Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Οι haswell κλοκάρουν με το turbo ανοιχτό, χωρίς αυτό δεν μπορεί να γίνει oc. Το έμαθα πρόσφατα και εγώ λόγω ότι φίλος πήγε σε 4690k και z97 pro gamer και μου είχε βγάλει το λάδι η μητρική που δεν κλόκαρε δίχως turbo, το τσεκάραμε και online και ναι θέλει turbo, αλλιώς stock και υπομονή . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 στην δικια μου μητρηκη κλοκαρω τον 4790κ με το turbo disable. πλακα πλακα λες να κανω κανενα λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Τι να σου πω φίλε μου δεν ξέρω πραγματικά. Να πω την αλήθεια μιας και δεν έχω haswell βαριέμαι να το ψάξω, απλά μπήκα στο τρυπάκι λόγω του συστήματος του φίλου με τον 4690k και η z97 pro gamer δεχόταν oc μόνο με turbo. Το κομμάτι που έχει παίζει μέχρι στιγμής με light oc στα 4.3 με 1.140 ρεύμα σούπερ σταθερός στο aida 64. Όταν πιάνει τα 4.3 με 1.140 το συγκεκριμένο κομμάτι το λες μέτριο η κακό για τα 4.3 πάντα ; Λέω για τα 4.3 μιας και άλλα κομμάτια παίζουν στα 4.3 με λιγότερο ρεύμα από τον i5 του παιδιού και πάνε ψηλότερα με μεγάλες απαιτήσεις στο ρεύμα. Ψηλότερα δεν δοκιμάσαμε λόγω της 212 evo. Μαξ θερμοκρασία με την evo 65 βαθμοί μετά από μία ώρα stress. Οι 65 βαθμοί είναι πολλοί για haswell, αν όχι να παίζει άνετα στα 4.4 που παίζει με 1.180v και μαξ θερμοκρασία τους 70 βαθμούς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 καλα μου φαινεται απο ρευμα. εμενα στα 4.3 με 1.1 ημουν σταθεροτατος. καλα ειναι 65 και το 70 καλο ειναι αν ειναι μαξ. αυτη την στιγμη ο δικος μου ειναι με 1.080 στα 4.2 με μαξ 53 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εσύ έχεις και την nepton 240m, είναι στα ίδια με h110i gtx και σαφώς φθηνότερη, θα του πω του φίλου να μείνει στα 4.3 για να είναι πιο safe από θερμοκρασίες γιατί έχουμε και καλοκαίρι και όλα παίζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 μα και πιο πανω δεν θα δει διαφορες. απο τα 4 στα 4.2 δεν ειχα διαφορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα