Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαρετα παιχνιδια τοσο βαρετα που το χειροτερο game στο android εχει παραπανω φαντασια... Ελεος με το ρεσιταλ ρεαλιστικοτητας και το δηθεν movie style.... 

το βαρετο με το ρεσιταλ ρεαλιστικοτητας / δηθεν movie style ειναι εντελως αντιθετες εννοιες και συνηθως το δευτερο αποκλειει εντελως το πρώτο (ή έστω, το αν ενα παιχνιδι ειναι βαρετο δεν εχει καν να κανει με το αν ειναι ρεαλιστικο).

εξαλλου για αυτο οι κονσολες γινονται πιο δυνατες. για να προσφερουν ρεαλισμο. αλλιως θα παιζαμε ακομα με το Atari 2600 (να συμπληρωσω εδω ότι αγαπουσα το Atari 2600). προφανως και οποιος θελει να παιξει Tetris στο PS4 μπορει να το κανει (το Tetris Ultimate βγηκε πριν λιγες μερες στο PSN και ειναι παρα πολυ καλο) αλλα για να αξιοποιηθει και η τεχνολογια για την οποια δινει 400 ευρω καποιος, χρειαζεται ρεαλισμος και δραση. πολυ δραση, οσο πιο movie style δραση γινεται και κατα προτιμηση οσο πιο κοντα γινεται στην υπερβολη.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ελεος με τα γραφικά ρε PCραδες!!! δεν μας ενδιαφέρουν τα turbo ultra high γραφικα!!!

βρε πως αλλαζουν οι καιροι..

Δημοσ.

Το ότι δεν επιβραδύνει καθόλου μέσα στα νερά δε σε προβλημάτισε;

Κανονικά με το βάθος που φαίνεται να έχει το νερό μάλλον θα έπρεπε να σπάσει το τζιπ, αλλά ας πούμε ότι είναι "ποιητική αδεία" το θέμα γιατί οι ήρωες μας τα σπάνε όλα κτλ.

Δημοσ.

το uncharted 4 εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο το witcher kai to gta v ..αυτα για το 4κ ειναι μυθος .. ναι εχω δει το gta v se 4k samsung 55' me 290 crossfire kai ok einai pio κρυσταλλινη απο κοντα καπως η εικονα αλλα αυτα που ακουω για διαφορες τρελλες ειναι ελιτισμοι και φαντασιοπληξιες ... 1080p ειναι υπεραρκετα για τα παντα εκτος επαγγελματικης επεξεργασιας εικονας και αυτο συζητιεται .. για να αξιοποιηθει το 4κ θελει αλλο hardware .. και το 720p gia gaming super einai ..εγω δεν εχω ps4 exv 3 pc , αλλα στο πσ4 αυτο που βλεπω ειναι απλα παρα πολυ καλο και στη περιπτωση του uncharted kalytero apo pc

Δημοσ.

το uncharted 4 εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο το witcher kai to gta v ..αυτα για το 4κ ειναι μυθος .. ναι εχω δει το gta v se 4k samsung 55' me 290 crossfire kai ok einai pio κρυσταλλινη απο κοντα καπως η εικονα αλλα αυτα που ακουω για διαφορες τρελλες ειναι ελιτισμοι και φαντασιοπληξιες ... 1080p ειναι υπεραρκετα για τα παντα εκτος επαγγελματικης επεξεργασιας εικονας και αυτο συζητιεται .. για να αξιοποιηθει το 4κ θελει αλλο hardware .. και το 720p gia gaming super einai ..εγω δεν εχω ps4 exv 3 pc , αλλα στο πσ4 αυτο που βλεπω ειναι απλα παρα πολυ καλο και στη περιπτωση του uncharted kalytero apo pc

Το Uncharted 4 θα βγει σε 1 χρομο. Αν θες να μιλησουμε για Ε3 γραφικα... του Watch Dogs ηταν καλυτερα.

Ας βγει πρωτα το παιχνιδι και μετα συγκρινουμε. Σας παιχνιδια γενικοτερα παντως κανενα Uncharted δεν μπορει ουτε να σταθει διπλα σε Witcher και GTA.

Και 1080p σε 55αρα εχεις δει?? Δεν βλεπονται... 40ppi.

Σε αυτα τα μεγεθοι το 4Κ ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.

Το Uncharted 4 θα βγει σε 1 χρομο. Αν θες να μιλησουμε για Ε3 γραφικα... του Watch Dogs ηταν καλυτερα.

Ας βγει πρωτα το παιχνιδι και μετα συγκρινουμε. Σας παιχνιδια γενικοτερα παντως κανενα Uncharted δεν μπορει ουτε να σταθει διπλα σε Witcher και GTA.

Και 1080p σε 55αρα εχεις δει?? Δεν βλεπονται... 40ppi.

Σε αυτα τα μεγεθοι το 4Κ ειναι μονοδρομος.

Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. 40ppi στα 20 εκατοστά. Σε 55αρα δεν κάθεσε κάτω από 2 μέτρα. Έχω δοκιμάσει αρκετές ταινίες 720p και 1080p και στα 2.5 μέτρα που καθομε δεν υπάρχει καμία διαφορα. Το 4k είναι για 70" και πάνω εκτός και αν κάθεσε στο 1 μέτρο στην 55αρα.Μονο που σε αυτή την περίπτωση χαλάς τα μάτια σου.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει αρκετές ταινίες 720p και 1080p και στα 2.5 μέτρα που καθομε δεν υπάρχει καμία διαφορα.

Και βέβαια υπάρχει και στα παιχνίδια βγάζει μάτι κιόλας

Σε 4Κ δεν έχω παίξει ακόμα αλλά καταλαβαίνω πόσο πιο καθαρή θα είναι η εικόνα

Δημοσ.

Βγαίνουν τα 3 πρώτα Uncharted ωραία γραφικούλια αλλά πολύ απλό gameplay και μοιάζει σαν on rail, Βλέπουμε το 4, εντάξει έχω δει καλύτερα γραφικά παρότι φαίνεται να ανοίγει ο χώρος για να κινηθείς. Σν να λέμε ββγήκε το Ryse, γαμάτο αλλά πολύ on rail, βλέπουμε Fallout 4 εντάξει είναι ανοικτό αλλά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Ε αποφασίστε ρε παιδιά τι θέλουμε; Μιλάμε για τα παιχνίδια λες και μιλάμε για ποιανού γκόμενα είναι καλύτερη. Γιατί συνεχίζετε να κάνετε συγκρίσεις PC-κονσόλες ακόμα ένας Cthulhu.

Παίζουμε το παιχνίδι γιατί μας αρέσει και γουστάρουμε. Χέστηκε ο κόσμος αν είναι 4κ, 900p ή 1080p κτλ. Είναι ενδιαφέρον τίτλος; Αν ναι πάει και τελειώσε. Ένα μούφα game και σε 8K μούφα θα είναι δεν αλλάζει.

Εγώ προσωπικά για τα λεφτά που κάνει το PS 4 το βρήκα πολύ όμορφο το Uncharted 4. Τώρα αν κάποιοι εσκεμμένα ή όχι το μειώνετε στα @@ μου. Ο τίτλος θα κάνει μπαμ και θα το αγοράσει πολύς κόσμος. Οι υπόλοιποι πηγαίνετε να απαυτωθείτε.

Εγώ προσωπικά δεν θα το αγοράζα διότι δεν μου αρέσουν πολύ τέτοια games αλλά who cares?

• Like 1
Δημοσ.

Και βέβαια υπάρχει και στα παιχνίδια βγάζει μάτι κιόλας

Σε 4Κ δεν έχω παίξει ακόμα αλλά καταλαβαίνω πόσο πιο καθαρή θα είναι η εικόνα

Παιχνίδι 4k σε 55αρα δεν έχω παίξει. Αλλά σε ταινίες δεν υπάρχει καμία διαφορα αν είσαι σε απόσταση πάνω από 1.5 μέτρο. Σε πάνω από 2.3 μέτρα δεν βλέπεις διαφορά ούτε σε 720p/1080p. Καθαρό marketing είναι και τίποτα παραπάνω.
Δημοσ.

@king2009 Μιλάμε για παιχνίδια και όχι για ταινίες, έχει τεράστια διάφορα.

Στην 55αρα 4Κ κάθομαι στα 1.8 με 2 μέτρα, αυτή είναι ή σωστή και καλύτερη απόσταση που έχω βρει για να αξιοποιώντας πλήρους το μέγεθος της. Αν ήταν 1080p πέρα από την τρισαθλια εικόνα των 40ppi θα έπρεπε αναγκαστικά να καθομαι στα 4 μετρα και στραφι θα πηγεναι και το μέγεθος. Οπότε θα είχε απλά κρατήσει την 42αρα 1080p μου και θα καθόμουν στα 2 μετρα.

Δημοσ.

@king2009 Μιλάμε για παιχνίδια και όχι για ταινίες, έχει τεράστια διάφορα.

Στην 55αρα 4Κ κάθομαι στα 1.8 με 2 μέτρα, αυτή είναι ή σωστή και καλύτερη απόσταση που έχω βρει για να αξιοποιώντας πλήρους το μέγεθος της. Αν ήταν 1080p πέρα από την τριςαθλεια

Όπως έγραψα για παιχνίδια δεν έχω δει σε 4k αλλά σε ταινίες δεν υπάρχει καμία διαφορα. Στα παιχνίδια θες και το αντίστοιχο pc των 1500 ευρώ για 4k οπότε για την ώρα βολευομε με ένα ps3 και ένα ps4.

Δημοσ.

Όπως έγραψα για παιχνίδια δεν έχω δει σε 4k αλλά σε ταινίες δεν υπάρχει καμία διαφορα. Στα παιχνίδια θες και το αντίστοιχο pc των 1500 ευρώ για 4k οπότε για την ώρα βολευομε με ένα ps3 και ένα ps4.

Αν δεν έχεις παίξει ποτέ σε 55+αρα ούτε και σε 4Κ, λίγο δύσκολο να τα κρινεις.

Το 4Κ gaming είναι ακόμα ακριβό, θέλεις 1500€ PC όπως σωστά ειπες, και άλλα τόσα για μια καλή μεγάλη 4K TV. Αυτός είναι και ο ΜΟΝΟΣ λόγος να προτιμήσει κάποιος 1080p setup.

Κάποιος σε tight budget βέβαια δεν παίρνει κονσόλα, ιδικά νέας γενιάς, καθώς είναι υπερβολικά ακριβές in the long run, και ασυμφερες.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις παίξει ποτέ σε 55+αρα ούτε και σε 4Κ, λίγο δύσκολο να τα κρινεις.

Το 4Κ gaming είναι ακόμα ακριβό, θέλεις 1500€ PC όπως σωστά ειπες, και άλλα τόσα για μια καλή μεγάλη 4K TV. Αυτός είναι και ο ΜΟΝΟΣ λόγος να προτιμήσει κάποιος 1080p setup.

Κάποιος σε tight budget βέβαια δεν παίρνει κονσόλα, ιδικά νέας γενιάς, καθώς είναι υπερβολικά ακριβές in the long run.

Οι τηλεοράσεις 4k δεν είναι σημαντικά ακριβότερες από τις αντίστοιχες 1080p.55h6470 έχω από τον Σεπτέμβριο που την πήρα 1080 ευρώ όταν η h6900 4k ήταν φθηνότερη. Όταν γίνει mainstream το 4k και σε ταινίες και σε παιχνίδια(σε 3-4 χρονια) τότε χτυπάμε μια oled 4k στο 1000αρικο που εκεί είναι το μέλλον όχι απλά σε edge Led με 4k αλλά σε τελείως άλλη τεχνολογια(oled).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...