Προς το περιεχόμενο

Επαίτες, φτώχεια και ζητιανιά

Tragic!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είπαμε

Mλπα μπλα μπλα.

επιχειρημα οχι αστεια .

πρωτα ο Ελληνας

η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες.

Λες να με πιανει ο αντιρατσιστικος;

μα εγω σε καταλαβα τι μερος του λογου εισαι και για αυτο σου απαντησα για να εκδηλωθεις τοξοβολε.

κοιτα να βρεις κανα συσσιτιο μυαλου .

Τα δύο τρίτα του έθνους μας είναι εκτός Ελλάδας, θέλω να δω τι θα λέτε αν ανταλλάξουμε όλους αυτούς με τα 2,3,4 δεν ξέρω πόσους μετανάστες,πρόσφυγες, λάθρο( ή όπως  αλλιώς τους λέτε) έχουμε.Η μήπως εμείς μπορούμε να επιβαρύνουμε τις ξένες οικονομίες και οι άλλοι όχι;

Αφήστε αυτές τις παπάτζες, αναγνωρίστε τα πραγματικά προβλήματα,αναγνωρίστε ποιοι τα δημιούργησαν και αφήστε αυτούς που δεν σας ενοχλούν στην ησυχία τους , έχουμε χορτάσει από τζάμπα μάγκες.

Ναι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και για τα προβλήματά της φταίνε επίσης οι Έλληνες (κάποιοι από αυτούς, αλλά και οι υπόλοιποι που τους ψήφιζαν και κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι αλλά σκέψου να μην έκαναν ούτε αυτές τις δωρεές και να περιορίζονταν στο ξέπλυμα και τη φοροδιαφυγη. :-D

Τότε θα έμπαιναν μέσα πανηγυρικά αλά Τσοχατζόπουλος, γι αυτό και δεν περιορίζονται εκεί :D

Ωραία ρε φίλε είμαι αν το θέτεις έτσι είμαι αλλά θα στο θέσω αλλιώς...Η μητέρα σου πρώτα θα κοιτάξει να ταΐσει εσένα και μετά τον γείτονα. Γιατί τα λεφτά που θα δώσω σε κάποιον ο οποίος για τους χ,ψ λόγους ήρθε στην χώρα μου παράνομα ή μη παρά σε έναν Έλληνα τον οποίον μέχρι χθες μπορεί να είχε μία καλύτερη ζωή αλλά η κρίση τον έριξε στους δρόμους ψάχνοντας από περαστικούς κάποια ψίχουλα. Γιατί να δώσω 1€ σε μία μητέρα ρομά με ένα μωρό στην αγκαλιά (που δεν είναι μία είναι εκατοντάδες) και να μην ξέρω που θα πάνε (βλέπε ρομα με κάμπριο,βίλες) παρά σε μία μητέρα η οποία δουλεύει καθαρίστρια ή την οποιαδήποτε δουλειά για να τα βγάλει πέρα με φόρους,χαράτσια κτλπ(Βλέπεις οι ρομά κτλπ δεν πληρώνουν τους ίδιους φόρους αλλά θεωρούνται φτωχοί πληρώνοντας πολύ λιγότερα από εμάς) Δεν θέλω να σου πω πως εμείς οι Έλληνες είμαστε οι καλοί και οι άλλοι κακοί απλά για εμένα προτιμώ το ευρώ που θα έδινα για καφέ να το δώσω σε κάποιον τον οποίο μπορεί να τον ήξερα παρά σε κάποιον άλλον... 

Χρυσαυγίτικο παραλήρημα; Εν τω μεταξύ αυτό θες να πεις αλλα τέλος πάντων, το ότι συγκρίνεις τη σχέση μιας μάνας με το παιδί της σε αντίθεση με αυτήν που έχει με τον γείτονα, με τη σχέση ενός ανθρώπου με έναν άλλο άγνωστο άνθρωπο, που κριτήριο του αν ο δεύτερος έχει ανάγκη να λάβει τροφή, ένδυση ή οτιδήποτε άλλο είναι το να εκσπερμάτωσαν οι πατεράδες τους στην ίδια γεωγραφική περιοχή, είναι γελοιοδέστατο, ευτελές και κίνητρο για να συνειδητοποιήσεις τι είπες, τα βαφτείς μπλε και να πέσεις στη θάλασσα με μια πέτρα στο λαιμό.

Δουλεμένα μου λεφτά δε θα έδινα ούτε στη μάνα μου αν δεν τα είχε πραγματικά ανάγκη και απλά ήθελε χρήμα για τον χαβαλέ της ή να πάει στα μπουζούκια που λεει ο λόγος. Δυστυχώς, δεν ξέρεις ΠΟΤΕ αν ο κάθε τυχαίος στο δρόμο, έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανάγκη.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κανουν, και πολλα μαζι, οι τσιγγανες/ρομα, αφου δεν εχουν να τα θρεψουν.

Με το να έχουν παιδιά εισπράττουν οικογενειακά επιδόματα και επιβιώνουν.

Με το να έχουν παιδιά εισπράττουν οικογενειακά επιδόματα και επιβιώνουν.

+ οτι παίρνουν επίδομα να πάνε τα παιδιά στο σχολείο κ άλλα πολλά (χίλιες φορές να τα διναν σε μετανάστες αυτά τα λεφτά)

:devil:

Αρχίσαμε τα βίντεο τώρα; Αδερφέ, άσε τις αμερικανιές και δες εδώ τα δικά μας.

ΘΑΥΜΑ!!!!! ΘΑΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία ρε φίλε είμαι αν το θέτεις έτσι είμαι αλλά θα στο θέσω αλλιώς...Η μητέρα σου πρώτα θα κοιτάξει να ταΐσει εσένα και μετά τον γείτονα. Γιατί τα λεφτά που θα δώσω σε κάποιον ο οποίος για τους χ,ψ λόγους ήρθε στην χώρα μου παράνομα ή μη παρά σε έναν Έλληνα τον οποίον μέχρι χθες μπορεί να είχε μία καλύτερη ζωή αλλά η κρίση τον έριξε στους δρόμους ψάχνοντας από περαστικούς κάποια ψίχουλα. Γιατί να δώσω 1€ σε μία μητέρα ρομά με ένα μωρό στην αγκαλιά (που δεν είναι μία είναι εκατοντάδες) και να μην ξέρω που θα πάνε (βλέπε ρομα με κάμπριο,βίλες) παρά σε μία μητέρα η οποία δουλεύει καθαρίστρια ή την οποιαδήποτε δουλειά για να τα βγάλει πέρα με φόρους,χαράτσια κτλπ(Βλέπεις οι ρομά κτλπ δεν πληρώνουν τους ίδιους φόρους αλλά θεωρούνται φτωχοί πληρώνοντας πολύ λιγότερα από εμάς) Δεν θέλω να σου πω πως εμείς οι Έλληνες είμαστε οι καλοί και οι άλλοι κακοί απλά για εμένα προτιμώ το ευρώ που θα έδινα για καφέ να το δώσω σε κάποιον τον οποίο μπορεί να τον ήξερα παρά σε κάποιον άλλον... 

Άκυρο το παράδειγμα γιατί συγκρίνεις μητρικές σχέσεις (μητέρα - παιδί) με σχέσεις μεταξύ αγνώστων. Είτε αυτός που ζητιανεύει είναι έλληνας είτε μη έλληνας παραμένει άγνωστος ως προς εσένα. Αν στον άγνωστο τώρα βάλεις την ταμπέλα εθνικότητα, χρώμα δέρματος, ομοιότητες φάτσας, εκεί υπεισέρχεται ο ρατσισμός. Εννοείται μια μητέρα οτι πρώτα θα κοιτάξει να δώσει τροφή στο παιδί της και μετά στο άγνωστο παιδί, αν δει όμως δυο άγνωστα παιδιά ένα λευκό και ένα μαύρο και δώσει τροφή στο λευκό γιατί το μαύρο της ξίνισε εκεί είναι ρατσισμός.

Mλπα μπλα μπλα.

επιχειρημα οχι αστεια .

πρωτα ο ελληνας

η Ελλαδα ανηκει στους ελληνες.

Λες να με πιανει ο αντιρατσιστικος;

2j10q6h.jpg

• Like 3

Άκυρο το παράδειγμα γιατί συγκρίσεις μητρικές σχέσεις (μητέρα - παιδί) με σχέσεις μεταξύ αγνώστων. Είτε αυτός που ζητιανεύει είναι Έλληνας είτε μη Έλληνας παραμένει άγνωστος ως προς εσένα. Αν στον άγνωστο τώρα βάλεις την ταμπέλα εθνικότητα, χρώμα δέρματος, ομοιότητες φάτσας, εκεί υπεισέρχεται ο ρατσισμός. Εννοείται μια μητέρα ότι πρώτα θα κοιτάξει να δώσει τροφή στο παιδί της και μετά στο άγνωστο παιδί, αν δει όμως δυο άγνωστα παιδιά ένα λευκό και ένα μαύρο και δώσει τροφή στο λευκό γιατί το μαύρο της ξίνισε εκεί είναι ρατσισμός.

Κοίτα αδελφέ δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί με κούρασε απλά πολύ εύκολα βάζετε την ταμπέλα του ρατσιστή σε ανθρώπους που κοιτάνε να βοηθήσουν πρώτα ανθρώπους της ίδιας εθνικότητας και μετά τους υπόλοιπους. Δεν είπα να μην τους βοηθήσουμε(ο κάθε ένας με τον τρόπο του) αλλά για την προσωπική μου άποψη βοηθάω πρώτα τους Έλληνες. Την μητέρα εννοώ μεταφορικά την Ελλάδα και τα παιδιά τον πληθυσμό της. Τέλος πάντων δεν έχει καμία σημασία να το συνεχίσουμε γιατί το μόνο που χάνουμε είναι χρόνο. Κανείς μας δεν θα αλλάξει άποψη.

Άκυρο το παράδειγμα γιατί συγκρίσεις μητρικές σχέσεις (μητέρα - παιδί) με σχέσεις μεταξύ αγνώστων. Είτε αυτός που ζητιανεύει είναι Έλληνας είτε μη Έλληνας παραμένει άγνωστος ως προς εσένα. Αν στον άγνωστο τώρα βάλεις την ταμπέλα εθνικότητα, χρώμα δέρματος, ομοιότητες φάτσας, εκεί υπεισέρχεται ο ρατσισμός. Εννοείται μια μητέρα ότι πρώτα θα κοιτάξει να δώσει τροφή στο παιδί της και μετά στο άγνωστο παιδί, αν δει όμως δυο άγνωστα παιδιά ένα λευκό και ένα μαύρο και δώσει τροφή στο λευκό γιατί το μαύρο της ξίνισε εκεί είναι ρατσισμός.

Κοίτα αδελφέ δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί με κούρασε απλά πολύ εύκολα βάζετε την ταμπέλα του ρατσιστή σε ανθρώπους που κοιτάνε να βοηθήσουν πρώτα ανθρώπους της ίδιας εθνικότητας και μετά τους υπόλοιπους. Δεν είπα να μην τους βοηθήσουμε(ο κάθε ένας με τον τρόπο του) αλλά για την προσωπική μου άποψη βοηθάω πρώτα τους Έλληνες. Την μητέρα εννοώ μεταφορικά την Ελλάδα και τα παιδιά τον πληθυσμό της. Τέλος πάντων δεν έχει καμία σημασία να το συνεχίσουμε γιατί το μόνο που χάνουμε είναι χρόνο. Κανείς μας δεν θα αλλάξει άποψη.

Μακάρι να πας σε άλλη χώρα με (υπ)ανθρώπους να πρεσβεύουν τα ίδια πιστεύω και να έχουν τις ίδιες αντιλήψεις με εσένα. Τελευταίος ο "ξένος" δηλαδή. Για να σε δω σε μια μη ευνοϊκή για πάρτη σου κατάσταση όπου αντιστρέφονται οι ρόλοι, αιλοινα έ αιλοινα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...