kathytherion Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εκανα factory format στο κινητο μου με σκοπο να σβησω καθετι περιττο και να το δωσω στον αδερφο μου.μετα το format ανοιγει κανονικα αλλα οταν βαζω τη σιμ μου ζηταει κωδικο ξεκλειδωματος που δεν ειναι το κλασσικο πιν και puk.το κινητο με λιγα λογια ειναι κλειδωμενο και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει με καρτα σιμ, οποτε το χουμε απλα για χρηση ιντερνετ.εχει ξανασυμβει στο παρελθον μετα απο φορματ, και το πηγα στο μαγαζι που το πηρα, και αυτοι το στειλαν αντιπροσωπεια και σε 2 ωρες το χα ετοιμο. τωρα, λογω εργασιας δεν μπορω να το παω εκει και ψαχνω τροπο μηπως το διορθωσω μονη μου να μην τρεχω..... καμια ιδεα τι μπορω να κανω?
dieccast Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Κάνε ξανά μια επαναφορά (αν δεν έκανες ήδη ) μπας και στρώσει! Πολύ κουλο πάντως!
kathytherion Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πως θα κανω επαναφορα?εχω ββσει τα αρχεια με το φορμαρισμα....
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καποια στιγμη εβαλες antitheft κωδικο... Εβαλες κωδικο σε περιπτωση που το κλεψουν να μην λειτουργει.... Μονο εκει παει το μυαλο μου...
kathytherion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αυτο δεν το εκανα στανταρ.βασικα το τηλεφωνο δεν το χω πειραξει, ουτε rom του εχω περασει.απλα εκανα factory format για να το παρει ο αδερφος μου σαν καινουριο και τωρα δεν υποστηριζει καμια σιμ.
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ποιο κινητο ειναι;;;γραψε ακριβως το μοντελο.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2082626 Δοκιμασε αυτο που περιγραφει ο τυπος εδω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα