Quicksilver_gta:sa_lover Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Site: Εδώ είναι το λίνκ του κατασκευαστή. Λέει 750, έχεις δίκιο ότι μπορεί να είναι άνετος, αλλά για να μη βρω εγώ τον μπελά μου πιστεύω καλύτερα να πάει παραπάνω από αυτό.
bonorov Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ειπα 650αρι το οποιο ειναι το μινιμουμ για να δωσει λιγοτερα λεφτα.Αλλιως ας παει σε ποιοτικο 850 να εχει και την επιλογη crossfire στο μελλον 1
Quicksilver_gta:sa_lover Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σωστή σκέψη. Θα του προτείνω κατευθείαν 850 για να είναι future-proof. Θα δοκιμάσω αύριο με το TPQ για να είμαστε σίγουροι για το τροφοδοτικό και αναρτώ απάντηση
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Site: Εδώ είναι το λίνκ του κατασκευαστή. Λέει 750, έχεις δίκιο ότι μπορεί να είναι άνετος, αλλά για να μη βρω εγώ τον μπελά μου πιστεύω καλύτερα να πάει παραπάνω από αυτό. Ο AIB παίρνει υπόψιν του τις κινεζιές σαν και αυτό που έχει τώρα που λένε "750" και είναι 400-500 στη πραγματικότητα και με κακή ποιότητα πυκνωτών,κoλλήσεων,δίχως ασφάλειες κτλπ.Εγώ έχω στήσει σύστημα με 290+8320 σε vfm επώνυμο 600+ (Thermaltake Smart SE) για άλλον και δεν έχει κάνει κιχ.
Quicksilver_gta:sa_lover Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Κάτι Site: τέτοιο ή Site: κάτι τέτοιο θα έιναι εντάξει δηλαδή; θα αποσταλλεί το παρόν πίσω στο e-shop και θα πάρει πιστωτικό 60 ευρώ, οπότε θα πληρώσει μόνο τη διαφορά. Εγώ σκεφτόμουν Site: κάτιτέτοιο να σου πώ την αλήθεια
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Από e-shop.gr του κάνει και το πρώτο αν δεν πάει για CF και δε θέλει να δώσει παραπάνω €,52Α σε +12v είναι υπεραρκετά.Τα 850 που δείχνεις είναι για αντίστοιχο CF ή για πολύ μεγάλα oc κάρτας/cpu. 1
Quicksilver_gta:sa_lover Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Χμ, οκ θα το προτείνω! Ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα