Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!θα ήθελα πληροφορίες για τις δυνατότητες αναβάθμισης στο HP MINI 210-2100 που έχω.Αρχικά ενδιαφέρομαι για μνήμη ραμ,αυτο φοράει 1 gb.Και σε δεύτερο χρόνο αν μπορώ να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή και το σκληρό και γενικά τι μπορώ να κάνω για να αυξηθουν οι ταχύτητες γιατι ΣΕΡΝΕΤΑΙ!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα!θα ήθελα πληροφορίες για τις δυνατότητες αναβάθμισης στο HP MINI 210-2100 που έχω.Αρχικά ενδιαφέρομαι για μνήμη ραμ,αυτο φοράει 1 gb.Και σε δεύτερο χρόνο αν μπορώ να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή και το σκληρό και γενικά τι μπορώ να κάνω για να αυξηθουν οι ταχύτητες γιατι ΣΕΡΝΕΤΑΙ!

Ευχαριστώ!

Μπορείς να βάλεις ραμ (μέχρι 2gb χωρίς να είμαι σίγουρος) και έναν ssd. Το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα γιατί είναι έτσι κι αλλιώς πολύ αδύναμα τα netbook...Ίσως να έβαζες κάτι παραπάνω και να έπαιρνες ένα οικονομικό αξιοπρεπές λάπτοπ

Δημοσ.

Πούλα το και πάρε tablet

Έχεις να μου προτείνεις κάτι?Και πόσο να το πουλήσω,πόσο να πιάσει?και ποσο να κανει ενα αξιοπρεπες tablet?

Δημοσ.

Έχεις να μου προτείνεις κάτι?Και πόσο να το πουλήσω,πόσο να πιάσει?και ποσο να κανει ενα αξιοπρεπες tablet?

Για τι δουλειές το χρησιμοποιείς;

Εγώ θα πρότεινα λάπτοπ πάντως ή κάποιο windows tablet. Τα άλλα tablets δε νομίζω ότι μπορούν να αντικαταστήσουν έναν (έστω και αδύναμο) υπολογιστή

Δημοσ.

Για τι δουλειές το χρησιμοποιείς;

Εγώ θα πρότεινα λάπτοπ πάντως ή κάποιο windows tablet. Τα άλλα tablets δε νομίζω ότι μπορούν να αντικαταστήσουν έναν (έστω και αδύναμο) υπολογιστή

Το θέλω για σερφάρισμα κυρίως.

Δημοσ.

Λογικά δεν αξίζει να δώσεις χρήματα για να αναβαθμίσεις και RAM και επεξεργαστή και σκληρό. Καλύτερα μ' αυτά τα λεφτά να πάρεις laptop ή tablet όπως σου είπαν και τα παιδιά. Τι ποσό διαθέτεις;

Δημοσ.

Γενικά στα netbook δεν μπορείς να κάνεις και πολλά , και στο δικό μου μονο την ram άλλαξα αλλα κατα την γνώμη μου δεν αξίζει. Τώρα απο εκει και πέρα αν ενδιαφέρεσαι για φορητό υπολογιστή κάνε την ερώτηση σου εδώ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Δημοσ.

Ένας αξιοπρεπές οικονομικό λαπτοπ κοστίζει τουλάχιστον από 350 και πάνω(μην πω 400).Ένας οικονομικός ssd και 2 gb ram δεν ξεπερνάνε τα 90 ευρώ μαζί.

Ας υποθέσουμε ότι πουλάς το netbook για να πάρεις ένα άλλο laptop ή tablet,πόσο θεωρείς ότι θα πιάσει;; 100;;150;;; άντε στην καλύτερη να πιάσει ένα 200άρι και δεν ξέρεις καν αν το αγοράσει κανείς..Άρα θα πρέπει να τσοντάρεις από 200-250 και πάνω για πάρεις ένα καινούργιο.

Αν θες απλά να σερφάρεις τότε ναι σε συμφέρει να βάλεις έναν ssd και μια 2άρα ραμ, ειδάλλως θα πρέπει να δώσεις ένα σεβαστό ποσό για να πας σε κάτι καινούργιο γιατί αν σκέφτεσαι για λαπτοπ οικονομικό με celeron 2πύρινο ή με κανέναν Ε1 πάνω τότε θα είναι σαν να πετάς τα λεφτά σου.Επίσης ο ssd θα σου μείνει και θα μπορείς να τον βάλεις μελλοντικά και σε άλλο λαπτοπ άρα είναι μια επένδυση που θα πιάσει τόπο. 

Δημοσ.

Ένας αξιοπρεπές οικονομικό λαπτοπ κοστίζει τουλάχιστον από 350 και πάνω(μην πω 400).Ένας οικονομικός ssd και 2 gb ram δεν ξεπερνάνε τα 90 ευρώ μαζί.

Ας υποθέσουμε ότι πουλάς το netbook για να πάρεις ένα άλλο laptop ή tablet,πόσο θεωρείς ότι θα πιάσει;; 100;;150;;; άντε στην καλύτερη να πιάσει ένα 200άρι και δεν ξέρεις καν αν το αγοράσει κανείς..Άρα θα πρέπει να τσοντάρεις από 200-250 και πάνω για πάρεις ένα καινούργιο.

Αν θες απλά να σερφάρεις τότε ναι σε συμφέρει να βάλεις έναν ssd και μια 2άρα ραμ, ειδάλλως θα πρέπει να δώσεις ένα σεβαστό ποσό για να πας σε κάτι καινούργιο γιατί αν σκέφτεσαι για λαπτοπ οικονομικό με celeron 2πύρινο ή με κανέναν Ε1 πάνω τότε θα είναι σαν να πετάς τα λεφτά σου.Επίσης ο ssd θα σου μείνει και θα μπορείς να τον βάλεις μελλοντικά και σε άλλο λαπτοπ άρα είναι μια επένδυση που θα πιάσει τόπο. 

Πιστεύω ένα με Celeron και 4gb ram είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έχει...κι αργότερα βάζει εκεί έναν ssd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...