Προς το περιεχόμενο

overclock g3258

manolo0liss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά έχω το σύστημα της υπογραφής μου και έχω παει τον Pentium στα 4,2 με 1,3volt και είναι stable(28 ώρες aida) μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο να τον πάω 4,4 αλλά stable??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά έχω το σύστημα της υπογραφής μου και έχω παει τον Pentium στα 4,2 με 1,3volt και είναι stable(28 ώρες aida) μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο να τον πάω 4,4 αλλά stable??

Καλησπέρα..!! Αρχικά δες αν μπορείς να ρίξεις το volt κι να εισαι stable..!! Για να ανέβεις δε νομίζω οτι θα δεις καμιά τρελή διαφορά.!!

Έχω τρέξει όλα τα Bench απο 4.2-4.4 μηδαμηνές διαφορές.!!Και στα παιχνίδια το ίδιο!!

Δοκίμασε να τον πας στα 4.4 με 1.34-1.35 μη δώσεις παραπάνω ρεύμα.!!Δεν αξίζει.!! 

Εμένα στα 4.5 μπορεί να έτρεχα ώρες καποιο stress test να το περνουσε και σε βιντεο στο Youtbe να ετρωγα οθονη!!!Στα 4.4 σταθεροποιηθηκα στα 1.310v!!

καλησπέρα τον δικό μου τον τρέχω 4.5 με ρεύμα στα 1.321 σταθερά κάποια στιγμή τον είχα στα 4.7 με λίγο παραπάνω ρεύμα αλλα καμια διαφορα πάνω από 4 νομίζω στα παιχνίδια τουλάχιστον

• Like 1

καλησπέρα τον δικό μου τον τρέχω 4.5 με ρεύμα στα 1.321 σταθερά κάποια στιγμή τον είχα στα 4.7 με λίγο παραπάνω ρεύμα αλλα καμια διαφορα πάνω από 4 νομίζω στα παιχνίδια τουλάχιστον

Σωστός..!! 4-4.2 είναι το ιδανικό πιστεύω και για θερμοκρασίες και για τα ρευματα.!!!

Επισκέπτης

Παιδιά, στο stressing το AVX σας "πετάει" την τάση ψηλά ή κάτι δεν πάει καλά με τον δικό μου;

Επισκέπτης

Φίου, νόμιζα ότι κάτι πρόβλημα έχει η μητρική μου! :) Πάντως αν εξαιρέσεις το AVX, μπορείς να μιλάς για 100% stable;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μια ερωτηση παιδια. ενας φιλος μου αγορασε την asrock z97 extreme6 Και μεχρι να ερθει ο 4790κ του εδωσα εναν g3258 που εχω για δοκιμες. προσπαθησαμε να τον ανεβασουμε. απο τα 3.2 εβαλα το Multiplier στο 3.5 και απενεργοποιησα το turbo mode. για καποιο λογο η ταχυτητα δεν ανεβαινει και μενει στο 3.2 και το multi δειχνει 32 και το 35 διπλα ενω σε στρες δεν ανεβαινει.μονο αν ενεργοποιησω το turbo Και το βαλω στο 3.5 τοτε εχει ταχυτητα παει στο 3.5.

Τι γινεται? ο g3258 μονο ετσι μπορει να ανεβει? με τον 4790κ θα ανεβαινει με το Multiplier ή ειναι ετσι η μητρηκη  και ανεβαινει μονο με αυτο τον τροπο?

στα 1.314 βγαζει bluescreen

Αν εννοείς ότι το bluescreen error ήταν άμεσα σχετιζόμενο με τη σταθερότητα του συστήματος (όσον αφορά το κομμάτι του επεξεργαστή)

Τότε , είναι εξαιρετικά απίθανο (για να μήν πώ ότι το αποκλείω).

Να είναι full stable στα 1,315 ... και στα 1,314 να πετάει μπλέ οθόνες !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...