Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα λεω, αν ειναι να εχω 1.4 και να πληρωνω για 1.6, ας παρω 1.6

Τα περισσότερα 1.4 εχουν τα ίδια τέλη με τα 1.6  (μιλάω για αυτοκίνητα που υπολογίζονται τα τέλη με τα κυβικά) Μερικές εξαιρέσεις είναι τα getz  accent 1.4 και suzuki swift 1.3 όπου έχουν τέλη 135 ευρώ μιας και για ελάχιστα κυβικά δεν πάνε στην αμέσως επόμενη κλιμακα που είναι τα 1600 άρια

Δημοσ.

Τα περισσότερα 1.4 εχουν τα ίδια τέλη με τα 1.6  (μιλάω για αυτοκίνητα που υπολογίζονται τα τέλη με τα κυβικά) Μερικές εξαιρέσεις είναι τα getz  accent 1.4 και suzuki swift 1.3 όπου έχουν τέλη 135 ευρώ μιας και για ελάχιστα κυβικά δεν πάνε στην αμέσως επόμενη κλιμακα που είναι τα 1600 άρια

Κανένα 1400άρι δεν έχει ίδια τέλη με 1600άρι, τα μεν έχουν 240 και τα δε 265 ευρώ.

Όσο για το Getz, αν είναι 1400(1399cc) πληρώνει 240, αν είναι 1300(1341cc) πληρώνει 135.

1.072-1.357 κ.εκ. 135 ευρώ

1.358-1.548 κ.εκ. 240 ευρώ

1.549-1.738 κ.εκ. 265 ευρώ

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγώ θέλω να πάρω ένα αγροτικό Nissan Navara τους 2000 μοντέλο έχει έρθει από εξωτερικό το 2006 και θα το πάρω από ιδιώτη πού το έχει 4 χρόνια και έχει αλλαγμένη μηχανή δηλωμένη terrano 2.700 κυβικά πετρελαίου και πάνω αυτήν την στιγμή έχει 162.000 χιλιόμετρα το αγροτικό θα κάνει αγροτικές κυρίως δουλειές και μία στο τόσο μέσα στην πόλη θα ήθελα ακούσω την γνώμη σας σχετικά με το αμάξι για το πόσο καίει 

Άμα θα βρίσκω ανταλλακτικά

Και άμα είναι καλή περίπτωση 

Επεξ/σία από HLIAS1998
Δημοσ.
17 ώρες πριν, HLIAS1998 είπε

Παιδιά εγώ θέλω να πάρω ένα αγροτικό Nissan Navara τους 2000 μοντέλο έχει έρθει από εξωτερικό το 2006 και θα το πάρω από ιδιώτη πού το έχει 4 χρόνια και έχει αλλαγμένη μηχανή δηλωμένη terrano 2.700 κυβικά πετρελαίου και πάνω αυτήν την στιγμή έχει 162.000 χιλιόμετρα το αγροτικό θα κάνει αγροτικές κυρίως δουλειές και μία στο τόσο μέσα στην πόλη θα ήθελα ακούσω την γνώμη σας σχετικά με το αμάξι για το πόσο καίει 

Άμα θα βρίσκω ανταλλακτικά

Και άμα είναι καλή περίπτωση 

Η μετατροπή που έκανε ο πρώην κάτοχος έγινε λόγω προβλήματος στα μέταλλα που είχε το συγκεκριμένο μοντέλο της χρονολογίας αυτής. Μετέπειτα έβαζαν τον κινητήρα που φορούσε και το D40. Η μετατροπή που έκανε είναι "ταμάμ" καθώς ο κινητήρας του terrano είναι αξιόπιστος και βρίσκεις ανταλλακτικά. Η κατανάλωση είναι μεταξύ 9-10,5 λίτρα/100 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και γνώμες μπορείς να μπεις στην ομάδα NAVARA Club Greece στο Facebook να ρωτήσεις και άλλους κατόχους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...