xrist0s4 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλησπερα,δεν εχω ιδεα απο i mac και mac λειτουργικο αλλα βλεπω πολλους στο χωρο μου και τους χρησιμοποιουνε..Ασχολουμε με τη φωτογραφια και επεξεργασια της επαγγελματικα και μιας και ειμαι σε περιοδο που θα αγορασω νεο υπολογιστη(σταθερο σκεφτομαι)θα ηθελα να με βοηθησετε και να μου πειτε για ποιο λογο να πηγαινα σε μακ?Δουλευω windows 7 ultimate(τωρα σε νεo λογικα θα εχει τα w10) Αυτος http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/146917-apple-imac-27%27-3.5q/16gb/1tb-fus/m290x αξιζει τα λεφτα του η με τα ιδια ας πουμε παιρνω καλυτερο σταθερο? Απλα θελω μεγαλη οθονη 25 κ πανω..Αυταααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ουτε κατα διανοια, με τοσα λευτα πας σε τρελο μηχανημα με windows και παιρνεις και μια τερατοοθονη και εισαι αρχοντας. Σε καμια περιπτωση iMac εκτος αν εχεις προβλημα χωρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ουτε κατα διανοια, με τοσα λευτα πας σε τρελο μηχανημα με windows και παιρνεις και μια τερατοοθονη και εισαι αρχοντας. Σε καμια περιπτωση iMac εκτος αν εχεις προβλημα χωρου Σαν λειτουργικο τα μακ ειναι πιο ευχρηστα? Τι παραπανω εχουν απ τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Σαν λειτουργικο τα μακ ειναι πιο ευχρηστα? Τι παραπανω εχουν απ τα windows? Εγω μπορω να πω οτι ναι ειναι ευχρηστα αλλα πλεον τα windows τα εχουν φτασει και ξεπερασει σε επιπεδο ευχρηστικοτητας. Ειχα mac 2 χρονια και τελικα γυρισα σε windows 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 alienware http://www.dell.com/us/p/alienware-area51-r2/pd Ελλαδα που μπορω να βρω? Στην Dell δεν τον εχει τον συγκεκριμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μακρια απο alienware πληρωνεις το ονομα, δες αυτα http://www.dell.com/us/business/p/precision-t7910-workstation/fs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Παρε ενα dell workstation στα ~1000€ με 3ετη onsite next business day εγγυηση, που σημαινει οτι ερχονται την επομενη μερα στο χωρο σου και επισκευαζουν αμεσα το οποιο προβλημα. Ετσι δεν χανεις εισοδημα σε περιπτωση hw προβληματος επειδη ο υπολογιστης ειναι για επισκευη για 5-20 μερες. Παρε και 1 ή 2 οθονες 27" 4k με 680€ . Ετσι με ~1700€ ή 2400€ εχεις μηχανημα με σοβαρη εγγυηση και 1 ή 2 οθονες. Σε 3-4 χρονια δινεις αλλα ~1000€ και παιρνεις καινουριο workstation. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Οσο το σκευτομαι ετσι οπως παει η τεχνολογια δεν αξιζει να δινεις πολλα οποτε θα ριξω το μπατζετ μου στα δυο χιλιαρικα και θα φτιαξω ενα μονος μου με windows και οθονη 4κ κτλ κτλ! Σας ευχαριστω παιδια για την βοηθεια,να στε καλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perisian Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Για μένα το mac os είναι πολύ ανώτερο από τα windows. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις με τα windows. Είχα φτιάξει παλιά και ένα video. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Για μένα το mac os είναι πολύ ανώτερο από τα windows. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις με τα windows. Είχα φτιάξει παλιά και ένα video. Αναζητηση υπαρχει απο τα xp, τα υπολοιπα ειναι gimmicks. Ο ανθρωπος κανει δουλεια, μεχρι να μαθει keyboard shortcuts κλπ θα πεσει η ταχυτητα του στον υπολογιστη, τουλαχιστον τοσα χρονια ξερει τα windows και τις παραξενιες τους, το mac ειναι ενα ολοκληρο λειτουργικο που ειναι η μερα με τη νυχτα με τα windows. Αν παθει κατι τρεχα για trouleshooting, ενω στα windows με ενα googling λυνεις τα παντα. Ασε που η εγγυηση της dell ειναι ετη φωτος μπροστα απο την apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimposa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καλημερα...αλλη λυση ειναι να φτιαξεις Hackintosh...και να εχεις dual boot windows και mac os... Εφοσον το μηχανιμα θα το χρησημοποιησεις επαγγελματικα αποκλειεται να μην χρειαστεις windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perisian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Έχω δουλέψει και τα δύο και κατά την άποψη μου εγώ το mac os μου προσφέρει πολλά περισσότερα και κάνω τη δουλεία μου πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τα windows. Στο σπίτι μου έχω επίσης εδώ και χρόνια windows 7. Νομίζω επίσης και από γνωστούς που έχω ότι τα imac τα προτιμάνε άτομα που ασχολούνται με τη φωτογραφία. Το link όμως που δείχνεις δεν κατάλαβα αν είναι ο καινούργιος με τη RETINA οθόνη που είναι 5k. Γενικά πάντως δεν είναι και το καλύτερο να ψωνίζεις mac από κωτσόβολο πρέπει να το ψάξεις. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου δώσω πληροφορίες για το λειτουργικό. Σε imac δεν έχω δουλέψει το έχω δει βέβαια και το σίγουρο είναι ότι έχει καλή οθόνη. Προσωπικά έχω macbook pro και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 3000 για αυτόν τον υπολογιστή δεν θα τα έδινα με τίποτα.Σίγουρα τα mac δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση στο γραφικό περιβάλλον με τα windows..είναι χίλιες φορές ποιο όμορφα κατ άλλα ότι κάνεις με το imac μπορείς άνετα να τα κάνεις με ένα windows pc με τα μισά χρήματα.Μην ακούς αυτούς που σου λένε επειδή ασχολείσαι με την φωτογραφία πρέπει να πάρεις mac ..αυτό ίσχυε πολύ παλιά ..πλέον έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα