D.Luffy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Νομιζεις θα μπορει το U3 να συγκριθει με Whitcher 3 MAXed σε 4Κ? Σε καμια περιπτωση. Νομίζω είναι λίγο άκυρο να αναφέρουμε 4Κ... Ένα παιχνίδι είτε τρέχει στα 1080p είτε σε 4Κ έχει αριβώς τα ίδια γραφικά. Ούτε το draw distance αλλάζει, ούτε οι shaders, ούτε το μοντέλο φυσικής αλλάζει, ούτε τα πολύγωνα. Απλή ανάλυση είναι. Όσο αναφορά για το τι χρειάζεται κάποιος για να τρέξει σε αυτή την ανάλυση playable fps ή πόσοι τέλοσπάντων διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό? Άστο. Ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Και όσο αναφορά τη σειρά Uncharted, ανέκαθεν αποτελούσε technical showcase και η συζήτηση για τα γραφικά του μόνο άκυρη δεν είναι. Η Naughty Dog πάντα ήταν πάρα πολύ δυνατή σε αυτό τον τομέα. 7
Cowboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 @Cowboy φίλε μου με το συμπάθειo αλλά αλλά λες Witcher και maxed out 4k και δεν συγκρίνεται...βρε συ για να γίνει αυτό εγώ έχω αγοράσει αυτοκίνητο μπορεί και μηχανάκι με τα λεφτά αυτά,άρα είναι καλύτερο.. Τέτοια σύγκριση κάνεις... Όσο για το παιχνίδι είναι από αυτά που αξίζει να αγοράσεις playstation αν λέγεται gamer.. Εις αναμονή λοιπόν. Την συγκριση την εκανα οσο πιο ακραια γινοταν για να τονισω το point μου, οτι το PC λογω ανωτερου hardware παντα μπορει να δειξει καλυτερο, και δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος συγκρισης. Και σε 1080p High settings με AA ειναι δειχνει καλυτερο το Witcher 3 στο PC απο οτι στο PS4, χωρις να ειναι ιδιετερα βαρυ. Για να παιξεις σημερα το W3 Maxed 4K θελεις τουλαχιστον PC των 1500 ευρω με GTX 970 SLI. Το 2016 θα θελεις αρκετα λιγοτερα. Αλλα δεν μιλουσαμε για κοστος anyway.
bakosm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μαλιστα δεν διαφωνω καθολου ...ομως ειναι διαφορετικο hardware!!Δεν βρισκω λογο καν να το αναφερεις,τι δουλεια εχει αυτο εδω?Ναι στο πι σι θα παρεις καλυτερα γραφικα αν και αν και αν και...αν.Μην τα λεμε παλι πλιζ εδω δεν υπαρχει ποιντ..Προταση μου στον αγνωστο γκειμερ?ειναι να παρει PS μονο και μονο και για αυτα τα παιχνιδια.
Cowboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Νομίζω είναι λίγο άκυρο να αναφέρουμε 4Κ... Ένα παιχνίδι είτε τρέχει στα 1080p είτε σε 4Κ έχει αριβώς τα ίδια γραφικά. Ούτε το draw distance αλλάζει, ούτε οι shaders, ούτε το μοντέλο φυσικής αλλάζει, ούτε τα πολύγωνα. Απλή ανάλυση είναι. Εχεις παιξει ποτε σε 4Κ?? Παιζω στην TV μου σε 4Κ και η διαφορα στα γραφικα ειναι τεραστια ακομα και σε σχεση με τα 2560x1440 που ειναι το monitor μου. Και μιλαω βεβαια για παιχνιδια με μεγαλης αναλυσης textures και shadows που αξιοποιουν πληρως την μεγαλυτερη αναλυση. Οσο για το draw distance, το τι λεπτομερεια βλεπεις σε αποσταση σε 4Κ σε σχεση με τα 1440p ειναι εντυπωσιακο απο μονο του. π.χ. Στο GTAV πετωντας με αεροπλανο και κοιτοντας κατω, σε 4Κ η διαφορα ειναι τεραστια σε σχεση με τα 1440p. Ξεφυγαμε πολυ off-topic τωρα. 2
Cowboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μαλιστα δεν διαφωνω καθολου ...ομως ειναι διαφορετικο hardware!!Δεν βρισκω λογο καν να το αναφερεις,τι δουλεια εχει αυτο εδω?Ναι στο πι σι θα παρεις καλυτερα γραφικα αν και αν και αν και...αν.Μην τα λεμε παλι πλιζ εδω δεν υπαρχει ποιντ..Προταση μου στον αγνωστο γκειμερ?ειναι να παρει PS μονο και μονο και για αυτα τα παιχνιδια. Φυσικα και το καλυτερο ειναι να εχεις ολες τις πλατφορμες ωστε να παιζεις και ολα τα exclusives. Οταν βγει το U4 σιγουρα θα δανειστω ενα PS4 να το παιξω, εχω παιξει και τα προηγουμενα στο PS3 μου. 1
D.Luffy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εχεις παιξει ποτε σε 4Κ?? Παιζω στην TV μου σε 4Κ και η διαφορα στα γραφικα ειναι τεραστια ακομα και σε σχεση με τα 2560x1440 που ειναι το monitor μου. Και μιλαω βεβαια για παιχνιδια με μεγαλης αναλυσης textures και shadows που αξιοποιουν πληρως την μεγαλυτερη αναλυση. Οσο για το draw distance, το τι βλεπεις σε αποσταση σε 4Κ σε σχεση με τα 1080p ειναι αστειο. Άλλο η ποιότητα απεικόνισης και άλλο τα καλύτερα γραφικά. Εαν πάμε με τη λογική ότι 4Κ σημαίνει αυτό, τότε να πούμε ότι το Pacman σε 4Κ είναι καλύτερο σε γραφικά από το AC Unity σε 1080p... Δεν λέω ότι το 4Κ δεν είναι εντυπωσιακό. Αυτό που λέω είναι ότι απλώς βοηθάει ένα παιχνίδι με ήδη καλά γραφικά να αναδειχθεί περισσότερο. Το point μου στο συγκεκριμένο θέμα είναι απλό. Δυσκολεύομαι να σκεφτώ παιχνίδια στο PC με τον παραπάνω βαθμό λεπτομέρειας + φυσική + open world. 1
InfinitySurfer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Θα το δω και αυτό σα ταινία (μαζί με το gameplay) στο you-yube, όπως έχω δει και τα 3 προηγούμενα, αφου δεν υπάρχουν λεφτά για PS4. Οντως, Πολύ καλό παιχίδι, και ειδικά αυτό το 4ο, πιστεύω θα είναι το καλύτερο της σειράς. Τουλάχιστον από αυτό που παρουσίασαν στην Ε3, έτσι μου φαίνεται. Πολύ καλή δουλειά.
kirileman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δυσκολεύομαι να σκεφτώ κάποιο PC game το οποίο συνδυάζει την ποιότητα γραφικών του παραπάνω gameplay Δε βλέπω καμία ποιότητα γραφικών. Μια μουντίλα βλέπω με κακούς φωτισμούς. Επίσης, αδιαπέραστα τα γιλέκα τους. Πολύ ρεαλιστικό... not! 2
DaemonLord92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Θα το δω και αυτό σα ταινία (μαζί με το gameplay) στο you-yube, όπως έχω δει και τα 3 προηγούμενα, αφου δεν υπάρχουν λεφτά για PS4. Οντως, Πολύ καλό παιχίδι, και ειδικά αυτό το 4ο, πιστεύω θα είναι το καλύτερο της σειράς. Τουλάχιστον από αυτό που παρουσίασαν στην Ε3, έτσι μου φαίνεται. Πολύ καλή δουλειά. επειδη σε νιωθω γτ περασα και εγω απο αυτη τη φαση, τσεκαρε τον theradbrad στο youtube. Θα ευχαριστηθεις πολυ τα walkthroughs που κανει. 1
D.Luffy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δε βλέπω καμία ποιότητα γραφικών. Μια μουντίλα βλέπω με κακούς φωτισμούς. Επίσης, αδιαπέραστα τα γιλέκα τους. Πολύ ρεαλιστικό... not! Καλό θα ήταν όσοι δεν εντυπωσιάστηκαν να μας έλεγαν και κανένα συγκεκριμένο παιχνίδι του ίδιου στυλ ως μέτρο σύγκρισης για να ξέρουμε πάνω σε ποια κριτίρια το βασίζουν. Πχ το Ryse θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι πολύ πιο εντυπωσιακό οπτικά αλλά στην ουσία είναι on-rails tunnel simulator με μηδέν αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, μηδέν φυσική κλπ. Το φέρνω αυτό σαν παράδειγμα για να αποφύγουμε άστοχες συγκρίσεις... 1
Cowboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Άλλο η ποιότητα απεικόνισης και άλλο τα καλύτερα γραφικά. Εαν πάμε με τη λογική ότι 4Κ σημαίνει αυτό, τότε να πούμε ότι το Pacman σε 4Κ είναι καλύτερο σε γραφικά από το AC Unity σε 1080p... Δεν λέω ότι το 4Κ δεν είναι εντυπωσιακό. Αυτό που λέω είναι ότι απλώς βοηθάει ένα παιχνίδι με ήδη καλά γραφικά να αναδειχθεί περισσότερο. Το point μου στο συγκεκριμένο θέμα είναι απλό. Δυσκολεύομαι να σκεφτώ παιχνίδια στο PC με τον παραπάνω βαθμό λεπτομέρειας + φυσική + open world. Ειπα "Και μιλαω βεβαια για παιχνιδια με μεγαλης αναλυσης textures και shadows που αξιοποιουν πληρως την μεγαλυτερη αναλυση." Και μου κανεις συγκριση του Unity με το packman? Η συγκριση εδω θα ηταν το Unity σε 1080p vs 4K, οπου σε 4Κ ειναι απλα αλλο παιχνιδι. Το U4 δεν το εχουμε δει ακομα, παρα μονο ενα demo βιντεο απο το Ε3. Σε 1 χρονο θα βγει. Παντως εδω δεν βλεπω τιποτα το εντυπωσιακο στα γραφικα του, δεν πλησιαζει αυτα του Witcher 3.
D.Luffy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ειπα "Και μιλαω βεβαια για παιχνιδια με μεγαλης αναλυσης textures και shadows που αξιοποιουν πληρως την μεγαλυτερη αναλυση." Και μου κανεις συγκριση του Unity με το packman? Κι εγώ ακραία σύγκριση έκανα για να τονίσω το point μου.
badweed Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ενα πραγμα που βρισκω σχεδον απαραιτητο σε παιχνιδια με περιβαλον ανοιχτου κοσμου (και οχι μονο ανοιχτου κοσμου ) ειναι ... οι ζημιες !!! το επαθα πρωτη φορα στο viper του 98 που το αυτοκινητο εφτανε στο να γινεται μια σχεδον αμορφη μαζα αλλα το μοτερ να δουλευει και αν ακουμπαγε εστω και μια ροδα κατω να κουνιεται αλοπροσαλα και στο red faction του 2001 που επεκτεινοταν η καταστροφη στο περιβαλον , το επικυρωσα οτι ειναι μονιμη η παθηση
8-bitMUSIC Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Για 1080p λεω παιδια... ειναι αστειο θεωρω να συγκρινουμε 4κ με μια κονσολα των 400 ευρω με ενα pc των 2000 και βαλε ευρω(ναι αυτην την στιγμη τοσα θες για να παιξεις σε ultra και 60 fps) και νομιζω δεν αξιζει καποιος να δωσει τοσα λεφτα και να παιξει ενα witcher 3 στα ultra, αν και pc gamer παραδεχομαι πως σε καμια περιπτωση οι διαφορες δεν ειναι τοσο μεγαλες οσο της παρουσιαζουν μερικοι. Η μεγαλη διαφορα ειναι στην αναλυση, αυτος ειναι ο λογος που βλεπαμε οντως μεγαλη διαφορα απο 360 σε pc, οπως και ααπο 1080p σε 4k το οποιο ομως 4κ θες τρελο pc για να ευχαριστηθεις, μια 970 που εχω εγω δεν φτανει με την καμια για τετοια αναλυση. 3
spartan29gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Απο τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει μεχρι στιγμης σε οποιαδηποτε πλατφορμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα