mastoras007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Το πρόβλημα μου είναι οτι όποτε ανάβω ένα συγκεκριμένο φώς έχω συνεχείς αποσυνδέσεις στο ιντερνετ. Εχω αλλάξει τηλεφωνικό καλώδιο έχω αλλάξει ρούτερ έχω αλλάξει διαδρομή του τηλεφωνικού καλωδίου και δέν περνάει κοντά απο κάποιο καλώδιο ρευματος. το ρούτερ συνδέεται σε ups καινούριο. Τι μπορεί να είναι???? Επήσης να πώ οτι έχω φτιάξει ένα ακόμα θρέτ με το ιδιο πρόβλημα το οποίο αν είναι δυνατόν θα ήθελα απο τους διαχειριστές να διαγραφεί η να κλειδωθεί.ειναι αυτό εδώ/ http://www.insomnia.gr/topic/573661-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82wtf/
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Το πρόβλημα μου είναι οτι όποτε ανάβω ένα συγκεκριμένο φώς έχω συνεχείς αποσυνδέσεις στο ιντερνετ. Εχω αλλάξει τηλεφωνικό καλώδιο έχω αλλάξει ρούτερ έχω αλλάξει διαδρομή του τηλεφωνικού καλωδίου και δέν περνάει κοντά απο κάποιο καλώδιο ρευματος. το ρούτερ συνδέεται σε ups καινούριο. Τι μπορεί να είναι???? Μηπως το Utp περναει κοντα απο ρευμα?για αυτο ενα καινουριο stp καλωδιο.ελπιζω να μην ειναι κανα turbo x ups.
mastoras007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Οχι το upt είναι ολομόναχο,έχω περάσει 2 upt μάλιστα και η γραμή που είχε πρόβλημα περνάει απο το καινούριο και καμία αλλαγή.. Ενοείτε πως όχι turbo-x ups τπ ρόβλημα δέν είναι στο καλώδιο έκανα δωκιμές και με τη γραμμή ολομόναχη στο καινούριο καλώδιο και πάλι τα ίδια. Δέν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το φώς με το ρούτερ και το ιντερνετ εφόσον δέν έχουν απολύτος τιποτα κοινό μεταξύ τους......... Το καλώδιο του τηλεφώνου περνάει απο μία συγκεκριμένη διαδρομή εμφανή και οι καλωδιώσεις του ρέυματος είναι μέσα στον τοίχο σάν να σου λέω οτι χτυπάω τον τοίχο της κουζίνας και τρέμει το ταβάνι του 2ου ορόφου τρελά πράγματα. Εντομεταξύ υπάρχουν πάρα πολές συσκεβές σε λειτουργεία κλιματιστικο ψυγεία άλλα φώτα ηπολογιστές κτλ κτλ κτλ αλλα το ιντερνετ πέφτει όποτε ανάψει ένα συγκεκριμένο φώς...1 εξήγηση που να πλησιάζει την λογικά αν ακούσω θα την πιστεψω.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Θα δοκιμαζα τα παρακατω οσο και αν ακουγονται παραξενα. α.το ρουτερ στον κατανεμητη να δω αν θα πεσει οτι αναψεις το φως. β.αλλο ρουτερ ή αλλο τροφοδοτικο αν εχεις. γ.αν μπορεις το ρουτερ σε αλλη πριζα για δοκιμη ειδικα αν ειναι τριφασικο σε αλλη φαση. δ.και το πιο κουφο.αλλαξε λαμπα και βαλε καποια αλλη. ειχε ανοιχτει ενα παρομοιο θεμα.επεφτε το ιντερνετ και εφταιγε ο μετασχηματιστης απο ενα λαπτοπ.αλλαξε μετασχηματιστη οπως ειπε και επαιξε
mastoras007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Θα δοκιμαζα τα παρακατω οσο και αν ακουγονται παραξενα. α.το ρουτερ στον κατανεμητη να δω αν θα πεσει οτι αναψεις το φως. β.αλλο ρουτερ ή αλλο τροφοδοτικο αν εχεις. γ.αν μπορεις το ρουτερ σε αλλη πριζα για δοκιμη ειδικα αν ειναι τριφασικο σε αλλη φαση. δ.και το πιο κουφο.αλλαξε λαμπα και βαλε καποια αλλη. ειχε ανοιχτει ενα παρομοιο θεμα.επεφτε το ιντερνετ και εφταιγε ο μετασχηματιστης απο ενα λαπτοπ.αλλαξε μετασχηματιστη οπως ειπε και επαιξε α.Δεν το κατάλαβα αυτό,τι ενωείς στον κατανεμητή? β. Εχει αλλαχτεί ρουτερ με καινούριο και τίποτα. γ. το ρούτερ ηταν σε μια μπρίζα και μετά το έβαλα στο ups μήπος ευταιγε η μπρίζα. δ. Η αλήθεια είναι οτι ξαναξεκινησε το πρόβλημα μόλις μου κάικε η λάμπα και έβαλα άλλη γιατι τό είχα και παλιότερα,μόλις έβαλα άλη το έκανε μετά ξανα,ξανα άλλαξα λάμπα πάλι τα ίδια. ίδια λάμπα και στης 3 περιπτώσεις,εστώ και η λάμπα να είναι κάτι άλο το προκαλεί
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 α.εκει που αφηνει ο οτε την γραμμη.κατανεμητη οτε πολυκατοικιας ή στην χωνευτη. β.οκ γ.σε αλλη πριζα τελειως. δ.ελπιζω αλλη λαμπα.βαλε μια απλη οχι οικονομιας ή το αναποδο να δουμε θα δουμε κατι.αλλιως το α και γ.
mastoras007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν πάρω πολύμετρο μπορώ να ελένξω αν επηρεαζεται και τι ακριβός στην μπρίζα μου οταν ανοίγω το δικαόπτη?
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 προσωπικά θα έλεγα να το βγαλεις απο το Ups...
mastoras007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το πρόβλημα το είχα στην μπριζα και μετά το έβαλα στο ups να δώ τι θα γίνει και καμία αλλαγή οπότε δέν παίζει ρόλο το θέμα με ups. Οσο για την λάμπα δέν έκανα δοκιμή ακόμα αλλά θα κάνω. Να βγάλω την λάμπ και να ανάψω το φώς ενοείς?
mastoras007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Χωρίς την λάμπα με ανοιχτό διακόπτη δέν έχω πρόβλημα τελικά.
11demian111 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Λογικό είναι, αφού δεν δημιουργείται κύκλωμα για να περάσει το ρεύμα. Είναι πιθανό να έχεις ξένες τάσεις στην γραμμή. Θες τεχνικό για να το επιβεβαιώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα