γιατί είναι άγραφος νόμος πως οι γύφτοι είναι "untouchable". Ε, δεν θα τους χαρισουμε και λεφτα κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αυτό έχει παραγίνει! Όπως και αυτοί που είναι και καλά από διάφορες οργανώσεις στυλ χαμόγελο του παιδιού κλπ. Όλα ψέματα! Την άλλη φορά ήρθαν στη δουλειά κάτι φοιτητές που θέλανε λεφτά (πουλούσαν κάτι συμβολικό) για να πάνε εκδρομή!!! Ό,τι να 'ναι ο καθένας...παλιά έδινα, τώρα πλέον δεν Επίσης, μην είστε τόσο ρατσιστές με τους γύφτους ρε σεις Άδερφε, πριν απο 3-4 μέρες ήρθε ένα παλικαράκι 15-16 χρονών με τρύπιες φλέβες, και πουλούσε "λαχνούς" (απλά εκτυπωμένα χαρτια δηλαδή, που έγραφες το τηλέφωνο σου, πλήρωνες 15 ευρά και "σε ενημέρωναν") από τον "Σύλλογο Τριτοβάθμιας Μόρφωσης" (sic), ως αντίτιμο για να τον περάσουν στην τάξη για να "μην μείνω στην ίδια τάξη ο καημένος και στεναχωρήσω των ασθενικό πατέρα μου και την μανούλα που με βλέπει απο ψηλά" κλπ μπαρούφες. Δεν είναι μόνο η κακή πράξη και η απάτη του τζάνκυ, είναι και ότι μας περνάνε για εντελώς μαλακοβιόλιδες ναούμε λες και τρώμε κουτόχορτο. Αλλα για τη δόση, πετάνε το κατεβατό του "αδικημενου απ τη ζωή" και άμα πιάσει. Zio, στα δυτικά αλλά και σε άλλες περιοχές που μένουν πολλοί γύφτοι, είναι συχνό φαινόμενο να κλεβουν σπιτια, αυτοκίνητα, μεταλλα απο το δρομο (σχαρες, καλωδια, κλπ) και η αστυνομία δεν κάνει ποτέ τίποτα γιατί είναι άγραφος νόμος πως οι γύφτοι είναι "untouchable". Ε, δεν θα τους χαρισουμε και λεφτα κιόλας. Μαλάκες είναι, φωτιά στις παράγκες ολονών των παράσιτων. Και δεν είμαι ρατσιστής κατά της εθνικότητάς των Ρομά και των λοιπών, είμαι ρατσιστής κατά του τρόπου ζωής κάθε σιχαμένου τζαμπατζή-πίθηκα χωριάτη και οικιοθελώς αμόρφωτου που ζει εις βάρος των συμπολιτών, του κράτους και της κοινωνίας στην οποία ζει ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, χρώματος, εθνικότητας κλπ. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Like για το παρακάτω Μαλάκες είναι, φωτιά στις παράγκες ολονών των παράσιτων. Και δεν είμαι ρατσιστής κατά της εθνικότητάς των Ρομά και των λοιπών, είμαι ρατσιστής κατά του τρόπου ζωής κάθε σιχαμένου τζαμπατζή-πίθηκα χωριάτη και οικιοθελώς αμόρφωτου που ζει εις βάρος των συμπολιτών, του κράτους και της κοινωνίας στην οποία ζει ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, χρώματος, εθνικότητας κλπ. Και δεν πάτε να λέτε οι υπόλοιποι ό,τι θέλετε. Αυτό ακριβώς. Τα είπε όλα το παληκάρι σε δυο αράδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μεγάλο θέμα. Προσωπικά μου έρχοντε στο γραφείο διάφοροι , απο διάφορες οργανώσεις , και τους στέλνω στον αγύριστο. Καμια φορά δίνω στα παιδιά του ΟΚΑΝΑ , που ξέρω ότι είναι πρώην πρεζόνια και προσπαθούν να ζήσουν. Εκεί έχω μια ευαισθησία στα παιδάκια πραγματικά. Έξω απο τον Σκλαβενίτη , ένα παιδάκι τα Χριστούγεννα , με έκανε να κλαψω ! 5-6 χρονών παιδάκι , κανονικό , ούτε γυφτάκι ούτε τίποτε , με μια μάνα πολυ κανονική , ούτε γύφτισα ούτε τσιγγάνα ούτε τίποτε , σαν και μας , απλή καθημερινή , ήρθε με ένα τενεκεδάκι και μου λέει : " Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ? " Του πιάνω κουβέντα , και πιάνω κουβέντα και στην μάνα του. Απολυμένη καθαρίστρια , και ο άντρας της ήτανε οικοδόμος που δεν έχει πλέον δουλειά. Μπήκα μέσα , αγόρασα κρέας και τους το έδωσα.Με ευχαριστήσανε απο τα βάθη της καρδιάς τους. Η φιλανθρωπία δεν είναι μαγκιά. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΧΗ ! Του στυλ μα αν δεν τον βοηθήσω είναι κρίμα κλπ κλπ! Η φιλανθρωπία είναι η ψυχική ανάγκη του ανθρώπου , η ανάγκη του να προσφέρει , η ανάγκη του να δώσει αγάπη μη περιμένοντας τίποτε σε αντάλλαγμα. Προσωπικά πιστέυω σε ένα γνωμικό του Καζαντζάκη : Ν’ αγαπάς την ευθύνηνα λες εγώ, εγώ μονάχος μουθα σώσω τον κόσμο.Αν χαθεί, εγώ θα φταίω Δηλαδή , εάν υπάρχει έστω και ένα παιδάκι που πεινάει , έχω ΚΑΙ εγώ ευθύνη ! Απο την άλλη , αυτή την ευθύνη , δεν επιτρέπω να την καπουλεύεται ο καθένας. Για αυτό μπορεί να δώσω 100 Ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού , χωρίς να ξέρει κανείς τίπιοτε , αλλά αν έρθει κάποιος απο την όποια νάναι οργάνωση αμφιβόλου προέλευσης θα τον διώξω. Επίσης , στα φανάρια , γίνεται ο απόλυτος βιασμός της καλοσύνης μου, φαντάζομαι σε πολλούς! Προσωπικά πρέπει να μου αγγίξει ο άλλος τις ευαίσθητες χορδές μου για να τον βοηθήσω , που όσο μεγαλώνω , γίνονται (ευτυχώς) όλο και λιγότερο ευαίσθητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν δίνω ποτέ τίποτα σε επαίτες, επειδή: 1) Δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν κατάφορα, και 2) Ούτε θα ζητούσα ούτε θα δεχόμουν ποτέ ελεημοσύνη, όσο χαμηλά και να έπεφτα. Θα προτιμούσα να κάνω οποιαδήποτε δουλειά, όσο άσχημη και να είναι, αντί να ζω σαν παράσιτο της κοινωνίας, όπως αυτοί που βλέπουμε καθημερινά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ποτε σε κανεναν εχω δει με τα ματια μου να βγαινουν απο βανακι καμια δεκαρια και να πιανουν ποστα....το λυπηρο ειναι οτι υπαρχουν ατομα με μεγαλη αναγκη κ παιρνει κ αυτους η μπαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα