Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά επειδή σε μερικούς μήνες με βλέπω να αγοράζω κινητό το καλύτερο όλων με βάση ένα σωρό reviews που έχω δει είναι το galaxy s6 το μόνο αρνητικό είναι η πολύ μικρή μη αποσπόμενη μπαταρία  και για μένα αυτό είναι μεγάλο αρνητικό γιατί μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για κινητό και θέλω να μου βγάζει μία μέρα χρήσης..θα ήθελα λοιπόν απόψεις από άτομα που έχουν to s6 πόσο χρόνο σας κρατάει ρε παιδιά σας βγάζει μία μέρα χρήσης ? 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μία μέρα χρήσης είναι πολύ γενικό και αόριστο. Εγώ το note 3 (3200mah μπαταρία) το φορτίζω δύο φορές την ημέρα. Οπότε αν δεν σε καλύπτει η μπαταρία χτύπα και ένα powerbank

• Like 1
Δημοσ.

ξερετε πιο ειναι το θεμα μου ρε παιδες εγω οικονομικα δεν ειμαι καλα οποτε το κινητο θα το αγορασω σε κανα 5μηνο-6μηνο δλδ θα εχει περασει κοντα ενας χρονος και θελω ενα κινητο που σε βαθος χρονου  5-6χρονια απο τοτε που κυκλοφορησε να μπορει να κρατηθεί οσο το δυνατον αυτο ειναι καλυτερο για αυτο παω για το s6 το οποιο για να ειναι ανωτερο απο ολα τα υπολοιπα τωρα σε 3-4 χρονια θα αντεχει πολυ καλυτερα και λογο των specs ktl ktl.. και μενα για ενα κινητο που θα το κρατουσα 3 χρονακια για το lg θα πηγαινα αλλα και σε specs ειναι πιο πισω και ειναι κ lg κακα τα ψεματα λιγο κατωτερη ποιοτητα κατασκευης...

Το μία μέρα χρήσης είναι πολύ γενικό και αόριστο. Εγώ το note 3 (3200mah μπαταρία) το φορτίζω δύο φορές την ημέρα. Οπότε αν δεν σε καλύπτει η μπαταρία χτύπα και ένα powerbank

φιλε ποιο power bank θα μου προτινες?

Δημοσ.

....

φιλε ποιο power bank θα μου προτινες?

Xiaomi 10000mah από gearbest ή από allbuy. Από gearbest είναι 1000% αυθεντικό οπότε για 40 λεπτά παραπάνω θα το έπαιρνα από εκεί

• Like 1
Δημοσ.

Θα κρατήσεις την ίδια μπαταρία για 5 χρόνια?

Οπως λεει και ο φιλος δεν προκειται να κρατησεις την ιδια μπαταρια για πεντε χρονια οποτε παρε καλυτερα το g4 που την αλλαζεις ή αφου ουτως η αλλως θα πας για να το αγορασεις σε κανενα εξαμηνο τοτε περιμενε μηπως το note 5 ειναι καλυτερο

Θα κρατήσει το τηλ 5 χρόνια;

Ενας φιλος μου εχει κινητο htc desire z ακομα, και τωρα σκεφτεται να το αλλαξει επειδη του κανει παρασιτα το ακουστικο. Facebook, broswing και τηλεφωνα μηνυματα τα κανει ανετα οποτε δεν τον νοιαζει κιολας. Τι παραπανω να κανει κανεις με το κινητο του, εκτος αν το εχει σαν αντικαταστατη laptop

• Like 1
Δημοσ.

Οπως λεει και ο φιλος δεν προκειται να κρατησεις την ιδια μπαταρια για πεντε χρονια οποτε παρε καλυτερα το g4 που την αλλαζεις ή αφου ουτως η αλλως θα πας για να το αγορασεις σε κανενα εξαμηνο τοτε περιμενε μηπως το note 5 ειναι καλυτερο

Ενας φιλος μου εχει κινητο htc desire z ακομα, και τωρα σκεφτεται να το αλλαξει επειδη του κανει παρασιτα το ακουστικο. Facebook, broswing και τηλεφωνα μηνυματα τα κανει ανετα οποτε δεν τον νοιαζει κιολας. Τι παραπανω να κανει κανεις με το κινητο του, εκτος αν το εχει σαν αντικαταστατη laptop

Στατιστικά πολύ ελάχιστοι κρατάνε μια συσκευή πέραν των 2-3 χρόνων...

Δημοσ.

Στατιστικά πολύ ελάχιστοι κρατάνε μια συσκευή πέραν των 2-3 χρόνων...

Αναλογως για ποια συσκευη μιλαμε.Εαν εχεις καποια των 250 ευρω σιγουρα πανω απο 3 χρονια σχεδον δεν προκειται να την κρατησεις.Εαν μιλαμε για 500 και αναλογων specs εγω εχω κρατησει 4-5 συσκευη.

Αυτο εξαρταται απο τις απαιτησεις του χρηστη.Ενας mid με 500 συσκευη εχει πολυ μεγαλες πιθανοτητες της5ετιας.

Ενας high 3ετια.

Αλλος παραγοντας ειναι ποσο διατεθιμενος ειναι καποιος να δινει συγκεκριμενα ποσα για κινητο.

Ειχα φιλο που μονο οταν καποια μερα δεν αναψε,τοτε το πεταξε.

Δεν υπαρχει κανονας ουτε ειναι standard.Καποιος με Mid απαιτησεις το s6 οντως εχει μεγαλες πιθανοτητες αλλαγης του μετα απο 5 χρονια.Απλα θα χρειαστει αναλογως της χρησης 1-2 φορες αλλαγη μπαταρια.Eνα 20ευρω εχει.

Δημοσ.

το υπερδιπλάσιο από το να πάρεις μια συνηθισμένη μπαταρία συν τη ταλαιπωρία του να πας στο service

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...