Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μετά το επιτυχημένο(για τα δικά μου δεδομένα) προτζεκτ το οποίο αποτέλεσε εισαγωγή για μένα στο cloud και στο backend προγραμματισμό, αναζητώ συνεργάτες/συν-προγραμματιστές/φίλους για το επόμενο μου εγχείρημα. 

Πρόκειται για ένα dating app. Καθαρό dating app, χωρίς να υπάρχει σεξουαλικό περιεχόμενο(βλέπε live- chat-with-me ή meet-hot-mammas-near-by) το οποίο θα διαφοροποιείται αρκετά από τα παραδοσιακά dating apps. 

Για αρχή θα είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα. Στα σχέδια είναι ανάλογα με την επισκεψιμότητα να επεκταθεί και σε 2η χώρα/γεωγραφική περιοχή/γλώσσα αλλά αυτό είναι λίγο μακριά.

Είμαστε 3(τρεις), εγώ που συνεισφέρω οικονομικά και στο backend, ένας έμπιστος φίλος που θα συνεισφέρει οικονομικά και ένα τρίτο άτομο που θα συμμετέχει αργότερα στο θέμα social media. Περιμένω απάντηση από ένα ακόμα φίλο μου που αν απαντήσει θετικά τότε θα έχουμε frontend υψηλής ποιότητας.

Αυτό που μας λείπει είναι ένας ή δυο mobile developer(s) και αυτό για 2 λόγους:

1) Δεν μπορώ να ασχοληθώ και με android/ios (τα κατέχω αρκετα καλά) διότι θέλω να αφοσιωθώ στο λειτουργικό κομμάτι δλδ backend και system admin.

2) Δεν μπορώ να συνεισφέρω +100Ε(appstore) ή/και Google Play μιας έχουν λήξει τα δικά μου εδώ και καιρό.

Μερικές πληροφορίες για το project(μια και ξεπέρασα το στάδιο του "δεν λεω τπτ γιατί φοβάμαι οτι θα μου κλέψουν την ιδέα)- Θα τα βρείτε συνημμένα πιο κάτω,τα έχω σε μορφή εικόνας για να μην είναι αναζητήσιμα

Τώρα αυτοί που θα βοηθήσουν/συνεργαστούν θα θέσουν ένα ερώτημα: Τι θα υπάρχει για μένα(χρήματα, θέση)

Θα σας πω τι ΔΕΝ θα κάνουμε:

• Δεν θα ψάξουμε για angel investors/3ους χρηματοδότες/ εκκολαπτήρια νέων επιχειρηματιών
  • Δεν θα έχουμε εταιρία/ΕΠΕ/startup με CEO, COO, CIO, CTO, CFO, CMO κτλ. Υπάρχει θέμα με τα έσοδα αλλά αυτό στην πορεία,δλδ αποδείξεις για το web κομμάτι μόνο και όχι στα in-app purchases.
  • Δεν βάζουμε πρωταρχικό στόχο την εισροή χιλιάδων ευρώ στις τσέπες μας και μετακόμιση στη silicon valley!!!

Αυτό που θα υπάρχει για τους μελλοντικούς συνεργάτες είναι μερίδιο(αν υπάρχουν έσοδα), ποσοστό που θα συμφωνηθεί αργότερα. 

Νομίζω πάνω κάτω καταλάβατε περί τίνος πρόκειται και φυσικά είμαι έτοιμος να απαντήσω σε ερωτήσεις.

Μια τελευταία παρατήρηση. Αξίζει το εγχείρημα? Ο χρόνος θα δείξει αλλά νομίζω πως ναι, μιας και φεύγει από τα συμβατικά dating apps(δεν είναι ούτε tinder ή περφεκτ ντειτ.τζι αρ ;) ) . Επίσης, το internet dating είναι στα hi του, πιστέψε με έχω κάνει το research μου.

Εν τέλει ψάχνουμε  mobile developers ή frontend σχεδιαστές (ανάλογα με την απάντηση του φίλου μου), με αίσθηση του όμορφου και minimal UI και να είναι (η να θέλουν να είναι ) εξοικειωμένοι με Parse, Firebase,json και φυσικά με όλα τα βασικά που απαιτεί η εκάστοτε πλατφόρμα(iOS/Android).

ΥΓ: Ξεκινάμε τέλη καλοκαιριού(με το φθινόπωρο) με έναρξη(launch) αρχές Δεκεμβρίου.

Αυτά, ελπίζω να έκανα ωραία παρουσίαση! :)

Φιλικά Θεόδωρος

post-262611-0-61590600-1435060944_thumb.png

post-262611-0-82277800-1435060953_thumb.png

post-262611-0-33415100-1435060962_thumb.png

post-262611-0-97160900-1435060968_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...