Alex-V Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλησπερα. Μια μητρικη που εχω εχει μονο μια υποδοχη 3pin για fan και θελω να βαλω αλλο ενα μπροστα 80mm. Θελω ομως να ειναι με molex μιας και δεν υπαρχη υποδοχη αλλη στη μητρικη. Αν γινεται απτο eshop. Δεν ξερω ομως ποιο ειναι με molex. Μπορει να μου πει καποιος ενα φθηνο και αποδοτικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μπορεις να παρεις ανταπτορα ξεχωρηστα. Συνηθως δε, ολα ερχονται με δικο τους ανταπτορα, τα scyth ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΛΙΝΚΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΓΜΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 http://www.e-shop.gr/antec-tricool-80mm-dbb-fan-p-PER.640120 Κατεληξα σε αυτο τι λες? Απλα δεν θα κατσω να μαντεψω ποιο fan εχει μεσα στην συσκευασια ανταπτορα χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Λιγο τσιμπημενο αλλα θα κανεις την δουλεια σου! Γιατι ομως οχι 12αρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δεν χωραει 120 στο case. Ειναι μονο για 80 κ γιαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα